haglöf logo

Haglöfs

Hvis du elsker en god friluftsoplevelse og at komme ud i det fri, så har Haglöfs et stort udvalg af udstyr og tøj, der kan holde til lidt af hvert. Klæd dig på til udendørs eventyr med den helt rette påklædning.

Det svenske brand Haglöfs blev etableret i 1914 af Viktor Haglöf, en gammeldags tømrer, der havde en vision om at forbedre livet udendørs. De er i dag et anerkendt friluftsmærke, som tilbyder friluftstøj, sko og udstyr til mænd, kvinder og børn. Deres produkter egner sig perfekt til vandring, ski, bjergbestigningsaktiviteter eller andre udendørs eventyr. Begiv dig ud på nye eventyr og gå på opdagelse i Haglöfs udvalg af kvalitetstøj- og udstyr, hvor der ikke er gået på kompromis med design, funktionalitet og bæredygtighed.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA HAGLÖFS

Pile Hood Junior

Junior jakke

En klassisk style redesignet til de yngste eventyrere. Fremstillet af varmt Polartec fleece.

700 DKK

dagtursrygsæk

Dagtursrygsæk

Ideel til ture i vildmarken, såvel som til dine daglige ekspeditioner. Har masser af lommer.

900 DKK

Skijakke

Skijakke, herre

Vassi-jakken er tilbage og bedre end nogensinde. Den er designet med off-pist-skiløberen i tankerne.

4.800 DKK

Skijakke, Dame

Skijakke, dame

Vassi-jakken er tilbage og bedre end nogensinde. Den er designet med off-pist-skiløberen i tankerne.

4.800 DKK

Rygsæk

Junior rygsæk

Den ikoniske Tight rygsæk med detaljer, justeret til de unge eventyrere. DWR-imprægnering uden fluor.

500 DKK

vandringssko

Vandringssko

Støttende og hårdfør vandringssko med en bred forfodsfacon til ekstra komfort.

1.200 DKK

fleece jakke

Fleece, dame

Denne varme og behagelige fleece er luftig på indersiden med en strikket overflade.

900 DKK

Jakke, herre

Jakke, herre

Fremstillet af GORE-TEX Paclite® PLUS, der yder en pålidelig beskyttelse, når du er i vildmarken.

1,900 DKK

jakke, kvinde

Jakke, dame

En højtydende jakke, der er god til aktiviteter på bjergsider, uanset hvor hårde de bliver.

1.100 DKK

Klæd dig godt på med Haglöfs 

Uanset om det er til de små hverdagseventyr, eller om du skal på polarekspedition, så har Haglöfs det helt rette udstyr og tøj til enhver udendørs anledning. Deres produkter er designet med en vision om at inspirere folk til at komme mere ud i det fri. Den høje pålidelighed sikrer, at du altid kan stole på, at dit Haglöfs-udstyr holder. Deres udvalg består af produkter til mænd, kvinder og børn. Find friluftstøj, sko, udstyr, rygsække og tasker, hvor komfort, design og funktion er i højsædet. Med Haglöfs kan du og familien klæde jer på til ethvert vejr og modstå enhver udfordring. 

Brandet har en innovativ tilgang til design, og de forsøger altid at dygtiggøre sig. Med passion, stor stolthed og nysgerrighed sørger de for at levere det mest pålidelige udstyr til din friluftsoplevelse. Når du skal på friluftstur og opleve naturen, så er det vigtigt at have en god, solid outdoor-garderobe. Udforsk Haglöfs udvalg og opdater din ønskeliste med de produkter, som passer til dine behov. Saml alle dine ønsker på din ønskeliste på Ønskeskyen.dk. Drag ud på dit næste eventyr med selvtillid og det helt rette udstyr. Hvis du elsker at opleve i det fri, kan du lade dig inspirere til helt nye aktiviteter hos Haglöfs. Du kan også gå på opdagelse i Ønskeskyens udvalg af fede brands.

Haglöfs har udstyr til enhver aktivitet

Er du friluftsmenneske med stort F, og elsker du at bruge tid i naturen, så er det vigtigt at have den rette påklædning. Haglöfs har designet en lang række af produkter, som gør det aktive udendørsliv mere behageligt for dig. Deres produkter kan klare lidt af hvert og præstere i al slags vejr. De har noget til enhver udendørs aktivitet. Du har derfor al mulighed for at opdatere din garderobe til dit næste eventyr i det fri.  

Elsker du at vandre, så er det vigtigt at have det helt rette tøj og udstyr med på turen, som passer til dine behov. Når man er ude at vandre, kan man blive udsat for forskellige temperaturer og vejrforhold, og det er derfor essentielt at pakke godt, så du kan holde dig varm og tør uanset forholdende.

Skal du på skiferie i år? Så er det oplagt at klæde dig på med Haglöfs. Der er intet værre end at være klædt dårligt på til skiferien. Når du har den rette påklædning, kan du nyde din ferie i ro og mag, mens du holder varmen i det kolde vejr. Med det helt rette skitøj- og udstyr er du klar til enhver udfordring, som du kunne støde på. 

Bæredygtighed og materialer

Haglöfs producerer deres produkter med omtanke for miljøet. De arbejder for en bæredygtig fremtid inden for friluftstøj- og udstyr. Med deres mange bæredygtige initiativer, forsøger de at ændre opfattelsen af industrien. De bruger blandt andet opløsningsfarvet stof. Det vil sige, at farven er tilføjet til materialet fra start af. Denne metode er med til at redde 80% af det vand, som går til spilde, når man sammenligner med traditionelle farvemetoder. Deres produkter er bluesign®-godkendte og lavet af genanvendte materialer, økologisk bomuld og andre bæredygtige materialer. Haglöfs er derfor et bæredygtig valg, når du er på udkig efter udstyr og beklædning til det aktive friluftsliv og udendørs oplevelser. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Haglöfs?

De er en svensk virksomhed, som laver friluftstøj, sko og udstyr til mænd, kvinder og børn. 

Hvornår blev brandet grundlagt? 

Brandet blev grundlagt i 1914 af Viktor Haglöf, som var en gammeldags tømrer. De startede med at sælge rygsække til de lokale skovarbejdere med en vision om at gøre det mere behageligt for de personer, som arbejdede udendørs. 

Hvordan kan jeg komme i kontakt med kundeservice? 

De kan kontaktes på mail: customerservice@haglofs.com og på telefonnummer: +45 80 25 36 32. 

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?  

Hvis du har brug for hjælp, kan deres kundeservice kontaktes på telefon mandag-torsdag kl. 8-15.30 og fredag 8-14.45. 

Hvor kan jeg købe deres produkter?

Deres produkter kan købes online og i udvalgte forhandlere i Danmark.

Hvilke materialer bruger de?   

De benytter sig af bæredygtige og slidstærke materialer. Deres produkter er holdbare og pålidelige, så du altid kan regne med dem på dit næste eventyr.

Hvor lang er leveringstiden på en online ordre? 

Deres leveringstid til Danmark er på 2-5 hverdage. 

Tilbyder de hjemmelevering? 

Ja. Du kan vælge mellem at få leveret varen derhjemme og til et udleveringssted. 

Jeg vil gerne returnere min ordre, hvad gør jeg? 

Hvis du gerne vil returnere et produkt, skal du følge deres returvejledning, som du kan finde på deres hjemmeside. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis du finder en fejl på dit produkt, skal du kontakte deres kundeservice pr. mail eller telefonisk. Her skal du angive dit ordrenummer og dine kontaktoplysninger, samt en beskrivelse af fejlen. Hvis muligt må du gerne sende et billede med af fejlen.