harald nyborg

Harald Nyborg

Harald Nyborg er en dansk detailkæde med 40 butikker i Danmark og én i Sverige. Her finder du varer inden for hus og have samt en postordreafdeling. Derudover sælger de værktøj af højeste kvalitet.

Stort udvalg af produkter til haven, boligen og fritid

Harald Nyborg har hovedsæde og centrallager på Fyn, men du finder butikker i hele landet. Siden 1997 har det været muligt at shoppe alle produkterne online. Harald Nyborg-koncernen har i dag også datterselskabet Jem & Fix samt Daells Bolighus, så passionen for godt bygge- og boligudstyr er ikke til at tage fejl af. 

I det imponerende varesortiment finder du eksempelvis et stort udvalg af autotilbehør. Hvis du leder efter autotilbehør eller udstyr til motorcykel til lave priser, kan du med stor sandsynlighed finde noget brugbart hos Harald Nyborg. Detailkæden fører blandt andet både reservedele til bil og motorcykel, bilpleje og trailere. Hvis du vil være sikker på at være rigtig godt kørende, er der god grund til at handle hos den kvalitetsbevidste detailkæde.

Hos det kendte brand finder du også et bredt sortiment af værktøj. Uanset om du søger klassisk håndværktøj eller el-værktøj, kan du formentlig finde, hvad du skal bruge. Detailkæden fører udelukkende værktøj i høj kvalitet fra branchens førende producenter, der fremstiller godt og holdbart værktøj. Hvis du mangler en skruetrækker, hammer, mejsel eller noget helt fjerde, kan du derfor være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Når du har det rette værktøj, har du et bedre udgangspunkt for at få et tilfredsstillende resultat. 

harald nyborg

Find alt til både store og små projekter

Der er altid nok projekter at gå i gang med i hjemmet, men med udstyr fra Harald Nyborg bliver både store og små opgaver lette som en leg. Trænger stuen eksempelvis til en opfriskning i form af en ny vægfarve, kan du finde et stort udvalg af tilbehør til både afdækning, grunding og maling indendørs. Ingen boligdrømme er for store.

El og belysning er også en stor del af detailkædens sortiment. Hvis du har fået en lys idé om at skifter lamper i hjemmet, kan du finde masser af inspiration både online og i de fysiske butikker. Du kan blandt andet gå på opdagelse i et eksklusivt udvalg af bordlamper, gulvlamper og loftslamper, men du kan også tjekke forskellige el-installationer som afbrydere, lysdæmpere og sikringer. 

Hvis du er på udkig efter et godt fladskærms-TV, en mobiltelefon eller udstyr til gaming, er det besøget værd at smutte forbi Harald Nyborg. Med alt inden for TV og lyd samt computer og mobil har sortimentet med stor sandsynlighed et eller flere produkter, der passer til dine ønsker og behov. Elektronik fra Harald Nyborg passer både til professionelt såvel som privat brug, når du har brug for at slappe af med en god film eller spil. 

Få mere ud af ferien med udstyr fra Harald Nyborg 

Findes der noget bedre end ferie? Nej, vel? Det skulle da lige være at have købt sig en helt ny cykel, ferietelt eller udendørs sandkasse til børnene, så der for alvor kan blive feriestemning. Hos Harald Nyborg kan du altid finde et stort udvalg af produkter til sport og fritid, som er med til at gøre det lidt sjovere at have fri. Du finder blandt andet et spændende sortiment af cykler, campingudstyr og ting til udendørs leg. Slip fantasien løs, og dyk ned i de mange spændende muligheder for medrivende underholdning. 

Hvis du er vild med at gå i haven, så vil du formentlig også elske at kigge på Harald Nyborgs store sortiment til haven. Med alt fra grill og havemøbler til havemaskiner og haveredskaber kan du med stor sandsynlighed finde noget, til enten Fars dag, eller en anden begivenhed. Du kan også tage et kig på det spændende udvalg af produkter til havens dyr, som blandt andet indeholder vildtfugleblandinger, fuglefrø og andre former for foder til havens fugle. 

