GoldenTime

GoldenTime er et dansk brand, der har eksisteret siden 2010. De har skabt et stort udvalg af eksklusive smykker og ure til både mænd og kvinder. Deres smykker og ure kan bruges til hverdag og fest.

GoldenTime har siden sin opstart fokuseret på sine kunder og sørget for at give hver kunde en oplevelse af “lidt ekstra”. Derfor tilbyder de et stort udvalg af de smukkeste ure og smykker til herrer og damer. Hos GoldenTime har de forenet kvalitet og design. De har altid øje for de rette mærker, tilbyder et spændende sortiment og har en dyb indsigt i, hvad deres kunder efterspørger. Hos GoldenTime lægges der stor vægt på den eksklusive oplevelse. Deres succes findes i en kombination af smykker og ure i god kvalitet og et udvalg af produkter til enhver anledning, både til fest, hverdag eller til en eventuel gave.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA GOLDENTIME

Garmin Fenix 7X

Sportsur fra Fēnix Sapphire Solar serien fra Garmin. Uret er fremstillet i Titanium og FRP plast.

7.595 DKK

Sif Jakobs Ellera armbånd

Flot og elegant armbånd fra Ellera serien fra Sif Jakobs. Armbåndet er prydet med zirkoner hele vejen rundt.

699 DKK

Mont Blanc Meisterstück Classique pen

Pen fra Meisterstück Classique serien. Pennen er fremstillet i sort resin.

2.750 DKK

Mads Z Luxury Rainbow ring

Rigtig smuk og unik ring fra Luxury Rainbow serien fra Mads Z. Ringen er inspireret af regnbuens farver.

8.950 DKK

Stine A One Dot open ørering

Ørering fra One Dot serien fra STINE A Jewelry. Øreringen er fremstillet i 18kt forgyldt Sterlingsølv.

195,50 DKK

Jane Kønig Half Moon ørering

Flot og unik Half Moon ørering fra Jane Kønig. Den flotte ørehænger er udformet som en halvmåne i vedhænget.

700 DKK

Daniel Wellington Classic Petite dameur

Flot dameur fra Classic Petite serien fra Daniel Wellington Uret er fremstillet i 316L Stainless Steel gulddouble.

780 DKK

Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe

Smukke og elegante creoler fra Moonlight Grapes serien fra Georg Jensen. De kan bæres til alle lejligheder.

1.750 DKK

Citizen Promaster Pingo dykkerur

Citizen Promaster Pingo er et af verdens mest populære dykkerure. Uret kan benyttes til dykning og til dagligt brug.

2.395 DKK

DEN EKSKLUSIVE KUNDEOPLEVELSE HOS GOLDENTIME

GoldenTime er ejet af Ulsted Ure og Smykker. De sælger smykker og ure i både fysisk forretning i Holstebro og online. På rekordtid har brandet oplevet enorm vækst. Dette skyldes deres forkærlighed for faget, hvilket også anses som et af deres største kendetegn. Smykkevirksomheden elsker deres arbejde med salg af smykker og ure. De kredser for detaljerne, samtidig med at de fokuserer på at nøje udvælge moderne smykker fra en lang række kendte mærker. GoldenTime sætter en ære i at give deres kunder en god og eksklusiv oplevelse. De tilbyder derfor altid kompetent og serviceminded vejledning, når kunderne har brug for hjælp til at finde det helt rette smykke eller ur. 

GoldenTime åbnede først en fysisk butik tilbage i 1997, men grundet stor efterspørgsel og fornøjelsen af glade og tilfredse kunder, åbnede de webshoppen i 2010. På webshoppen fører de et endnu større udvalg end i butikken og tilbyder derfor mange unikke mærker, som ikke kan findes i den fysiske butik. Disse eksklusive mærker er eksempelvis det moderne brand Daniel Wellington og de eventyrlige smykker fra Stine A. Begge er en kombination af både håndværk og design, der giver kunden muligheden for at shoppe smykker og ure af høj kvalitet. 

GOLDENTIME – FOKUS PÅ DET GODE HÅNDVÆRK 

GoldenTime blev etableret i 2010 og er en familieejet virksomhed. Indehaver Thomas Ulsted har formået at etablere en virksomhed, der på rekordtid er blevet et anerkendt og respekteret brand inden for det eksklusive smykkeunivers. 

Én af de mange facetter i deres tilgang, som er blevet bemærket gennem årene, er deres fokus på kunden. De bestræber sig hele tiden på at give kunden mere end hvad de forventer, hvorfor mange kunder vender tilbage gang på gang. Dette ligger også i tråd med deres kæmpe udvalg af ure, halskæder, øreringe og andre smykker fra store og anerkendte mærker inden for smykkebranchen. 

SPEKTAKULÆRT UDVALG AF SMYKKER OG URE 

For kvinder og mænd er smykker et essentielt stykke accessory, som tilpasses til den enkelte persons stil. Så står du og mangler en gave til din næste begivenhed, er GoldenTime din bedste ven. Her kan du finde smykker og ure til enhver smag. Du kan uden tvivl finde et accessory, som afspejler lige netop din personlighed. 

Leder du efter et sporty ur, så har de mærket Garmin, der kunne være det perfekte match, eller søger du noget mere minimalistisk, så har de et klassisk udvalg af Arne Jacobsen ure. Inspirationen til din næste ønskeliste har ingen ende. Der findes mange andre fantastiske og stilfulde mærker af både dame- og herreure, som inkluderer Hugo Boss, Michael Kors og mange flere.

Virksomheden er anerkendt for at specialisere sig for ringe og armbånd i et stilfuldt, moderne design fra populære mærker. Så hvis du leder efter et nyt og moderigtigt armbånd, kunne Sif Jakobs eller et smukt Julie Sandlau armbånd være noget for dig. Uanset hvad du leder efter, kan du med garanti finde det til en fordelagtig pris hos GoldenTime. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra GoldenTime til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Er min ordre gået igennem?

Så snart de har modtaget din ordre, sender GoldenTime en ordrebekræftelse til din e-mail. Det er en god ide at kontrollere om mailen ligger i din spammappe. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Findes der en fejl på en vare du har købt eller modtaget med posten, skal du kontakte GoldenTimes kundeservice. 

Kan jeg returnere min vare?

Ja, det kan du sagtens, men senest inden for 14 dage. 

Koster det noget at returnere?

Du skal selv betale for de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. 

Hvordan sender jeg retur? 

I tilfælde af en returnering bedes du kontakte kundeservice på telefon: +45 29 24 66 44. Kundeservice kan kontaktes mandag-torsdag mellem 9.30-17.00 og fredag mellem 9.30-17.30

Har de hjemmelevering? 

Ja, levering på købers adresse i Danmark, vil ske inden for 3 hverdage. 

Hvordan bestiller jeg en vare?

For at bestille en vare hos GoldenTime, skal du finde de varer, du ønsker at købe og tilføje dem til indkøbskurven. Derefter går du til kassen, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger. Når du har gjort det, skal du vælge forsendelsesmetode, betaling og godkende handelsbetingelserne. Til sidst skal du tjekke at alle dine oplysninger er korrekte og godkende købet. 

Hvordan kontakter jeg GoldenTime?

Du kan skrive en e-mail til: info@goldentime.dk, som besvares inden for 24 timer i hverdage. Du kan også ringe til dem på telefonnummer: +45 29 24 66 44.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice mandag-torsdag kl. 9.30-17.00 og fredag 9.30-17.30.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling?

Du kan forvente at modtage din pakke fra GoldenTime mellem 1-3 hverdage.