Izabel Camille

Izabel Camille er et eksklusivt dansk smykkemærke inspireret af det skandinaviske lys og farver. Stifterne elsker at designe smykker der hjælper kvinder med at udtrykke deres personlighed.

Izabel Camille er et unikt smykkebrand med beliggenhed i det smukke Nordsjælland. Alle ansatte er en del af at skabe DNA’et i virksomheden. Smykker gemmer på historie og udtrykker vores personlighed. Derfor designer brandet smykker til kvinder, der søger inspiration i hverdagen. Smykkerne skal hjælpe kvinder til at udfolde sig og er skabt ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal matche hendes indre. Kamille Østergaard er ansigtet bag Izabel Camille. Hun designer en bred vifte af smykker, der er skabt ud fra elegante og minimalistiske designs. Alle smykkekollektionerne hos Izabel Camille giver kvinder mulighed for at lege, eksperimentere og skabe et personligt udtryk.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA IZABEL CAMILLE

Prima Donna Øreringe

Øreringe med runde vedhæng i guldbelagt sterlingsølv.

550 DKK

Candy Øreringe

Candy kollektionen består af 2 forskellige slags øreringe samt et vedhæng.

495 DKK

Nature Øreringe

Fine øreringe formet som ahornblade. De fås i blankt sølv og guldbelagt blankt sølv.

650 DKK

Saniya Øreringe

Ørekroge fra Izabel Camille i 18 karat guldbelagt sterlingsølv med bølget design.

795 DKK

Saniya Ørestikkere

Ørestikkere med fin detalje. Kan kombineres og giver dit outfit et strejf af charme.

395 DKK

Dreamy Øreringe

Izabel Camilles lange fine DREAMY øreringe består af tynde kæder med små blade.

750 DKK

Dreamy Ørekroge

Fine ørekroge formet som små blade og fremstillet i 18 karat guldbelagt sterlingsølv.

550 DKK

Bohemian Øreringe

Disse lange ørestikker har et fint mønstret design med en enkelt ferskvandsperle.

675 DKK

Poetry Ring

Guld fingerring med blad motiv. Fingerringen er fremstillet i blankt guldbelagt sterlingsølv.

975 DKK

IZABEL CAMILLE – SMYKKER DER INSPIRERER

Med deres smykker ønsker Izabel Camille, at give kvinder muligheden for at være med på moden og medvirke til at skabe den. Smykkerne kan med deres høje kvalitet og skandinaviske design, inspirere kvinder til at få deres egen personlige stil. Smykkerne er eksklusive og sofistikerede med et strejf af enkel elegance. De har smykker til enhver smag, og du kan helt sikkert finde et smykke til dig selv eller en du holder af. Derudover kan du finde alt fra fine øreringe, armbånd og ringe til rimelige priser. Der er kræset for detaljen ved alle smykker. De kan derfor holde i mange år. Samtidig er formålet med smykkerne at styrke kvinders feminine side. 

Izabel Camilles smykker er perfekte for de kvinder der, ligesom Kamille Østergaard selv, søger inspiration i hverdagen til at udtrykke deres personlighed. Hendes smykker er skabt ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal afspejle hendes indre. Dette er også en af grundene til, at smykkemærket har fundet vej til mange kvinders hjerter. Du kan bære smykkerne ved mange anledninger, og de appellerer bredt til de fleste kvinder. Udforsk deres elegante smykkeunivers og tilføj smykker præget af et sofistikeret, romantisk design til din ønskeliste.

TIL ENHVER ANLEDNING

Smykker fra Izabel Camille kan mixes og matches på kryds og tværs. Forskellige designs og materialer kan matches præcis som du ønsker. At mixe smykkerne kan hjælpe dig med at skabe et personligt look. For mange mennesker har smykker en stor betydning. Især hvis du har fået dem af en du har kær, eller hvis du eksempelvis har arvet et smykke fra et familiemedlem. Hvad end smykker er store og iøjnefaldende eller diskrete og små, så skaber de glæde hos mange kvinder verden over.

Måske du står og mangler inspiration til nye smykker? Så er Izabel Camille det perfekte valg for dig! Deres populære smykker kan bæres til mange forskellige anledninger. De kan bæres til hverdag og fest, hvorfor de er så populære. Uanset hvad du vægter højt ved køb af smykker, så kan du finde det blandt deres udvalg. Smykker fungerer perfekt til at styrke din stil og give et personligt præg.

IZABEL CAMILLE SMYKKER I DANSK DESIGN 

Brandet udbyder toplækre og moderne smykker til fornuftige priser. Den danske smykkevirksomhed Izabel Camille drives af Kamille Østergaard. Hun er kvinden bag alle designs, som hun har produceret i samarbejde med et hold kompetente guldsmede. Kamille har en passion for kreativitet og en helt enorm lyst til at skabe. Hun elsker at realisere sine idéer og drømme, hvilket tydeligt kommer til udtryk i hendes smykker. Dette gælder privat, i forhold til designudvikling og forretningsmæssigt. 

Kamille har mange planer for hvad fremtiden skal bringe. Hun har hovedsageligt fokus på idéudvikling, udvikling af kollektioner og nye koncepter til hendes forretning. Derudover har hun valgt at inkorporere velgørenhed og bæredygtighed i virksomheden. Disse områder kommer begge til at have stor betydning for smykkevirksomheden i fremtiden. Tag et kig på Izabel Camilles fantastiske smykker og find dine yndlingsdesigns. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Izabel Camille til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Er min ordre gået igennem?

Så snart de har modtaget din ordre, sender Izabel Camille en ordrebekræftelse til din e-mail. Det er en god ide at kontrollere om mailen ligger i spammappen, hvis du ikke kan finde den. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Hvis der er en fejl på din vare, skal du sende den retur. Udfyld retursedlen og send varen retur i den originale æske. Fejlen på din vare vil derefter blive vurderet og ombyttet til en anden tilsvarende varer, hvis der er lager. 

Kan jeg returnere min vare?

Ja. Du har 14-dages returret fra modtagelsen af produktet. 

Koster det noget at returnere?

En returlabel koster 35 kr. og vil blive fratrukket beløbet der returneres til din konto. Du kan selv vælge om du vil sende retur med Izabel Camilles label eller anvende en alternativ fragtudbyder. Din returlabel vil blive sendt til din e-mail, hvor den kan udskrives.

Hvordan sender jeg retur?

Din vare skal sendes retur i original æske eller andet forsvarligt emballage og skal være i samme stand som ved modtagelse. Du skal sende varen retur sammen med kopi af din ordre eller faktura samt udfylde returseddel. 

Har de hjemmelevering?

Ja. En privatforsendelse med GLS koster 50 kr. 

Hvordan bestiller jeg en vare?

For at bestille en vare hos Izabel Camille skal du finde de varer du ønsker at købe og lægge dem i din kurv. Derefter skal du trykke på ”Betal nu’’, acceptere handelsbetingelserne og gå videre til kassen, hvorefter du skal indtaste dine personlige oplysninger. Når du har gjort det, skal du vælge forsendelsesmetode. Afslutningsvis skal du betale for din vare.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice alle hverdage mellem 8.30 – 15.30.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på telefon: +45 26 16 50 eller e-mail: info@izabelcamille.com.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på ordre fra Izabel Camille er 1-3 arbejdsdage.