gucci logo

Gucci

Hos Gucci finder du et bredt udvalg af kendte modeklassikere. Brandet er især kendt for deres vintagetasker, bælter og sko, som har fået kultagtig status og er kendt blandt mange Gucci-elskere.

Italienske fristelser 

Gucci er et topmoderne brand, der har eksisteret siden tidernes morgen. Hvis du er til materiale i excellent kvalitet, med ekstraordinære detaljer og en highend romantisk stil, vil du elske Guccis produkter. Når du besøger deres officielle hjemmeside, kan du tjekke hele deres kollektion ud. Ligeledes finder du en liste over Guccis eksklusive forhandlere. Gucci kan nemlig både købes online og i forretninger i hele verden. De er især elsket for deres vintagetasker, som er produceret i læder af højeste kvalitet. Der bliver der aldrig gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Ønsker du at forkæle en du holder af til deres fødselsdag? Så gå på opdagelse på hjemmesiden, eller i blandt vores mange populære brands.

Ur fra Gucci

Ikoniske tasker og velduftende parfumer

Den første taske, de producerede i 1940’erne, kan stadig købes den dag i dag. Du finder både klassiske Gucci-tasker i afdæmpede jordfarver og med flotte metalliske detaljer, ligesom du finder flotte tasker i pangfarver med vilde detaljer. Der er noget for enhver smag, så du nemt kan style taskerne, så de stemmer overens med din stil. Det fede ved deres design er, at mønstrene ofte går igen i flere af deres produkter. Det vil sige, at du for eksempel kan få tasker, der matcher sko eller endda tøj. Et andet produkt, Gucci er utroligt kendt for, er deres velduftende parfumer, som bæres af selvsikre mænd og kvinder verden over. Din parfume afspejler din personlige stil, og en luksusduft tager både dig og dine omgivelser til nye højder. Du kan vælge mellem mange forskellige velduftende parfumer til både mænd og kvinder – alt fra den friske til den bløde og søde.

tasker fra Gucci

Den allerhøjeste klasse

Den første butik blev åbnet i Firenze i 1921 af Guccio Gucci og startede med kollektioner af håndlavede tasker. Guccio havde tilbragt nogle år i London, hvor han arbejdede på et hotel, mens han lurede, hvad overklasses kunne lide: håndlavede specialiteter i udsøge kvaliteter. I 1938 åbnede han sin første butik i Rom og har sidenhen fået forhandlere i hele verden. Siden da har brandet altså vækstet med raketfart. Det samme har produktlinjen, som allerede i begyndelsen udvidede sig til kufferter, handsker, sko og bælter, råder nu også over tøj og accessoires i vaskeægte unisex-stil. Alt, hvad Gucci foretager sig, er ekstravagant, og at bære mærket er det samme som at bære attitude og power udenpå. Brandet blev designet til overklassen, men bæres i dag af moderigtige og trendy mennesker i alle aldre verden over. 

solbriller fra Gucci

Ekstravagant design

Hvis du er på udkig efter toppen af kransekagen inden for tøj og accessories, bør du i den grad tjekke Guccis produkter ud. De tør skille sig ud og er modige i deres design. De er især kendte for gennemgående mønstre og logoet med de to G’er, som vender mod hinanden. En populær farvesammensætning er den brune, grønne og røde, som ses i flere af Guccis varer. Men alt, hvad brandet producerer, bliver en succes.

Nogle af de ikoniske Gucci-produkter er flere årtier gamle, men har en voksende værdi, da produkterne har opnået kultstatus. Et modehus med så mange år på bagen har overlevet en del kriser, såsom 2. verdenskrig og skaberens dødsfald. Men ingen af disse kriser har fået Gucci ned med nakken, hvorfor Gucci vil leve længere end de fleste andre brands. Når du shopper Gucci, kan du være sikker på, at du får håndlavede specialiteter til at pynte dig med. Det fine ved brandet er nemlig alt det, Gucci repræsenter: ekstravagance, luksus og stil.  

Smykker fra Gucci

Eksklusive kollektioner, der aldrig går af mode

Gucci spytter kollektioner ud flere gange årligt, så hold øje med forhandlerne for at være på forkant med nyhederne. Men mange af Gucci-produkterne er kommet for at blive. I og med at de laver et tidløst design, går et Gucci-produkt aldrig af mode. Du kan derfor med fordel tjekke nogle af de gamle kollektioner ud, som stadig vil være topmoderne at bære den dag i dag. Når du udforsker Guccis univers, er det vigtigste, at du vælger de design, som du bedst kan lide.

Hvad enten det gælder sko, tasker, solbriller, bælter eller noget helt femte. Brandet har nemlig mange produktkategorier, hvilket gør det muligt at shoppe ting, der matcher. At være den heldige ejer af et Gucci-produkt er det samme som at eje et eksklusivt maleri; det pynter og giver status. Når du køber Gucci-produkter, laver du en investering på samme måde, som hvis du købte et maleri. De fleste Gucci-varer holder i flere årtier, hvorfor mange mennesker vælger at videresælge, når de ikke længere bruger deres Gucci-produkter. 

Læs mere om Gucci

Gucci, et af de allerstørste italienske modehuse, behøver nærmest ikke en introduktion. Alle mærkevare-entusiaster kender Gucci, og enhver modeelsker kan genkende deres ikoniske logo og stof, som går igen i mange af deres design. Brandet er især kendt for deres vintagetasker, bælter og sko, som har fået kultagtig status.

Gå på opdagelse i deres fysiske butikker eller online, og oplev et fantastisk univers af ekstravagante modeartikler. Bliv inspireret hos Gucci og vores andre populære brands og tilføj dine ønsker til din ønskeliste.

Ofte stillede spørgsmål hos Gucci

Hvor kan jeg købe Gucci?

Det kan både købes online via webshop og i butikker i hele verden. 

Hvor finder jeg en Gucci-butik i Danmark?

Du kan finde en fysisk Gucci-butik i København, men købe Gucci online hos forskellige forhandlere.

Hvad designer de?

De designer tøj og tilbehør til mænd og kvinder. 

Hvilket land er Gucci fra?

Det er fra Italien og et af landets største modehuse. 

Hvem er deres målgruppe?

Gucci laves både til mænd og kvinder – brandet er også kendt for at lave unisex-produkter.

Hvordan skiller de sig ud?

De præger modeverdenen med deres ekstravagante designervarer til den kvalitets- og stilbevidste forbruger.

Hvor lang tid tager leveringen af en ordre?

Det afhænger af, hvilken forhandler du vælger.

Kan jeg komme i kontakt med kundeservice afdelingen?

Du kan komme direkte i kontakt med dem via en e-mail-formular via deres hjemmeside eller på +45 33 36 68 83.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.