gestalten logo

gestalten

Hos forlaget gestalten finder du inspirerende litteratur om kultur, kunst, design, mennesker, rejser og meget mere. Gå på opdagelse i gestaltens store udvalg af bøger og blogunivers.

gestalten forsøger konstant at nytænke tilgangen til deres udgivelser. Deres fortællinger eksisterer ikke kun på tekst, men uanset hvilken platform du har til rådighed, stræber de efter at inspirere og informere – om end det er gennem deres fysiske bøger, billeder og film online eller til deres internationale begivenheder. Forlagets oprindelige fokus lå særligt på æstetik og grafisk design, men i dag dokumenterer gestalten via utallige observationer af kultur, mennesker, kunst og andre intime, inspirerende informanter mange vigtige bevægelser inden for arkitektur, visuel kultur, design og mode, mad og drikkevarer, rejser og samtidskunst. gestaltens mål er altid at berige deres læseres liv, men også konstant at engagere sig i det omgivende, kreative landskab.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA GESTALTEN

country and cozy

Country and cozy

Den charmerende liv på landet og et udvalg af de bedste eksempler på boliger fra landet.

371 DKK

Family homes

En bog til design interesserede, som ønsker at skabe et stilfuldt hjem til familien.

335 DKK

cabin fever produkt

Cabin fever

Flygt fra storbyen og udforsk helligdomme i fjerntliggende omgivelser.

297 DKK

The new beauty

En rejse ind i fortiden, nutiden, og fremtiden for udsmykningen i en globaliseret verden.

297 DKK

Work better

Hvordan man driver en meningsfuld og succesfuld forretning med og for ligesindede.

297 DKK

Tastemaker bog

How to be a better tastemaker. En vittig og elegant kurateret livsstilsguide.

297 DKK

bikepacking

Bikepacking

Udforskning af vejene på cyklen. Kør gennem kendte og mindre kendte stier og udforsk vejene.

297 DKK

wanderlust produkt

Wanderlust alps

Fredfyldt og sofistikeret, Alperegionen er fødestedet for bjergbestigning.

297 DKK

train journeys produkt

Train Journeys

Når rejsen er lige så vigtig som destinationen, giver det perfekt mening at rejse med tog.

297 DKK

Er du kreativ og eventyrlysten?

Hos gestalten finder du et stort udvalg af bøger indenfor kategorierne arkitektur og interiør, design og mode, mad og drikke, rejser og visuel kultur. Her er der uendelige muligheder for at tilfredsstille dit kreative og eventyrlystne sind med lækker og inspirerende litteratur og billeder. Dyk fx ned i bøger som ”Wanderlust Europe”, hvor du kan udforske nogle af kontinentets mest forbløffende naturlandskaber, ”Scandinavia dreamning”, som viser nutidens skiftende historie om nordisk design eller ”Bon Voyage”, der inviterer dig til at udforske steder, med en bæredygtig tilgang rejsen.

Du kan også begive dig længere ud i verden med fx ”One year on a Bike”, titlen siger alt: en mand, en cykel, en lang tur, eventyret, fornøjelsen men også smerten, ”The Drive”, der giver dig et indblik i det lille antal af specialister verden over, som designer enestående biler langt fra fabrikker og samlebånd eller ”Handmade in Japan”, hvor du kan opleve de ekstraordinære kunstnerskaber og rige traditioner, der holdes i live af japanske håndværkere i det 21. århundrede. Se hele deres udvalg på deres hjemmeside – https://gestalten.com. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Gestalten til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker. 

gestaltens blogunivers

I 2014 sluttede Little gestalten sig til de litterære rækker og sørgede for, at der var et sted for læsere i alle aldre indenfor gestaltens verden. Desuden kan du via gestaltens hjemmeside tilgå deres fascinerende blogunivers – deres ”Journal”. Her kan du læse inspirerende og gode artikler indenfor de samme kategorier som førnævnt. 

