Hoopz

Hoopz tilbyder dig Nordens største udvalg af basketballudstyr. Du finder basketballsko, -tøj og -bolde samt tilbehør såsom caps og snapbacks fra kendte brands og til altid gode priser.

Nordens førende basketballshop

Hoopz er Nordens førende basketballshop. Siden 2012 har de dagligt serviceret basketballspillere, sneakerheads og NBA-fans med de bedste basketballprodukter og NBA-gear. Deres vision med Hoopz er at skabe et komplet basketballunivers med de fedeste produkter, opbygge et stærkt community og en platform, som de kan dele med loyale kunder og dedikerede fans af NBA og basketball.

De forhandler alle de bedste produkter fra deres samarbejdspartnere; PUMA Basketball, Mitchell & Ness, New Era, Wilson, Spalding, Molten, Stance og Funko!

Basketballudstyr af højeste kvalitet

Hos Hoopz.dk finder du basketballudstyr af allerhøjeste kvalitet til gode priser og med hurtig levering. De har et bredt udvalg, som er nøje udvalgt. Kun det bedste er godt nok.

På deres website finder du alt, du skulle stå og mangle i forbindelse med basketball. Det gælder for det første basketballsko i mange forskellige modeller. Basketballsko er måske det vigtigste redskab, du som basketballspiller skal bruge. Er du på jagt efter et godt tilbud på basketsko, bør du kigge på udvalget hos Hoopz. Her kan du med sikkerhed finde det par, du leder efter.

I webshoppen finder du også baskettøj, tilbehør og bolde i flere varianter og størrelser. Alt sammen til gode priser!

Hjælp til at finde den rette NBA-jersy

Hos Hoopz er de stolte af at kunne præsentere dig for ikke bare Danmarks, men hele Nordens ubetingede største udvalg af NBA-jerseys. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal have, så kan du få hjælp og gode råd til at finde de rette størrelser og modeller. Deres kundeservice er altid klar til at guide dig.

Hop ind på Hoopz’ website, og lad dig inspirere af det store udvalg af basketudstyr!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.