Hunkøn

Hunkøn er en evig hyldest til vores medsøstre. Et farvestrålende tøjmærke, hvor du finder kollektioner af smukke farver, prints, glam og glimmer, der giver styrke og selvtillid til at “don’t just go with the flow”.

Hunkøn – tøj, der giver styrke og selvtillid

Hos Hunkøn er tanken om kvindelig empowerment og energi stærkt forankret. Visionen er klar – tøj, der styrker dig i selvtilliden til at være 100% dig selv og fremhæve din personlighed. Et mærke med en farverig hyldest til vores medsøstre i verden. Hunkøn opfordrer alle kvinder til at være tro mod sig selv, lytte til deres indre djævel og “don’t just go with the flow”.

En kvinde sidder på hug en en farvet kjole fra Hunkøn

Unikke prints

Et tilbagevendende højdepunkt i hver kollektion er Hunkøns unikke Art Prints. 

Alle prints er tegnet i hånden og drysset ud over kollektionerne som glimmerstøv. Disse prints er designet til at være tidsløse, og prints fra nogle af de første kollektioner har allerede status som samlerobjekter blandt vores faste kunder. Disse legende Art Points er i sandhed det, der identificerer Hunkøns kerne.

EN kvinde sidder på en stol i en farvet kjole fra Hunkøn. Bag hende er en baggrund i mange farver.

Glimmer og glam

Hunkøns seneste kollektion er intet mindre end en lys måneskins-kærlighedsaffære på en mørk, stjerneklar nat. De giver dig party vibes a la Studie 54, glimmer og glam – former, der komplimenterer kvindens skønne krop, og opfordrer dig til at vise præcis, hvem er du.

Uanset hvad dit niveau af fancy er. Her er alt, hvad du behøver.

To kvinder i kjoler fra Hunkøn. De sidder med en discokugle hver.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.