Glannz Stores

Glannz Stores er et dansk brand, der byder på smukke smykker. Du finder flere kollektioner med forskellige udtryk – både enkle og elegante smykker samt chunky designs til mere rå looks.

Smykker med fine detaljer

Glannz Stores er et dansk brand med øje for æstetik, kvalitet og små, fine detaljer. Ønsket med Glannz er, at deres smykker skal bæres med kærlighed og glæde. Gå på opdagelse i Glannz-universet.

En kvinde i midten af billedet med guldhalskæder på. To kvinder med øreringe i ørene.

Smukke kollektioner

Hos Glannz Stores finder du både armbånd, ringe, halskæder, fingerringe og ankelkæder i forskellige smukke kollektioner. Blandt andet finder du Catena-kollektionen, som skaber et chunky look, der kan gøre dit outfit råt på en stilet og elegant måde.

De byder også på Leaf-kollektionen, der består af smykker med bløde og organiske former. Naturen er deres inspiration bag denne kollektion.

Besøg Glannz Stores website, og lad dig inspirere af deres smukke smykker, der er perfekt til enten selvforkælelse eller som gave til en, du holder af.

En kvindes hånd til venstre i billedet, hun har fingerringe på. I midten af billedet er en kvinde, hun har smykker på. il højre ligger der smykker i en skål.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.