hanne bloch logo

Hanne Bloch

Hanne Bloch stiftede I 2008 sit badetøjsbrand og driver det idag med sin datter Olivia. 20 års designer erfaring i den italienske modebranche er grundlaget for universet af luksuriøse og unikke styles.

Hvem er Hanne Bloch? 

Hanne Bloch er dansk designer og driver sammen med sin datter, Olivia Bloch, det eksklusive brand. Hanne Bloch har tidligere været designer for store modehuse i Italien. Dette fremstår tydeligt i de detaljeorienterede og farverige mønstre på deres bikinier og badedragter. Derudover har Hanne Bloch en klar vision om at hylde kvindekroppen gennem feminine designs. Derfor er mange af deres items præget af figursyede snit og andre designvalg, som sætter kvindekroppen i fokus. Den årlige kollektion er løbende udviklet til også at indeholde toppe, kjoler, jakkesæt og meget mere.

Hanne Bloch har flere gange deltaget i modeugen i København med deres eksklusive designs.

Styles fra Hanne Bloch

Unikke mønstre og farver 

Et af de klassiske kendetegn hos Hanne Bloch er tidløshed og personlig stil. Derfor udvikler de hvert år en ny kollektion, så deres kunder har mulighed for at skabe en personlig stil med deres unikke designs. Hanne Blochs univers er præget af klassiske linjer og smukke prints, som er med til at vise den bedste side af de mange kvinder, der benytter det smukke tøj og badetøj.

De henter en stor del af deres inspiration i udlandet, men holder trods dette stadig fast i den nordiske minimalisme i deres valg af snit og sammensætning af tekstiler. De farvestrålende designs kan få enhver kvinde til at udstråle selvsikkerhed og kan samtidig inspirere andre til at udforske deres personlige stil!

Gå på opdagelse på deres hjemmeside og i blandt vores andre populære brands for inspiration til din ønskeliste.

Kjole fra Hanne Bloch

Find Hanne Bloch på de sociale medier

På Instagram kan du finde inspiration fra modeikoner som Emili Sindlev, Josefine Voigt, Mathilde Gøhler og andre store influencere. Her kommer de med deres bedste bud på, hvordan du kan style favoritterne fra Hanne Bloch! Emili Sindlev har sammensat den orange smoch halter dress med et par søstjerneformede øreringe og et par hvide briller. Det kalder vi beach vibes! Josefine Voight har stylet den fine, lyserøde tweed skirt med en nedringet hvid skjorte. Det er det perfekte outfit, hvis du vil udstråle glæde og selvsikkerhed! 

Shop Hanne Bloch online eller hos de fysiske forhandlere verden over

Brandet er internationalt anerkendt, derfor kan du nu finde det eksklusive badetøj i forretninger verden over. De forretninger og webshops som forhandler Hanne Bloch, har den samme høje standard for kvalitet og design. Du kan derfor trygt shoppe på hjemmesiden eller hos forretningerne, som forhandler det fine tøj og badetøj. I Danmark forhandles deres varer hos anerkendte og eksklusive forretninger såsom Illum, Pour Quoi, Millium, Den Lille Ida og A´Poke.  Indenfor Europas grænser kan du finde dem i Frankrig, Tjekket og Spanien. Sidst men ikke mindst er de nået hele vejen til Bahamas og USA. 

Læs mere om Hanne Bloch

Hanne Bloch stiftede i 2008 sin virksomhed under sit eget navn. Siden da har hun væltet modebranchen med sine luksuriøse badedragter og bikinier i unikke mønstre, samt toppe og jakkesæt der altid skiller sig ud fra mængden. Alle kollektionerne fra Hanne Bloch har til hensigt at komplimentere de kvindelige former og kurver. Derudover har de en vision om at fremme unikke mønstre og designs. Hanne Bloch har tidligere været designer i den eksklusive italienske modebranche, hvilket tydeligt afspejles i hendes unikke og farverige kollektioner.

I 2014 gik datteren Olivia ind i firmaet, og alle kollektioner udspringer nu af dette samarbejde mellem mor og datter. Olivia Bloch har i den forbindelse stået bag utallige af kollektionerne i samarbejde med sin mor, Hanne Bloch. Samarbejdet mellem mor og datter har udviklet virksomheden yderligere og samtidig bidraget til et mere unikt udtryk på de forskellige kollektioner. 

Ofte stillede spørgsmål hos Hanne Bloch

Hvilke produkter finder jeg hos Hanne Bloch?

De sælger luksuriøst badetøj i unikke mønstre og designs. 

Hvor kan jeg købe badetøjet? 

Du kan finde det online på deres webshop, hvor du også finder en oversigt over de fysiske forretninger, som forhandler de eksklusive styles.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale fysisk og online med Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes på enten mail: info@hanne-bloch.com eller på telefonnummer: +45 20 71 91 92.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice alle dage. De bestræber sig på at svare på din henvendelse indenfor 24-48 timer. 

Hvornår kan jeg forvente at min ordre bliver leveret? 

Fra du modtager din ordrebekræftelse via mail, vil der være en leveringstid på 1-5 hverdage før, at forsendelsen leveres til din adresse. 

Kan jeg finde dem på de sociale medier? 

Ja. Du finder dem på Instagram. 

Kan jeg returnere en vare? 

Ja. Du har altid 14 dage fortrydelsesret fra den dag, du modtager din levering.

Hvad koster fragten? 

I Danmark får du fri levering på alle ordre. Bestiller du udenfor Danmark vil der være fri fragt på ordre over 200 Euro. 

Kan de hjælpe mig med at finde den rette størrelse?

Ja. Du finder en størrelsesguide i bunden af hjemmesiden. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.