Humdakin

Humdakin tilbyder bæredygtige produkter til rengøring, velvære og husholdning, som er effektive, enkle og skånsomme for hud og miljø. Produkterne er fri for kemikalier og har milde ingredienser og rene dufte.

Vaskemidler med omtanke for miljø og allergi

Humdakin tilbyder en gennemført serie af produkter til vaskerummet. Vaskemidlerne er milde, allergivenlige og velduftende, og de efterlader tøjet blødt efter vask. Serien indeholder også et specielt fremstillet vaskemiddel til uld og kashmir.

Lige fra starten var det afgørende for Humdakins grundlægger, Camilla Schram, at produkterne var så æstetisk tiltalende, at de kunne stå fremme og dermed inspirere folk til at holde hjemmet rent.

Der ligger to shampooer fra Humdakin.

Humdakin – effektiv, enkel og skånsom rengøring

Hos Humdakin finder du rengøringsprodukter til hjemmet, der er milde mod miljø og hud. Produkternes kvalitet spiller sammen med det æstetiske udtryk, der inspirerer os til at holde rent fremfor at gøre rent.

En håndsæbe og andre produkter fra Humdakin står ved en håndvask.

Gå glad i bad

Alle Humdakins bad-produkter er silikone- og sulfatfrie, derfor kan du bruge Humdakins shampoo og balsam til daglig hårvask. Produkterne i badserien leder tankerne hen på den danske natur med sit indhold af plejende kamille og forfriskende havtorn.

En shampoo og en body wash står i en bruser.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.