Guldsmed Lind

Guldsmed Lind laver både smukke specialdesignede smykker og forhandler nogle af de mest populære brands. Gå på opdagelse i deres smykkeunivers, og find bl.a. Pandora-smykker og meget andet.

Designede smykker til dig

Guldsmed Lind er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1867 af Rasmus Jensen. Virksomheden har været i familiens eje siden grundlæggelsen. Nu er Kirsten Lind, som er 5 generation, den nuværende ejer af virksomheden. Guldsmed Lind har siden grundlæggelsen haft eget værksted, og det er ikke, hvad som helst, som er kommet ud af værkstedet. Grundlægger Rasmus Jensen har bidraget med smykker og korpus til verdensudstillingerne i 1890erne, og værkstedet har bidraget med sølv korpus til landets museer.

Guldsmedeværkstedet udlærte i 2010 nordens bedste lærling. Det blev afgjort ved en konkurrence i København blandt udlærte lærlinge i alle nordens lande. I dag laver værkstedet specialdesignede smykker til kunder, og de er storleverandør af frimurerringe til landets frimurerordninger. 

Guldsmed Lind har med tiden fulgt udviklingen og er derfor begyndt at forhandle forskellige brands i deres butik på strøget i Horsens. Udover at forhandle smykker i deres fysiske butik har de også en velfungerende webshop. 

Ringe fra Guldsmed Lind.

Populære brands

I webshoppen og butikken forhandler Guldsmed Lind nogle af de mest populære brands her i Danmark. Blandt andet sælger de Sif Jakobs, byBiehl og Blossom Copenhagen og mange andre.

Du kan finde lige det smykke, du mangler – hvad end det skal være specialdesignet på værkstedet, eller det skal være et smykke fra en af de mange smykkedesignere i det store sortiment! 

En kvinde med smykker fra Guldsmed Lind..

Pandora-smykker

Guldsmed Lind er også en af de få smykkebutikker, som har Pandora i deres sortiment. Pandora er kendt for deres armbånd, hvor man kan udskifte charms. De laver desuden også andre smykker til en fornuftig pris.

Guldsmed Lind har et stort udvalg af Pandora smykker i forskellige prisklasser. Ud over alle Pandoras nyheder har de også en Pandora-outlet på deres hjemmeside, hvor man kan købe diverse Pandora-smykker til nedsat pris. 

En kvinde med smykker fra Guldsmed Lind.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.