Intersport

Intersport er verdens største sportskæde, som sælger alt indenfor tøj, sko og sportsudstyr. Du kan få masser af råd og vejledning, så du finder det, der er det helt rigtige for dig.

Sportsudstyr til hele familien

Langt de fleste kender til INTERSPORT, som en butik hvor man kan finde alt indenfor sport til hele familien. Både i butikkerne og på nettet kan du finde tøj og alverdens mærker til mænd, kvinder og børn. Samtidig kan du også finde sportsudstyr til samtlige sportsgrene – alt fra fodbold og tennis til svømning og skisport.

Det hele startede tilbage i 1968, hvor 10 selvstændige europæiske indkøbsorganisationer fra Europa gik sammen og grundlagde INTERSPORT International Corporation (IIC). De havde ét mål i tankerne, nemlig at skabe en international organisation for sportsudstyr, som kunne give kunderne de bedste fordele, tillid til butikkerne og produkttilfredshed. I dag er INTERSPORT stadig en stor og populær forhandler af sportsudstyr over hele verden.

Find dine gaveønsker på Intersport.dk – husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

En mænd er træner med vægte og en kvinde, der træner

Et stort udvalg til sportens verden

INTERSPORT er verdens største sportskæde med hovedkontor i Schweiz. I Danmark kender vi dem også som et af de steder, man går hen hvis, der er brug for nyt sportstøj, vejledning eller at interessen for en ny sportsgren er opstået. Særligt vejledningen har de fokus på hos INTERSPORT, for dem er det nemlig vigtigt, at hver kunde går ud ad døren med en god oplevelse og den helt rigtige vare. De brænder for sport, og det som sport og fysisk udfoldelse kan være med til at skabe, alt fra hygge fodbold med vennerne til turneringer i tennisklubben. De har lavet en guide til flere forskellige sportsgrene, hvor de vejleder og fortæller dig om de ting, der kan være særligt gode at have fokus på, når du vælger udstyr og andre ting, der er vigtige for at få en god sportsoplevelse.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

To løbende personer med ryggen. Tre personer der smiler i sportstøj

Club INTERSPORT

Hos INTERSPORT har de lavet en club til dig, som bare elsker sport. Som medlem får de en masse fordele, som f.eks. 3% i bonus og mulighed for at deltage i adskillige konkurrencer. Det er gratis at være med, og de fordele du kan opnå i det lange løb, er det klart værd at melde sig ind. Udover en fordelsklub har INTERSPORT også eksklusive brand, som kun de forhandler. Brands som bl.a. McKINLEY, ENERGETICS og TECNOPRO. Flere af dem har været del af INTERSPORT i mere end 30 år. Alt afhængig af hvilken sport du interesserer dig for, så er de eksklusive brands skabt med ”sport to the people” i tankerne. Du vil derfor kunne finde udstyr, der kan bruges i bjergene, i poolen og på træningsbanen.

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

To kvinder der løber

Læs mere om INTERSPORT

INTERSPORT er som sagt verdens største sportskæde, der med sit store og brede udvalg er stedet, hvor enhver kan finde lige netop det, som de står og mangler. Mænd, kvinder og børn kan finde tøj, sko og andet sportsudstyr, der gør det endnu sjovere at være aktiv og blive bedre til sin sportsgren. Du finder vejledning, guides og meget mere info på deres hjemmeside.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos INTERSPORT

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er mellem 1-3 dage i Danmark, hvis du bestiller på en hverdag.

Hvilke produkter kan jeg finde hos INTERSPORT?

Deres sortiment består af alt indenfor sport. Du kan finde tøj, sko, udstyr og meget andet, der gør din sport endnu sjovere.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, der er gratis levering, hvis du bestiller for over 399 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan enten kontakte dem mail: kundeservice@intersport.dk eller på telefon +45 43 55 80 00 mellem 08-16 mandag til torsdag og 08-15.30 om fredagen. De har også en support inde på deres hjemmeside, som du kan skrive til.

Har de sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook. 

Kan jeg ombytte en købt vare?

Ja, du har 365 dages returret.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

Din ordre bliver sendt med GLS, du kan vælge mellem pakkeshop og hjemmelevering.

Hvor ligger deres butikker?

Butikkerne ligger over hele Danmark, så du finder nemt en butik i nærheden af dig, uanset hvorhenne i landet du er.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med Visa, Visa Dankort, Mastercard og MobilePay.

Hvordan vælger jeg det rigtige til mig?

Du kan få vejledning i butikkerne, online og ved at skrive til deres chat.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.