Hedenhus

Hedenhus har en stor passion for naturprodukter og bæredygtighed. De har et bredt udvalg af naturprodukter som æteriske olier, smør og zero waste produkter.

Økologisk smør med mange formål

Hedenhus sælger et bredt udvalg af økologiske og vegetabilske smør. For eksempel kan du få Sheasmør, som kan bruges til at fugte huden, læber, håret og solskoldninger. Ligeledes kan du få kokossmør og kakaosmør, som også er rigtig godt for huden og sundt og lækkert i madlavningen. Du kan få alverdens smør hos Hedenhus, som alle sammen er økologiske og kan bruges til mange formål.

Find de lækreste økologiske smør fra Hedenhus og giv dem til en med en sød tand i julegave. Og husk altid at tilføje dine ønsker til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Økologisk honning med smag

Olier til alle dine behov

Du kan også finde flere forskellige basisolier på webshoppen, herunder; aloe vera olie, chiaolie, avocadoolie og abrikoskerneolie. Dette er allesammen olier, der enten kan bruges som plejende kosmetiske olier men også i madlavningen. Olierne er enten helt naturlige eller let forarbejdet, men ingen af olierne er tilsat noget kemi.

Vil du give en, du holder af, en lækker olie, som kan bruges til madlavning eller kosmetisk? Så er olierne fra Hedenhus den perfekte fødselsdagsgave!

Olier til krop og madlavning uden kemi

Sunde æteriske olier

Leder du efter økologiske æteriske olier, så er du kommet til det rigtige sted. Hedenhus har et stort udvalg af disse olier, som kan bruges til at afhjælpe forskellige skavanker såsom; ømme led og muskler, depressive tanker, hudproblemer og inflammation. Disse æteriske olier er 100% naturlige og økologiske og med alle de gavnlige egenskaber, er det svært at vælge mellem alle de forskellige olier. 

Æteriske olier i små flasker

Zero Waste

Ønsker du at leve en mere bæredygtig hverdag, hvor du ikke køber produkter, som kun kan bruges midlertidigt og derefter bare kasseres? Under kategorien “zero waste” finder du hverdagsprodukter, som er genbrugelige og ikke bare smides ud efter brug. Du kan for eksempel finde genanvendelige kaffefiltre, som kan vaskes og bruges igen og igen. Ligeledes finder du også tandbørster lavet af træ og bambus, som er hurtigt nedbrydelig og ikke sætter et lige så stort klimaaftryk som en plastik tandbørste.

Mangler du en julegave til den miljøbevidste ven eller veninde? Tjek zero waste produkterne ud fra Hedenhus.

Zero waste produkter fra Hedenhus

Læs mere om Hedenhus

Hos Hedenhus finder du et kæmpe udvalg af økologiske produkter, som har helbredsmæssige fordele. Hedenhus laver også deres egen hjemmelavede honning, hvor du finder en masse forskellige lækre smage som for eksempel kakao honning, vanilje honning, kanel honning mfl. Honningen er hjemmelavet og er lavet af stifterne og ejerne bag Hedenhus, som er et ungt par, der har egen biavl på deres nedlagte landbrug. Det unge par går meget op i økologi og bæredygtighed, og dette har de ført videre gennem deres webshop, Hedenhus. 

Lad dig inspirere blandt Hedenhus naturprodukter og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om Hedenhus

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, Viabill og Anyday.

Hvor lang er leveringstiden?

Der er dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 13.

Har de sociale medier?

Ja, du kan finde Hedenhus på både Instagram og Facebook.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre bliver sendt med PostNord.

Kan jeg opnå fri fragt?

Hvis du køber for over 300 kr. er der gratis fragt til pakkeshop.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Der er altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hedenhus.

Er det sikkert at handle hos Hedenhus?

Ja, du kan trygt handle hos Hedenhus, da webshoppen er E-mærket.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Hedenhus?

De har en kundeservice email, hvor du kan skrive til, og de vil bestræbe sig på at svare hurtigst muligt.

Er olierne på webshoppen økologiske?

Ja, alle olier og smør er økologiske.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?

Pengene bliver først trukket, når din ordre afsendes fra Hedenhus.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.