ikea

IKEA

IKEA har alt, hvad hjertet begærer, uden at det bliver nogen overdrivelse. Her finder du stort som småt, hvad enten du ønsker dig glas og porcelæn til køkkenet eller nye, bløde tekstiler til soveværelset.

Find alt til boligen hos IKEA

Gennem årene har IKEA præsenteret en lang række forskellige kollektioner og samarbejder. Måske du allerede kender den populære Stockholm-serie, der blot er én ud af mange kollektioner, hvor der lægges vægt på æstetik og design til den enkle studenter eller moderne bolig.

IKEA har noget for enhver smag. Du finder både de mere romantiske og store møbler, eller du kan smide dig i den sidste nye sofa, der passer perfekt ind i den skandinaviske bolig.

ikea

Høj kvalitet og håndværkerfærdigheder

Brandet er kendt over hele verden, og det er der god grund til. Med fokus på at skære de dyre mellemled fra er det blevet muligt at få den høje kvalitet til lave priser. Og med deres store sortiment følger også en række håndværkerfærdigheder, som du kan nyde godt af resten af livet. Du bliver selvfølgelig altid taget i hånden med en grundig manual.

Skab en personlig bolig med de helt rigtige møbler

IKEA er ikke bare et varehus med én stil. I stedet har de mange kollektioner gjort, at du finder møbler for enhver smag. Derfor kan du altid skabe en personlig og unik bolig, selvom du handler i ét af de største bolighuse i verden.

Inden for møbler finder du alt til spisestuen, soveværelset og stuen. Du finder også alverdens sengestel til forskellige begivenheder, alt til børneværelset og smukke garderobeskabe til entréen. Samtidig får du selv mulighed for at bestemme det færdige udtryk på en lang række af forskellige produkter. Det gælder eksempelvis fronterne på dit nye køkken, greb på garderobeskabet eller den nye bordplade til badeværelset.

ikea soveværelse

Find alle detaljerne hos IKEA

IKEA er meget andet end møbler. Du finder også alt, du har brug for til hjemmet. Og her mener vi det, når vi siger alt. Du finder gryder, glas, tallerkner, viskestykker og opvaskebørster, til billige priser eller ofte på udsalg. Til badeværelset finder du også alle de gode småting, og det samme gælder til resten af boligen.

Du kan også være sikker på at finde nogle lækre og bløde tekstiler, der gør hverdagen lidt mere luksuriøs. Du kan shoppe løs blandt smukt sengetøj med både striber, blomster og mønstre, eller du kan nyde et varmt bad med bløde håndklæder i alverdens forskellige farver. IKEA har nemlig det hele.

ikea spiseborde

Et bolighus med et stærkt koncept

Det er et af verdens førende bolighuse, hvor du får både stort og småt til hjemmet. Det svenske bolighus blev grundlagt tilbage i 1943 af Ingvar Kamprad, og siden da har deres boligartikler været højt elsket over hele verden.

Da IKEA blev til i 1943, var det med en klar vision fra Ingvar Kamprad. De skulle være et møbelhus for alle, hvor priserne skulle være de bedste af slagsen. I stedet for at kaste penge efter lagerplads og produktion, skulle køberne selv samle produkter og dermed få mulighed for at få boligartikler af høj kvalitet til lave priser.

Et bæredygtigt alternativ

I dag gælder det samme som for mere end 50 år siden. Men foruden at ville skabe en bedre hverdag for mange mennesker, er brandet gået ind i kampen om at gøre Jorden lidt grønnere. Derfor investeres der i miljømæssige problematikker, reducerer sit CO2-fodaftryk og fremmer den positive forandring globalt.

Derfor har konceptet blandt andet præsenteret et nyt tiltag, hvor dine gamle IKEA-møbler kan få nyt liv et andet sted. Derudover sigter de efter 100 % ren og vedvarende energi i hele IKEA-værdikæden, at tilbyde nul-emissionsleveringer overalt og at støtte flygtninge i hele verden.

Om IKEA

Fortællingen om IKEA går mange år tilbage. For mere end 50 år siden stiftede Ingvar Kamprad et stort bolighus i Sverige, hvor det første varehus åbnede i 1958. Siden da er det gået stærkt, og i dag er IKEA ejet af en hollandsk fond, selvom familien Kamprad stadigvæk står for direktionen. I dag byder IKEA velkommen i deres webshop og intet mindre end 393 varehuse fordelt over 48 lande.

Ofte stillede spørgsmål om IKEA

Hvor ligger IKEA i Danmark?

Du finder fem forskellige IKEA-varehuse i Danmark. Du finder ét i Odense, Aalborg og Aarhus, og i København finder du to. Derudover har IKEA skabt IKEA Planning Studio, der giver dig en unik mulighed for at klare planlægningen herfra. I 2023 åbner der endnu en IKEA i centrum af København, hvor der er stort fokus på bæredygtighed og et godt bymiljø.

Kan jeg handle online?

Ja, hos IKEA kan du også handle alle dine varer online. Du kan bestille dem direkte hjem til dig eller afhente dem i dit lokale varehus, så du er sikker på at få det, du er på udkig efter.

Hvad er IKEA Family?

IKEA Family er en kundeklub, der giver dig lidt ekstra fordele. Som medlem får du rabat på mange forskellige produkter og rabat på te og kaffe i IKEAS restauranter. Du kan også forvente gode overraskelser undervejs, og så er det helt gratis at være medlem.

Hvad er Klik og Hent?

IKEA har designet en løsning, så du kan bestille dine varer hjemmefra. Klik og Hent går i al sin enkelthed ud på, at du bestiller dine varer online, som du så kan afhente i dit lokale IKEA-varehus eller på et afhentningssted i nærheden af dig.

Hvad koster Klik og Hent?

Ønsker du at benytte dig af Klik og Hent, koster det fra 49 kr. Vælger du at hente dine varer i et varehus, koster det 49 kr., og vil du hente det på en lokation nær dig, koster det 79 kr.

Kan jeg kontakte kundeservice?

Ja, hos IKEA kan du altid kontakte kundeservice på enten telefon, chat eller mail. Du kan ringe til kundeservice på 70 15 09 09 i tidsrummet 9-20 mandag til fredag og 9-18 lørdage og søndage. Du kan også finde svar i deres FAQ-sektion.

Har jeg mulighed for at returnere varer, der er købt på deres hjemmeside?

Ja, ligesom det gælder i varehuset, har du 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal du selv betale for returfragten. Du kan returnere og ombytte varer, så længe emballagen ikke er ødelagt, eller dine produkter er brugt. Her er der ingen tidsfrist for, hvornår du senest skal returnere dine varer.

Har IKEA en restaurant?

I alle IKEAS varehuse finder du en restaurant og bistro. Her kan du spise aftensmaden, få en is eller købe en lækker snack med på vejen.

Hvad er IKEA Planning Studio?

IKEA Planning Studio er ikke noget varehus, men i stedet et studio, hvor du kan få kyndig vejledning til at søge inspiration til dine køkken- og garderobeløsninger. Du kan bestille det hele i IKEA Planning Studio, og du kan få dine varer allerede samme dag afhængig af lagerstatus.

Er der gratis parkering i IKEA

IKEA tilbyder altid gratis parkering, når du besøger ét af deres varehuse. Har du brug for ekstra plads til hjemturen, er du også velkommen til at låne en trailer.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.