Grünbag

GRÜNBAG laver fede tasker af høj kvalitet. De bruger kun slidstærke materialer og ønsker at genoverveje brugen af de ting, vi smider ud. Derfor designer de tasker af materialer, der holder i mange år.

Om Grünbag

GRÜNBAG er skabt af designer Helen Leegaard, der med sit store hjerte for genbrug og kreativt design besluttede sig for at starte en grøn rejse. Helen har lagt sin sjæl ind i projektet om at få genbrugt nogle af de mange materialer, som ender som affald. Her begyndte således transformationen af spildmaterialer til kvalitetstasker.

I dag tilbyder vores farverige kollektioner af tasker et unikt alternativ til dig som ønsker noget ganske anderledes. Produceret i yderst slidstærke materialer oprindeligt udtænkt til at modstå industriel slitage, trives vores tasker med dagligt brug. GRÜNBAG tasker er trofaste ledsagere på din hverdags eventyrer.

Vi er altid på udkig efter alternative materialer og kreative løsninger til genbrug. Hvert materiale bliver studeret nøje for dets potentiale til at blive transformeret til en rygsæk, et penalhus eller måske endda en sportstaske. Det gør hver eneste GRÜNBAG taske ganske unik.

En mand kigger ud over en å. Han har en rygsæk på.

Dansk design i bæredygtige materialer

GRÜNBAGs formål er at lave kvalitetstasker af bæredygtige og miljørigtige materialer for at mindske ressourcespild og gentænke anvendeligheden af de ting, vi smider ud. Derfor er næsten alle de materialer, vi bruger til at lave en GRÜNBAG taske, genbrugte eller genanvendte materialer. Vi arbejder hårdt for at finjustere og inkorporere endnu mere bæredygtighed i vores tasker. Nedenfor er et lille indblik i nogle af de miljørigtige materialer, vi bruger:

Lastbilpresenning, Redningsflåde, Hvide sejl, Reflekser, Reklamebannere, Genanvendte lynlåse, Termodragter, Sikkerhedsseler, Spænder af recycled nylon og mange flere.

En kvinde er på vej ind i en surfbutik, hun har en rygsæk på.

Stort udvalg af bæredygtige tasker

Hos GRÜNBAG har vi designet tasker til enhver smag og formål. Vi har alt fra en stor sportstaske i smukke hvide sejl eller orange VIKING materiale til små penalhuse og toilet/makeup tasker i presenning. Vores populære rygsække og computertasker er lavet i slidstærkt materiale og findes i mange forskellige smukke farver.

Mange af vores tasker lukkes med vores signatur velcro snip, der gør det muligt at tilpasse taskens størrelse alt efter, hvor meget man har med i den.

To mennesker sidder ved på en klippe ved havet. Kvinden har en rygsæk på.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.