HiFi Klubben

Hos HiFi Klubben kan du forene den store lyd og billede gennem et stort udvalg af højkvalitets HiFi, højtalere, fjernsyn og meget mere. Gå på opdagelse og bliv inspireret til enestående lydoplevelser.

HiFi Klubben er Europas største specialkæde inden for højkvalitets HiFi. De har mere end 95 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. De brænder for den gode lyd og har et spændende sortiment af testvindende produkter inden for stereo og hjemmebio. Skab den helt store biografoplevelse i dit hjem eller find de helt rigtige højtalere for dig, så du kan lytte til din yndlingsmusik med stil. De har alt fra high-end produkter til prisvenlige produkter, så alle kan være med.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA HIFI KLUBBEN

Sonos Højtaler

Superkompakt og smart trådløs højtaler, som giver dig nem musik i mindre rum.

1.499 DKK

Argon Audio Radio

Kompakt DAB-radio med god lydkvalitet. Perfekt løsning til musik i dagligdagen.

1.199 DKK

Dali Headset

Trådløs lydkvalitet, som giver dig lyst til at høre al din musik på ny. Skabt til et liv på farten.

2.999 DKK

Jabra In-Ear

Nyd din træning med trådløs frihed. Ørepropperne klarer næsten enhver opgave.

1.690 DKK

DALI Højtaler

God lyd er noget, du fortjener at have med overalt. Højtaleren er svaret på dine lyddrømme!

2.899 DKK

Argon Audio Mini

Elegant Bluetooth-højtaler med stofbetræk, topplade i ægte træ og trykknap-betjening.

699 DKK

Argon Audio Tempo

Fed stereolyd, trådløs Bluetooth-streaming og masser af power til små penge.

1.499 DKK

Denon Stereosystem

Streaming minianlæg med HEOS multirum, CD, FM og alt hvad du har brug for til god lyd.

5.397 DKK

Denon Soundbar

Få stor og flot lyd på dit TV samt multirums-musik. En seriøs og fleksibel soundbar-løsning.

4.399 DKK

EKSTRAORDINÆR KVALITET HOS HIFI KLUBBEN 

HiFi klubben blev startet af Peter Lyngdorf i 1980. Med hans dybe passion, ekspertise og viden inden for ekstravagante og højkvalitetsprodukter blev et fælleskab for HiFi-entusiaster til. Specialkæden er anerkendt for deres unikke udvalg af højkvalitets HiFi-udstyr, hvor du kan opleve et håndplukket produktsortiment af TV & surround, højtalere, Hi-Fi og bluetooth højtalere fra pålidelige brands. 

De forhandler nøje udvalgte produkter af høj kvalitet. De har noget til enhver smag. Et nyt anlæg eller en hjemmebiograf er en investering, som du og dine nærmeste vil få glæde af i mange år. Få professionel og ærlig vejledning fra HiFi Klubbens eksperter, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Vælg mellem alt fra tidsløse klassikere og moderne designs til avanceret digital teknologi i testvindende kvalitet. HiFi Klubben kan desuden bryste sig af en høj Trustpilot score baseret på over 6.000 anmeldelser fra deres kunder. Er du typen, der ikke kan stå for den fantastisk lyd og en god billedkvalitet på skærmen? Så tag et kig forbi deres hjemmeside eller en af deres mange butikker. Hvis du drømmer om en mere sofistikeret lyd i dit hjem eller blot vil opgradere TV’et, så husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra HiFi klubben til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

LUKSURIØS LYD 

Få luksuriøs lyd og oplev højtalere fra brands som Argon Audio, Bang & Olufsen, Soundboks, Samsung og Denon. Find markedets bedste produkter i forskellige prisklasser hos HiFi Klubben. Hvad end du går kompromisløst efter high-end produkter eller et par prisbillige højtalere til dit hjem. HiFi Klubben forhandler eksklusivt tre brands; DALI, Argon Audio og Bowers & Wilkins, som du ikke kan finde andre steder. Disse brands er udviklet i et tæt samarbejde med HiFi Klubben og tilbyder kvalitetsprodukter, som er designet med omhyggelighed og passion for den gode lyd. 

Find den helt rette lyd til hjemmet og spred den gode stemning. HiFi Klubben får ofte spørgsmålet om, hvilke højtalere der er de bedste – hvilket er umuligt at svare på. Sortimentet tilbyder højtalere til forskellige behov, og det essentielle er at finde de højtalere, der passer til dig. Udforsk et univers af højtalere online eller tag forbi din lokale butik. Udvalget spænder bredt lige fra gulvhøjtalere, små højtalere og trådløse højtalere til komplette lydsystemer og indbygningshøjtalere. I butikken kan du både se, mærke og lytte på de forskellige højtalere, og sammen med en af deres eksperter, kan du finde den helt rette løsning til dine behov.  

FIND DEN RETTE GAVE 

Vi kender det alle sammen; fødselsdagen, julen eller en anden vigtig begivenhed der lurer lige rundt om hjørnet – hvilket betyder at der skal købes en gave. Find gaveinspiration hos HiFi Klubben til den HiFi-interesserede, som har en forkærlighed for god lyd og Hi-Fi i high-end kvalitet. 

Det kan være udfordrende at finde den helt rette gave til hende eller ham du har kær. Leder du efter den sikre løsning, kan du købe et gavekort helt op til 6.000 kr. hos HiFi Klubben. Uanset om beløbet er stort eller småt, kan et gavekort altid bruges. Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan benyttes både online og i alle deres butikker. Så behøver du ikke at spekulere meget længere over at finde den helt rette gave.

Ofte stillede spørgsmål

Er min ordre gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, modtager du en bekræftelse på e-mail. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Du har 2 års garanti på dine produkter. Ved reklamation skal du kontakte HiFi Klubbens kundeservice på e-mail: kundeservice@hifiklubben.dk eller telefon: +45 70 80 90 00.

Kan jeg returnere min vare?

Ja. Du har 30-dages ret til at fortryde dit køb efter modtagelsen af varen.

Koster det noget at returnere?

Ja. Du skal selv betale for at sende din vare retur.

Hvordan sender jeg retur?

Hvis du vil returnere en ordre, skal du levere varen tilbage i en af HiFi Klubbens butikker eller sende retur til netbutikken med post. Hvis du skal sende varen retur til deres netbutik, kan du se hvordan lige her: https://www.hifiklubben.dk/kundeservice/retur-og-ombytningsret/retur-til-netbutik/.

Koster levering noget?

Ja. Levering til privat- eller firmaadresse koster fra 49 kr. Ved ordrer over 500 kr. er levering gratis undtaget store/tunge varer. 

Hvordan bestiller jeg en vare?

Gå ind på det produkt, som du gerne vil købe og tryk på ”LÆG I KURV”. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til kurven, hvor du kan gå til kassen. Her skal du udfylde dine informationer, vælge forsendelsesmetode og til sidst betale for varen. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via telefon: +45 70 80 90 00 og e-mail: kundeservice@hifiklubben.dk

Hvilke tidspunkter kan jeg komme i kontakt med deres kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes telefonisk mandag-fredag mellem 10.00-17.00. 

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling fra HiFi klubben?

Alle lagervarer sendes normalt inden for 1-2 hverdage.