jensen logo

Jensen Company

Jensen Company er autoriseret forhandlere af designlamper og tilbyder lamper i højeste kvalitet. De har et bredt sortiment, som sikrer dig at finde noget til enhver smag. Udforsk sortimentet lige her.

Jensen Company – Mere end 35 år med handel

Jensen Company er et handelshus, som blev grundlagt af Kurt Jensen i 1982 under navnet Hvidevareland. De har siden da været aktive og dynamiske på detailområdet, men er i dag en af Danmarks førende inden for onlinehandel af designlamper. I dag er virksomheden stadig i familiens hænder, hvor den daglige drift varetages af Kurt Jensens børn, Linnea og Christoffer.

Designlamper i høj kvalitet 

Ét af varemærkerne for Jensen Company er, at de tilbyder lamper i høj kvalitet og er autoriseret forhandler af designlamper. Her finder du et stort udvalg af lamper i en bred prisklasse, fra mange anerkendte mærker og designere. De tilbyder et bredt udvalg af dansk design fra mærker som Louis Poulsen, Fritz Hansen, &tradition, Pandul, FLOS og mange flere. Du finder også internationale brands som Occhio, GUBI, Secto og Lampe Gras og m.m. – så der er noget til enhver smag.    

Jensen Company findes både som webshop – Jensen-company.dk samt showroom og fysisk butik i Herning. Er du mere til en butiksoplevelse? Så besøg butikken og få en god dialog med personalet og se det brede udvalg af designlamper i udstilling.

Find den perfekte julegave til en du holder af. Jensen Company forhandler de smukkeste designerlamper til enhver smag.

Lysindret din bolig

Belysning er en vigtig del af indretningen. Godt lys i dit hjem kan fremme velvære og danne rammerne for stemningen i hjemmet. Det er altså vigtigt at gennemtænke, hvilken funktion belysningen skal varetage i diverse rum i hjemmet, det hjælper de meget gerne med. De har faguddannet personale og mange års erfaring i salg og rådgivning. Deres motto er nemlig: “Vi har forstand på det, vi handler med”.

Læs mere om Jensen Company

Hos Jensen Company finder du et bredt udvalg af designlamper og boligtilbehør til hele hjemmet. Her er kunderne sat i højsædet – med fokus på gode kundeoplevelser, som er en af deres vigtigste kerneværdier. Det er vigtigt at kunden føler sig sikker og tryg når de handler online, derfor er de også en e-mærket hjemmeside, så du er en garanteret en sikker oplevelse online.

Tilføj alle dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Jensen Company

Hvor lang er leveringstiden?

Din ordre vil oftest blive leveret indenfor 1-5 hverdage, når du handler hos Jensen Company.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, det kan du tro. Der er gratis fragt i Danmark, når du handler på deres hjemmeside.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre afsendes med fragtfirmaet GLS.

Leverer de til Grønland og Færøerne?

Ikke som udgangspunkt men det er muligt. Såfremt du ønsker levering til Grønland eller Færøerne, vil du skulle betale en fragtafgift. Ønsker du dette, henviser vi til at kontakte deres kundeserviceafdeling.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med MobilePay og følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa, Maestro, Mastercard, Visa Electron.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på telefonnummer: +45 97 22 20 88 eller på E-mail: Kundeservice@jensen-company.dk.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 30 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag din ordre afsendes.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Du kan finde Jensen Company på Facebook og Instagram.

Er det sikker at handle på hjemmesiden?

Ja, det kan du tro. De er E-mærket, hvilket garanterer kunden en sikker E-handel.

Har de en fysisk butik? 

Ja, den ligger på følgende adresse:
Industrivej Syd 3
7400 Herning.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.