Når du shopper online, kan du få leveret dine varer allerede inden for 1-3 hverdage. Hvis nogle af produkterne ikke er på lager, vil det fremgå på hjemmesiden under den enkelte vare. I så fald vil du kunne opleve længere leveringstid på din ordre. Hvis du har tekniske spørgsmål til det imponerende varesortiment, er du velkommen til at kontakte serviceafdelingen. 

Om Harald Nyborg

Brandet blev grundlagt i 1904, og siden dengang har detailkæden været kendt for sine altid lave priser. Kæden skiller sig desuden ud ved sit unikke katalogmarked, hvor den enkelte fysiske butik har varer til udstilling. Kunden udfylder således en ordreseddel, hvorefter ekspedienten får varerne leveret til det tilstødende lager. Harald Nyborg tilbyder et varesortiment på omkring 12.000-15.000 varenumre, og det er muligt at finde alle varerne i Varehåndbogen, som udkommer årligt. 

I dag har flere af Harald Nyborg-butikkerne indført det mere almindelige tag-selv-koncept, hvor du som kunde selv går rundt og finder dine ønskede varer. 

Ofte stillede spørgsmål om Harald Nyborg

Hvad kan jeg købe hos Harald Nyborg?

Hos Harald Nyborg kan du købe alt til hus og have. Detailkæden tilbyder et varesortiment med omkring 12.000-15.000 varenumre.

Hvordan kan jeg modtage nyheder fra Harald Nyborg?

Du kan modtage nyheder fra Harald Nyborg ved at tilmelde dig Harald Nyborgs nyhedsbrev. Her modtager du de nyeste kataloger og altid lave priser direkte i indbakken. Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen. Du deltager samtidig automatisk hver måned om månedspræmien.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice i de fysiske butikker eller online via en kontaktformular. Harald Nyborg får ofte mange henvendelser online, så du kan forvente en svartid på op til 36 timer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Hos Harald Nyborg får du hurtig levering inden for 1-3 hverdage på almindelige lagervarer. Vær opmærksom på, at nogle varer kan have længere leveringstid. Dette kan altid ses på hjemmesiden under den enkelte vare. 

Hvor længe kan jeg returnere mit køb?

Harald Nyborg tilbyder tryghedsgaranti. Det vil sige, at du kan fortryde et køb og sende varen retur inden for 30 dage. De betaler returportoen. 

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse fra Harald Nyborg, og din ordre endnu ikke er effektueret, kan du annullere din bestilling ved at kontakte kundeservice på tlf. 63959595 eller e-mail postordre@harald-nyborg.dk.

Hvordan følger jeg min pakke?

Når din ordre er blevet afsendt fra Harald Nyborg, vil du modtage en e-mail, hvor du kan følge din pakke. 

Hvem kan jeg kontakte for tekniske spørgsmål?

Hvis du har tekniske spørgsmål til varesortimentet hos Harald Nyborg, er du velkommen til at kontakte serviceafdelingen på tlf. 63959508. Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 08:00 – 17:00. 

Hvordan giver jeg et gavekort til Harald Nyborg?

Du kan give et gavekort til Harald Nyborg ved at bestille et eller flere gavekort online. Du bestemmer selv beløbet, og du kan angive, om kortet skal sendes til dig selv eller en anden. Du har også mulighed for at skrive en hilsen til modtageren af gavekortet. 

Hvordan ansøger jeg om et Harald Nyborg-kundekort?

Hos Harald Nyborg kan du ansøge om et kundekort, der giver dig kredit til mere. Du har mulighed for at handle for op til 40.000 kroner, og du kan betale med kortet direkte i netbutikken som et almindeligt Visa/Dankort. Du kan ansøge om et Harald Nyborg-kundekort online, og du får svar på din ansøgning allerede inden for 1-2 minutter. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.