ilva logo

ILVA

Hos ILVA finder du Danmarks største udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet. ILVA-universet er en stor webshop og har bolighuse rundtomkring i hele Danmark. Tilføj dine favoritter fra ILVA til din ønskeliste.

En blanding af kendte brands og ILVAs egne serier

Hos ILVA finder du primært en lang række af deres egne serier inden for både møbler og anden boligindretning. Men især i soveværelseskategorien tilbyder de også produkter fra kendte brands som Tempur, Temprakon og Dunlopillo. ILVA har en lang tradition for både design og indkøb af møbler og andet tilbehør til enhver type hjem. Derfor skal der også være et stort udvalg, så alle kan finde netop den sofa, kommode eller stol, som de finder både flottest og mest komfortabel. ILVA navngiver derfor sine møbel- og tilbehørsdesigns i serier, så du kan kende dem fra hinanden. F.eks. kan du lettere finde det havebord, der passer til dine udvalgte havestole – hvis du ønsker et ensartet look.

Husk at hold øje med de gode tilbud på siden og tilføj dine favoritter til din ønskeliste!

Møbler til alle kroge af boligen

Ligegyldigt hvilken type møbel eller boligtilbehør du leder efter, kan du være sikker på at finde det i ILVAs store udvalg. Her er alt, hvad du kan finde på. Uanset om du drømmer om fornyelse i uderummet eller indendørs, er det helt sikkert at du finder mange gode bud på noget. der kan passe ind i netop dit hjem. 

Kig for eksempel på ILVAs store udvalg af sofaer: Der er både store flydere som hjørnesofaer, chaiselonger og modulsofaer, samt mindre 2- og 3-personers sofaer i en lidt lettere stil. Gå også på opdagelse i det store univers af boligtilbehør. Her finder du alt fra vaser og puder til spejle og tæpper. 

Har du husket din mor på mors dag? Giv hende noget fra ILVA til boligen. Eller gå på opdagelse blandt vores andre populære brands.

ILVAs havemøbler i FSC®-certificeret træ

Alle ILVAs træhavemøbler er udført i FSC®-certificeret træ, og der arbejdes på at øge andelen af indendørsmøbler i certificeret træ. Det store mål er, at alt træ i ILVAs sortiment skal være FSC®-certificeret.

Lidt om FSC®-certificering: FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, som får bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove. Også sociale organisationer som BAT-kartellet og virksomheder verden over bakker op om mærkningsordningen. 

Vælger du FSC-mærkede produkter i ILVA, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i den. I en FSC-certificeret skov ved du, at der tages hensyn til skovens biodiversitet og at skovarealet vil forblive det samme. Derudover sikrer FSC blandt andet også, at skovarbejderne har ordentlige arbejdsforhold når det gælder f.eks. løn og sikkerhedsudstyr.

Kig efter FSC-mærkede produkter på ilva.dk eller næste gang du er i et ILVA bolighus. 

Svanemærket i ILVA

I ILVAs soveværelseskategori er der et stort udvalg af topmadrasser, hovedpuder og dyner i sortimentet, som har Svanemærket. 

Der arbejdes løbende på at øge andelen af ILVAs møbler med Svanemærket. Blandt andet ved at udvikle produkter, der lever op til kravene for mærket i samarbejde med leverandører.

Lidt om Svanemærket: Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Det er et mærke, der skal gøre det enkelt for dig som forbruger at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Målet med miljømærkningen er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Miljømærkerne ser derfor på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs. Det er til gavn for både mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Når et produkt er certificeret med Svanemærket betyder det, at det er testet til at være holdbart, sikkert og af god kvalitet. På den måde er du sikret et produkt med lang levetid.

Læs mere om ILVA

ILVA er blandt danskernes absolut foretrukne bolighuse og har været det i mange år. Her kan du altid finde ny inspiration og få rådgivning om møbler og boligindretning. Lige fra starten har stifteren af ILVA, Jørgen Linde, haft en klar mission: Han ville sælge møbler og boligtilbehør, der ikke lignede alle andres, i en overraskende god kvalitet i forhold til prisen. Og den mission holder ILVA stadig fast i. De vil være bedst til at udbyde, rådgive og inspirere til, hvad der skaber dejlige, personlige og hele hjem – hele livet!

I 2019 blev ILVA og IDEmøbler slået sammen og går nu alle under navnet ILVA. Du kan se oversigten over de mange bolighuse, der er fordelt over hele Danmark, på deres hjemmeside. Der findes også en lang række ILVA bolighuse, ejet af franchisetagere, over hele verden – lige fra Nordeuropa til Mellemøsten.

Ofte stillede spørgsmål hos ILVA

Hvor kan jeg købe produkter fra ILVA?

Du kan både købe møbler og boligtilbehør på deres hjemmeside og i de mange ILVA bolighuse landet over.

Koster det noget at få leveret en vare fra ILVA?

ILVA tilbyder gratis levering til kantsten ved køb for minimum 3000 kr.
Fragtprisen bliver automatisk trukket fra ved tjek ud i webshoppen, når du indtaster dit postnummer.
Du kan også vælge at få din ordre leveret gratis til dit nærmeste ILVA bolighus.

Bemærk, at der i ILVAs bolighuse ikke gælder fri fragt for udstillingsmodeller og outlet-varer.
Boligtilbehør leveres som pakkepost og er dermed ikke omfattet af fri fragt ved køb for minimum 3.000 kr.

Hvor lang er leveringstiden? 

Leveringstiden afhænger af, hvilken varer du ønsker.
I forbindelse med bestilling af din vare aftales der en leveringsdato og tidspunkt. Der fremsendes en ordrebekræftelse på e-mail med bekræftelse af denne dato.
Hvis der skulle komme ændringer i den forventede leveringsdato, bliver du kontaktet af ILVAs kundeservice med henblik på aftale af en ny leveringstid.
Den nuværende leveringstid fremgår under vareteksten på din ordrebekræftelse.

Hvordan og hvornår kan jeg kontakte webshoppens kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice afdeling på følgende kontaktformularen på hjemmesiden eller på telefon: +45 88 17 99 10.

Hvordan kontakter jeg ILVAs butikker?

Du finder telefonnumre, adresser og åbningstider på alle deres forretninger på deres hjemmeside.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.