hjemmets logo

Hjemmets.dk

Hos Hjemmets.dk finder du alt, du skal bruge i hjemmet til priser som alle kan være med på. Du finder både udendørs- og indendørs produkter samt produkter til have, sport og fritid.

Over 35.000 varer til lave priser

Hjemmets.dk er skabt ud fra et ønske om at kunne tilbyde faste lave priser på produkter til hele hjemmet, og det må man sige de lykkes med. I dag finder du mere end 35.000 forskellige produkter til hus, have og fritid. De mange produkter er fordelt over 18 forskellige kategorier såsom: Kæledyr & tilbehør, sportsartikler, sundhed & skønhed, elektronik og meget mere. Uanset om du skal indrette et nyt hjem, eller har fået et kontor, som skal møbleres, så kan du med sikkerhed finde det, du mangler på deres hjemmeside. Teamet bag Hjemmets.dk gør en dyd ud af at tilbyde den bedst mulige kundeservice, derfor kan du altid kontakte dem, hvis du skulle få brug for råd eller vejledning.

Husk altid at tilføje dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Indret dit hjem med produkter fra Hjemmets.dk

Med produkter fra Hjemmets.dk får du mulighed for at indrette et smukt hjem til små priser. De har et bredt sortiment af alt, du skal bruge for at fuldende dit hjem. Om du er på udkig efter møbler til stuen, køkkenet eller haven, kan du med garanti finde det, som du leder efter på hjemmesiden. De har derudover et stort produktsortiment af kontorartikler og møbler til kontoret. Du kan på den måde handle samtlige af de nødvendige produkter på et og samme sted, uden at skulle bekymre dig om omkostninger for fragten. Gå på opdagelse blandt de mange lækre produkter og find lige præcis det, som du mangler i dit hjem.

Sport, fritid og underholdning

Hvilken fritidsaktivitet dyrker du? Hos Hjemmets.dk sætter de stor pris på sport og fritid. Derfor har de skabt et bredt udvalg, som rummer alt fra campingudstyr til paddleboards, friluftsprodukter og træningsudstyr. Hvis ikke du allerede har en fritidsaktivitet, er det svært ikke at blive inspireret iblandt de mange fede produkter.

Underholdningsprodukter, legetøj og spil har også en særlig plads på hjemmesiden. Mangler du underholdning til de små i haven? Hjemmets.dk forhandler både legehuse, trampolinudstyr, pedal-gokarts og gyngesæt til legepladsen. Det kan kun gå for langsomt! Et legehus, gyngestativ eller en trampolin er den perfekte overraskelse til en fødselsdag. Overrask de små og gør haven til et eventyrligt sted allerede i dag.

Erhverv og Industri

Trods hjemmesidens navn forhandler Hjemmets.dk også produkter til erhverv og industri. Tøjforretninger, kontorer, frisørsaloner og autoværksteder er blot et lille udpluk af de erhverv, som Hjemmets.dk forhandler produkter til. Udforsk sortimentet og undersøg om de forhandler nødvendige produkter til din arbejdsplads.

Forkæl dine kæledyr

Har du hund, kat eller kanin? Hjemmets.dk har produkter til de fleste af vores firbenede venner. Du finder produkterne under kategorien kæledyr og tilbehør, som indeholder en bred vifte af produkter til dine kæledyr. Sortimentet indebærer kradsetræer, kaninbure, hundesenge og meget mere. Udforsk sortimentet og find et utal af ting til dine kæledyr til en fast lav pris.

Læs mere om Hjemmets.dk

Hjemmets.dk blev etableret i foråret 2020 med en vision om at skabe en platform med gode produkter, lave priser, gratis forsendelse og god kundeservice. Siden da er det gået stærkt og deres ambitioner er nået. Derfor arbejder de på højtryk for at sende de mange pakker ud hurtigst muligt samt at yde den bedst mulige kundeservice. Bag Hjemmets.dk er et team på 3 dedikerede medarbejdere, som har et mål – at skabe en god oplevelse for hver eneste kunde. 

Lad dig inspirere blandt de mange produkter og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse iblandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om Hjemmets.dk

Hvilke produkter finder jeg hos Hjemmets.dk?

Du finder et bredt udvalg af produkter til hus, have og fritid.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Når du handler hos Hjemmets.dk, kan du betale med ApplePay, MasterCard, Dankort, alle VISA-kort og MobilePay.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, de tilbyder fri fragt på alle bestillinger, uanset hvor meget du bestiller for.

Har de en fysisk forretning?

Nej, desværre ikke. Hjemmets.dk er kun en online forretning, da det gør at de kan holde priserne i bund.

Hvor længe har jeg returret på mit køb?

Du har altid 14 dages fri bytte/returret fra den dag, du modtager din ordre.

Leverer de til ikke-brofaste øer?

Nej, de kan desværre ikke levere til ikke-brofaste øer.

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

De kan kontaktes på mail: hej@hjemmets.dk.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook.

Hvorfor har jeg fået mine forsendelse i flere leveringer?

Du kan risikere at modtage din levering over flere forsendelser, da de benytter fjernlagre til de samtlige varer.

Hvor lang tid tager leveringen?

Deres varer bliver oftest sendt 1-3 hverdage efter ordren er placeret. Derefter kan der gå op til 7 dage, før du modtager din pakke. Husk at du kan spore pakker til hjemmelevering med dit sporingsnummer fra GLS.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.