Hugo P

Hos Hugo P finder du et stort og spændende udvalg af lædervarer, tasker, kufferter, punge og mange andre lækre ting til både damer, herrer, drenge og piger, unge som ældre.

Lædertasker og rejseartikler

Hugo P forhandler lædervarer og rejseartikler af høj kvalitet. De har et stort sortiment, og du vil opleve brands i mange forskellige kategorier indenfor tasker og rejseartikler. Herunder kan du finde dametasker, bumbags, weekendtasker, skoletasker, rygsække, kufferter og mange flere. Lad dig inspirere inde på siden, hvor du kan finde produkter i forskellige priser, størrelser og farver.

Dametasker

En af de kategorier, der er blandt favoritterne er dametasker. Herunder finder du shoppere, clutch, damerygsæk, skuldertasker og håndtasker. Der er både tasker i syntet og læder som passer til forskellige stiltyper. Taskerne egner sig alle godt som hverdagstasker og her kan du selvfølgelig vælge en større eller mindre taske alt efter dit behov.

To sorte lædertasker på en badebro.

Rygsække

En af de andre populære kategorier er rygsække, som er en klassiker alle kender. Det er svært at undvære en god rygsæk uanset om du skal bruge den som hverdagstaske eller du blot har brug for den fra tid til anden. En god rygsæk giver korrekt støtte og sørger for at du kan have dine ting med dig. Hugo P har rygsække fra kendte brands i flere størrelser og farver, hvorfor der helt sikkert er noget for dig.

To mænd gået ved havet. De har begge to en Fjällräven-tasker på ryggen.

Kufferter

Det kan være svært at leve uden en god kuffert, hvis du er glad for at rejse. De fleste har deres egne præferencer indenfor kufferter, da nogle gerne vil have en stor kuffert, mens andre vil have en mindre. Er du til to eller fire hjul? Skal den være i hård eller blød skal? Spørgsmålene er mange, men hos Hugo P finder du helt sikkert en kuffert, der passer til dine behov.

En mand og en kvinde sidder på en bænk, de har hver deres gule kuffert foran sig.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.