Gucca

Hos Gucca finder du både bøger, film, elektronik, boliginteriør og legetøj til børnene. Foruden disse velvalgte produkter er du hos Gucca sikret hurtig levering og altid fornuftige priser.

Find bøger, film, legetøj og boliginteriør

Gucca er en dansk netbutik, der gik online i 2003. De har udviklet sig fra at være en netbutik, der udelukkende solgte dvd-film, til i dag at være et varehus, der håndterer tusindvis af forsendelser hver måned.

Gucca har nu mere end 100.000 varer i deres sortiment, som er fordelt på over 30 afdelinger med alt lige fra bøger, film og legetøj til elektronik og boliginteriør – og der kommer hele tiden nye afdelinger til.

Deres kundeservice gør det nemt og uproblematisk for dig at returnere dine varer, hvis du eksempelvis fortruder et køb. De sidder hver dag klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Der ligger en stak en bøger på en skrivebord i træ, til venstre er der tre bøger ved siden af hinanden, og øverst står der Gucca med blå bogstaver.

Bøger i alle genrer

Guccas sortiment af bøger er kæmpe stort! Du kan finde et væld af genrer, både krimier, biografier, børnebøger, kogebøger og mange flere, og du kan på hjemmesiden blive guidet til bestsellers, nyheder og kommende bøger. Foruden det finder du også et stort udvalg af lydbøger.

Legetøj til alle aldre

Hos Gucca finder du et væld af legetøj. Alt fra brætspil, puslespil, dukker og byggesæt til biler, bamser og modellervoks – noget til enhver smag og alder og alt sammen til fornuftige priser. Gå på opdagelse på Guccas website!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.