Bæredygtighed i højsæde

Som forlag der stræber efter at inspirere til kreative tilgange, er gestalten forpligtet til at udgive produkter af høj kvalitet men med lav miljømæssig påvirkning. Fra de materialer, de vælger at bruge, til deres transportmetoder, arbejder gestalten på at gøre deres virksomhed mere bæredygtig. For at imødekommende dette har gestalten gennem årene implementeret følgende for at reducere deres påvirkning af miljøet:

Deres leverandører er meget nøje udvalgt, og produktionen foregår udelukkende i Europa for at begrænse behovet for transport og sikre fair arbejdsforhold.

Papiret til deres bøger er FSC ™ (Forest Stewardship Council ™) certificeret, som er den eneste træcertificeringsordning godkendt af WWF, Greenpeace og Woodland Trust. Dette beskytter også skovbiologisk mangfoldighed og lokale samfund. gestalten er en del af LKGs initiativ om at støtte ‘Plant-for-the-Planet’ for at kompensere for emballage, og de producerer derfor også små oplag af hver bog for at reducere risikoen for at skulle destruere overskudsbøger.

Ved at bestille fra gestaltens wepshop støtter du deres forpligtelse til en mere bæredygtig fremtid.Hos gestalten byder de altid nye bøger, ideer og projekter velkommen. Så hvis du går med en forfatter i maven, en kreativ idé eller anden form for projekt, så tøv ikke med at dele den med gestalten.

HAR DU FORSLAG TIL BØGER

Har du en idé til en bog, der passer ind hos gestalten? Så send dit forslag til suggestions@gestalten.com. Skriv et kort abstrakt, der opsummerer indholdet, en (potentiel) indholdsfortegnelse, en liste over (potentielle) bidragsydere og et udvalg af billeder, der hjælper med at forstå projektets visuelle kvalitet samt nogle baggrundsoplysninger om dig selv. 

Hvis du har udarbejdet en original historie eller engagerende illustrationer, som ville passe ind hos det yngre publikum i Little Gestalten, så send endelig din idé til en børnebog eller dit færdige manuskript til littlegestalten@gestalten.com. Gestalten udgiver i øjeblikket bøger for børn på 3 år og derover. Det drejer sig om billedbøger, skønlitteratur, noveller, pop-op-billedbøger og meget mere. Emnet skal være relevant for aldersgruppen, og den skriftlige samt visuelle kvalitet skal være i overensstemmelse med andre Little Gestalten-publikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos gestalten?  

På gestaltens hjemmeside finder du et stort udvalg af bøger, som du kan købe, samt gratis adgang til deres blogunivers ”journal” og deres ”creative pool”, hvor du selv kan dele dine projekter og udforske deres internationale, kreative samfund. 

Har de nogle fysiske butikker? 

Nej. Gestalten har ikke selv fysiske butikker. Deres bøger forhandles på gestalten.com og hos mange forhandlere verden over. I Danmark finder du dem bl.a. på saxo.com.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling? 

Gestalten.com sender fra tyskland. Derfor kan du forvente at modtage din ordre indenfor 3-7 hverdage.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via e-mail: shop@gestalten.com eller telefon: +49 (0)30 726 132000 (bemærk dette er et tysk telefonnummer). For generelle henvendelser kan du tage kontakt på: hello@gestalten.com

Har de sociale medier?

Ja. Du kan finde gestalten på både instagram, facebook, twitter og pinterest. 

Kan jeg tracke min ordre?

Så snart din ordre er klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail med forsendelsesbekræftelse, leveringsoplysningerne og et link til at spore din ordre online. Bemærk, at det kan tage nogle dage, før sporingsoplysningerne uploades. Du vil også være i stand til at spore din ordre, når du logger ind på din konto. 

Kan jeg returnere min ordre?

Ja. Du har 14 dage fortrydelsesret. For at gøre brug at din fortrydelsesret skal du informere om dette via shop@gestalten.com

Hvad koster fragt?

Fragten fra gestalten.com til danmark koster € 10 svarende til cirka 75 kr. Du får fri fragt, hvis du køber for over € 60 svarende til cirka. 450 kr.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

På gestalten.com kan du betale med mastercard, visa og paypal. 

Kan jeg købe et gavekort?

Ja, du kan købe gavekort hos gestalten.