IX STUDIOS

Hos IX STUDIOS finder du tidløse kvalitetssmykker, som du nemt og smukt kan kombinere og style med hinanden for at opnå et personligt look. Alle smykker er af 100% genanvendelige ædelmetaller.

New Way of Danish – ny kollektion! 

IX STUDIOS har netop lanceret den stolt nyeste smykkekollektion – NEW WAY OF DANISH. 

Kollektionen består chunky kæder, statement ringe og hoops. Klassikere kombineret med moderne attitude.

Smykkerne er designet i naturlige og organiske former, hvor der er mulighed for at gøre det til dit eget. Inspirationen kommer fra grundelementerne ild, vand, luft og jord. Kollektionen indeholder endda 12 detaljerede stjernetegn – vedhæng, som kan repræsentere dig! 

Find dine favoritprodukter

IX STUDIOS er et smykkefirma grundlagt i København. Hos IX STUDIOS laver de kvalitetssmykker i guld og sølv, som du kan bære med stil.

Med rod i vores danske arv søger IX STUDIOS at forlænge smykkernes aktive levetid med enkle, sofistikerede designs, der fortsat er relevante – hertil har de tilføjet noget chunkiness til designet for et mere modigt udtryk.

IX STUDIOS’ objekter findes i anerkendte butikker i hele Skandinavien.

Du kan se alle IX STUDIOS’ smykker ved at klikke på billedet herunder.

Christmas

Findes der noget bedre end gaver med betydning, som varer ved hele livet? 

En bonus ved IX STUDIOS’ smykker er, at de ønsker at bidrage til et sundere forbrugsmønster, hvorfor de udelukkende anvender 100% genanvendelige ædelmetaller til fremstilling af deres smykker. Guldsmykkerne er lavet af 925 sterling sølv gulbelagt med 22 karat guld, mens deres sølvsmykker er lavet af ren 925 sterling sølv. 

Find inspiration til den perfekte julegave ved at klikke på billedet herunder. 

billedet af forskellige smykker

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.