Interiorshop

Interiorshop er en dansk webshop, der sælger møbler og interiør af høj kvalitet. De er eksperter i dansk og udenlandsk design og står selvfølgelig klar til at vejlede dig, hvis du har behov for det.

Indretning for livet

Interiorshop er i dag en af Danmark største boligsider, men det hele startede tilbage i februar 1965, hvor møbelsnedker Henry og Gudrun Jessen åbnede Kragelund Møbelforretning. Senere hen skiftede Kragelund Møbelforretning navn til HJ Møbler og stilen ændrede sig til dansk design i lyse træsorter. Nogle få år senere kom en ny lagerhal til, så det samlede areal var oppe på 1.000 m2 – som det er i dag.

Butikken blev solgt i 1994, HJ Møbler blev moderniseret og skiftede navn til Interiør A/S. Idéen var at lave en indretningsbutik, hvor både private og erhvervskunder kunne få lavet tegninger og på den måde få den bedste hjælp til møbelkøbene. Alt det du finder i butikken er en blanding af moderne udenlandske møbler, klassiske danske møbler, belysning, tæpper og brugskunst. Interiør A/S var faktisk en af de første i Danmark til at lave specielle møbeludstillinger med forskellige temaer. Det sker hvert år i oktober måned – og er i dag en tradition, som der fortsat bliver holdt fast i.

Spisesæt med bord og stole, lampe og designermærker.

Hvad finder du hos Interiorshop?

Måden vi indretter vores hjem på, siger meget om os som mennesker og har samtidig også stor betydning for at vi føler os godt tilpas derhjemme. Kombinationen har behagelige møbler, pæne lamper der giver den rigtige belysning og et samspil mellem al interiør er altafgørende for en behagelig og hjemlig atmosfære, som gør det nemt at finde sig godt tilpas. Teamet bag Interiorshop består bl.a. indretningsarkitekter, som gerne hjælper og rådgiver dig med at skabe dit drømmehjem.

En anden fordel ved at handle hos Interishop er deres kundeklub, Interior+. Når du tilmelder dig Interior+, optjener du automatisk 10% på alle dine ordrer og dine optjente bonuskroner kan bruges når som helst. Derudover får du en række fordele såsom fri fragt på alle ordrer til pakkeshop, prismatch ift. danske konkurrenter, 1 års udvidet garanti, en fødselsdagsgave fra Interiorshop og meget mere.

Find dine gaveønsker på Interiorshop.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Interiorshop logo

Find noget til dine behov

Du kan finde alt til boligen hos Interiorshop og mangler du noget bestemt eller har du særlige ønsker, vil de gøre deres bedste for at hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Inde på deres webshop er alle produkter kategoriseret, hvilket betyder at du nemt kan finde frem til det du mangler. Udover kategorier, som indeholder bestemte produkter kan du også søge på forskellige rum. Her har Interiorshop lagt alle relevante produkter til soveværelset, køkkenet eller kontoret sammen, hvilket gør det overskueligt for dig og nemmere at vælge mellem det store udvalg.

Find det du mangler og husk at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Studebord med stearinglys, sofa og tæppe

Læs mere om Interiorshop her

Interiorshop er en indretnings- og møbelbutik, som laver indretningsprojekter til både private og erhverv. Her finder du et bredt sortiment af møbler, belysning og brugskunst i den bedste kvalitet fra de førende leverandører i Danmark og udlandet. De fører kun produkter i den bedste kvalitet, så deres kunder ikke er i tvivl om, hvad der bliver investeret i.

De har mere end 30 års erfaring i møbel- og interiørbranchen og har gennem årene sammensat og opbygget en rigtig flot butik. Sortimentet på webshoppen afspejler butikken, men viser ikke det fulde sortiment inden for møbler og lamper. Nogle af de mærker, der forhandles er: Fritz Hansen, Montana, Carl Hansen & Søn, Erik Jørgensen, Fredericia Furniture, Vitra, Louis Poulsen, Vipp, Georg Jensen mm.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Interiorshop

Hvad er Interiorshop?

De sælger flot og lækkert interiør af høj kvalitet både online og i en fysik butik. Begge steder kan du gå på opdagelse og få rådgivning, hvis du har brug for det.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for mere end 399 kr.

Hvad kan jeg betale med?

MobilePay, ViaBill, Sparxpres, Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard, Maestro, JCB, Visa Electron, EAN fakturering (kun offentlige virksomheder) og Anyday.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har 30 dage til at returnere din ordre.

Hvad er Interiorshop kendt for?   

De går op i at tilbyde et stort udvalg af flotte møbler og andet interiør, der passer ind i lige netop din stil og bolig.

Er Interiorshop på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

Hvor er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre efter 1-4 hverdage.

Har de en fysisk butik?

Ja, udover en fin webshop kan du også besøge deres butik i Kragelund.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: kundeservice@interiorshop.dk
eller ringe på +45 75 89 33 95 mandag-fredag 10-15.

Hvad hvis jeg er i tvivl?

Du kan finde en masse info på hjemmesiden, men er du i tvivl sidder der er en masse dygtige mennesker klar til at hjælpe og vejlede dig.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.