Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask har siden 1756 vævet tekstiler til boligen – med fokus på design, håndværk og kvalitet. Gå på opdagelse i deres udvalg af skønne gaveidéer, og forkæl dig selv eller en, du holder af.

Gaver til glæde – siden 1756

Georg Jensen Damask er kendt for at væve tekstiler til hjemmet af højeste kvalitet. Med mere end 250 års erfaring har den danske designvirksomhed formået at bevare sin position som den foretrukne destination, når der skal vælges funktionelle og smukke design.

Georg Jensen Damask er særligt kendt for sit damaskvævede og percalevævede sengetøj, sine håndklæder i egyptisk bomuldsfrotté og for tekstiler til det dækkede bord, som kan gå i arv fra generation til generation.

Idéer til enhver anledning

Når du skal finde den helt rigtige gave, er Georg Jensen Damask et oplagt valg. På deres webshop er der masser af gaveidéer til dig, der gerne vil forkæle andre med dansk design – uanset om du skal til bryllup, barnedåb, rund fødselsdag eller studenterfest – eller om du mangler en gave til dig selv.

Personlige og unikke gaver

Hos Georg Jensen Damask er det muligt at bestille håndklæder med indvævede navne i 100 % egyptisk bomuldsfrotté. På den måde kan du give en unik og helt særlig gave. Håndklæder med indvævede forbogstaver er også en fin og personlig gave til både store og små, som man vil have med sig gennem hele livet.

Loungewear

Georg Jensen Damasks loungewear-kollektion består af luksuriøst nattøj til kvinder og børn samt kimonoer og badekåber til hele familien. Moderne og behagelige styles med gennemarbejdede detaljer og et elegant udtryk.

Gratis gaveindpakning

Hos Georg Jensen Damask ved man, at en smuk indpakning er en vigtig del af det at give en gave. Alle gaver pakkes ind i elegante gavebokse eller poser med stofbånd. Handler du på deres webshop kan du vælge at få sendt gaven direkte til modtageren og få vedlagt en personlig hilsen, hvis du ikke har mulighed for selv at overrække gaven.

100-dages gratis returret

Når du handler på Georg Jensen Damasks webshop, får du altid gratis fragt, når du handler for over 600 kroner, og hvis gaven skal byttes, har du 100 dages returret. Det er muligt både at returnere gratis til webshoppen og i en af deres fire fysiske butikker.

Ofte stillede spørgsmål hos Georg Jensen Damask

Hvilken slags tekstiler kan jeg købe?

Du kan finde bordløbere, duge, coatede duge, sengetøj til voksne og børn, håndklæder, karklude, plaider, kimonoer og meget andet.

Hvordan finder jeg en god gave hos Georg Jensen Damask?

Hjemmesiden er inddelt, således at du nemt at kan finde gaveidéer i forskellige prisklasser og til særlige begivenheder såsom indflyttergave, bryllupsgave eller dåbsgave.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Georg Jensen Damask betaler returfragten, hvis du har bestilt noget, som du fortryder. Alt, du skal gøre, er at udfylde returformularen på deres hjemmeside, printe den og sætte den på din pakke.

Hvad betyder det, at de er Kongelig Hofleverandør?

Det betyder, at de er på den eksklusive liste over virksomheder, som har et langvarigt og regelmæssigt samarbejde med det danske kongehus.

Kan jeg købe produkter på specialmål?

Du kan bestille sengelinned, duge, dækkeservietter og puder på specialmål efter eget ønske, såfremt standardkollektionen ikke indeholder de mål, som du har brug for. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.