Havanna Shoes

Hos Havanna Shoes finder du mange forskellige sko til mænd og kvinder, altid i rigtig god kvalitet. Du kan shoppe på deres webshop, eller finde en Havanna Shoes butik nær dig.

Sko til ethvert formål 

Hos Havanna Shoes har de et stort udvalg af sko i mange forskellige modeller og selvfølgelig altid i bedste kvalitet. Så hvad enten du leder efter flotte og festlige pumps og sandaler eller du søger de perfekte støvler eller gummistøvler til mange timers sjov og hygge i naturen – så er der helt sikker noget for dig hos Havanna Shoes. Uanset om du er på udkig efter et par nye festsko eller du er mere til gummistøvler, så har de det tilfælles, at de selvfølgelig altid er i bedste kvalitet og til en skarp pris. 

Uanset om du skal til fødselsdag, jul eller mors dag, anbefaler vi at gå på opdagelse blandt de mange favoritter på hjemmesiden.

Adidas sneaker og loafer I russkind

Find en butik nær dig 

Hvis du elsker at kigge på sko og have muligheden for at prøve dem, inden du beslutter, om du skal have skoene med hjem, så har Havanna Shoes heldigvis mange butikker rundt om i Danmark. Inde på deres hjemmeside har du muligheden for at finde en butik nær dig. I Havanna Shoes’ butikker står de altid klar til at hjælpe dig med tips og rådgivning, så du får fingrene i det helt rigtige par sko. 

Giv din bedste veninde eller din mor et par lækre sko til hendes på fødselsdag, mors dag, eller til en anden begivenhed, hvor de trænger til forkælelse.

Loafers og støvler i lys læder

Shop kvalitetssko på nettet

Er du en af dem, der elsker at klikke sko og tøj hjem fra nettet, så har Havanna Shoes heldigvis også en webshop, hvor du hele døgnet rundt kan shoppe lækre kvalitetssko. Havanna Shoes holder altid nøje øje med hvad, der rører sig af trends indenfor sko-mode, så du er derfor sikker på, at du altid finder nyeste mode indenfor skotøj hos Havanna Shoes, og de er selvfølgelig altid i top kvalitet. 

Jeans med hvide sneakers og en række af hvide sneakers

Læs mere om Havanna Shoes

Hos Havanna Shoes finder du et stort udvalg af sko i alle modeller og til alle aldre. Havanna Shoes ønsker at give deres kunder de bedste kvalitetssko til gode og fornuftige priser. Og en af de ting som Havanna Shoes vægter allerhøjest er at give deres kunder den bedste kundeservice, så du altid kommer hjem med den nødvendige rådgivning og de helt rigtige sko. Så hvis du leder efter et par nye sko, hvad enten det er støvler, sandaler eller et par nye sneakers, så finder ud helt sikkert noget for dig hos Havanna Shoes. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Havanna Shoes

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, det kan du tro. Du finder dem både på Facebook og Instagram.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Dankort, Mastercard, Diners Club, MobilePay, efterkrav og handelsfinans.

Hvor lang er leveringstiden?

De bestræber sig altid på at kunne levere din ordre indenfor 1-2 hverdage. 

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Dine varer vil blive leveret med GLS. 

Hvad koster fragten?

Fragten koster mellem 39 kr., hvis du vælger GLS levering til et udleveringssted.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for 499 kr. eller derover, får du gratis fragt. 

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Du har selvfølgelig 30 dages fortrydelsesret, når du handler på deres hjemmeside.

Koster det noget at returnere?

Ja, det koster 39 kr. at returnere og du finder mere information på hjemmesiden, om hvordan du returnerer. 

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem pr. telefon: +45 72 19 73 00 eller på mail: support@havanna-shoes.dk

Hvilke skomærker finder jeg på webshoppen?

Du finder blandt andet mærker som; Adidas, Puma, New Balance, Reebok, Fila, Tommy Hilfiger, Tamaris og mange andre fede mærker. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.