Gesjæft

Hos Gesjæft finder du fine produkter til hjemmet, både smuk keramik og glasvarer, lamper, tekstiler, accessories, plakater og meget mere. Det er et univers fuld af flotte og personlige produkter.

Shop online hos Gesjæft

Hos Gesjæft har vi sat os for at udplukke et sofistikeret, men samtidig tilgængeligt og finurligt sortiment. Vores mål er at skabe et univers, der omfavner den personlighed og fortælling, som der ligger i hvert et produkt.
Vi tilbyder en blanding af håndlavet keramik og glasvarer, one-of-a-kind, lamper, smørbløde tekstiler, smykker, accessories og prints. Fine fund – fundet fra både lokale og internationale designere – der ligesom os selv, er glade for håndlavede varer, der er “made to last”.

En plakat hænger på en beige væg, i midten af billedet er en kop og et stearinlys på et bord, til højre i billedet er en reol, ovenpå står tre kronelys og en lille lampe.

Find flotte plakater

Hos Gesjæft håndplukker vi hver enkelt print med passion og erfaring indenfor området. Derudover går vi meget op i, at kunsterne bag hver print bliver støttet – hvorfor de får del i hver enkelt salg. På den måde er vi alle med til at støtte op om deres kreative arbejde.

En plakat hænger på en væg tilvenstre i billedet. Til højre i billedet er der også en plakat på en væg og en lampe, der hænger på væggen.

Håndlavet keramik og mundblæst glas

Hos Gesjæft består en stor del af vores sortiment af håndlavet keramik og mundblæst glas. Det gør det fordi, at vi elsker det unikke udtryk, som hver enkelt produkt bringer med sig. Ikke én glasur er ens, men kommer med hver sin charme, historie og perfekte ”uperfekthed”. Det samme gør sig gældende med vores glas, som kan variere i udtryk, farve og form, hvilket kun er med til at gøre din borddækning endnu mere personlig.

Der er en masse glads, både vandglas i finde lyserøde nuacner og champagneglas i lilla.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.