Idéshoppen

Idéshoppen byder på et inspirerende udvalg af produkter til boligen og udelivet, der gør livet lidt nemmere og sjovere. Gå på opdagelse i webshoppen, og find lækre kvalitetsprodukter.

Produkter til bolig og udeliv

Ideshoppen er en 100% dansk webshop, der tilbyder kvalitetsprodukter til din bolig og dit udeliv, som gør livet lidt nemmere og sjovere, ligesom det også skaber mere glæde i din hverdag.

De har egen import fra en lang række EU-lande og lagerfører stort set hele sortimentet, hvilket giver dig lynhurtig og samlet levering herfra.

Idéshoppen oplever desuden en meget høj kundetilfredshed på 4,7/5 på Trustpilot. De bestræber os på at give flest muligt en behagelig købsoplevelse hos Idéshoppen.

Et køkkenbord med to skåle i guld. Den ene står på en madvægt. Der er også en gryde på et komfur i baggrunden og nogle andre køkkengenstande på bordet.

Lækre produkter til badeværelset

Hos Idéshoppen finder du et stort udvalg af lækre produkter til badeværelset – alle i god kvalitet, der dækker langt de fleste behov. I badeværelseskategorien kan du finde inspiration til de kreative løsninger på badeværelset fra deres mange kvalitetsbevidste leverandører.

Der er både et udvalg af tekstiler i mange flotte farver, skønne materialer, god kvalitet og til fornuftige priser. Du kan også finde sæbedispensere, tandkrus, pedalspande, skrabere, bademåtter, badeforhæng, ringe til badeforhæng og meget mere, som fås i matchende farver og kan fuldende udseendet på badeværelset.

Tilbehøret til badeværelset er fremstillet i forskellige materialer såsom børstet stål, bambus, keramik, rustfrit stål m.m. Der er derfor mange måder at pifte dit badeværelse op med et lækkert udvalg i den moderne og klassiske stil.

Kreative løsninger til boligen

Du kan også gå på opdagelse i boligkategorien på Idéshoppens website. Her kan du finde idéer til kreative løsninger, der kan opfriske din bolig med skønne farver og flot design. F.eks. kan du finde Danmarks største udvalg af dørstoppere, tilbehør til brændeovnen i form af pejsesæt, afskærmninger og forskellige stilfulde brændeholdere og et udvalg af nyttige ting til hjemmet som magasinholdere, sideborde, sengebakker, taburetter, skamler og dekorative vægure i forskellige designs samt meget andet.

Find bæredygtige produkter til køkkenet

I´déshoppen byder også på bæredygtige løsninger i køkkenet. De har et bredt udvalg af køkkenudstyr i god kvalitet, der er funktionelt og udført i flot design. Med de helt rigtige køkkenredskaber i køkkenet bliver det nemmere at slippe kreativiteten løs, og samtidig bliver madlavningen lettere at tilberede på kortere tid. Lad dig inspirere i deres køkkenkategori, og forkæl dit køkken med de bedste køkkenting – alt fra skære- og serveringsbrætter, brødbokse, bordskånere, køkkenvogne m.m.

Idéshoppen tager hensyn til miljøet og har derfor et stort udvalg af produkter i bæredygtigt og miljøvenligt bambus og andre FSC-certificerede træsorter. Ved at købe et produkt i bambus har du truffet et miljøvenligt og bæredygtigt valg til køkkenet i et slidstærkt materiale, som giver dit køkken farve, varme og charme

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.