Jewelry by Grundled

Jewelry by Grundled byder på smukke, tidsløse, feminine og minimalistiske smykker med et strejf af enkel elegance. Smykker, du kan udtrykke dig og din personlighed igennem.

Tidløse og elegante smykker

Jewelry by Grundled tilbyder tidløse, elegante, feminine og minimalistiske smykker. Smykkerne er designet i designstudiet i Aarhus C med en passion for den simple æstetik og det nordiske design.

Jewery by Grundled skaber smykker med et strejf af enkel elegance i et grafisk og minimalistisk formsprog, som du kan udtrykke dig og din personlighed igennem.

Jewery by Grundled bestræber sig på at skabe klassiske designs, der “holder ud over sæsonen”, og går ind for vedvarende stil frem for forbigående tendenser.

En kvindes øre tæt på, Hun har en guldørering i øret.

Smukke nye smykker

Jewelry by Grundled byder på et væld af smukke nye smykker på deres website. Du finder blandt andet elegante bogstavvedhæng til både øreringe og halskæder, som kan personliggøre dit look – en perfekt selvforkælelse eller gave til en, du har kær. Det enkle formsprog gør det også nemt at kombinere smykkerne, som du har lyst, og kan bruges til enhver anledning.

En kvinde har en ørering med vedhænget "S" i øret. Ved siden af ligger en ørering med et vedhæng "A".

Elegante perlesmykker

Perlesmykker har være populære i århundreder, og hos Jewelry by Grundled forstår de godt hvorfor. Smykker med perler er både elegante, tidløse og supersmukke. Det er den perfekte tilføjelse til dit look, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af det. Du går aldrig galt i byen med et perlesmykke, da det passer til ethvert outfit og enhver anledning. Perlesmykker er en type smykker, som rammer ind i tidens helt store trends, samtidig med at designet er tidløst og dermed aldrig går af mode. Med et perlesmykke er du altså sikker på at få et smykke, som du kan have glæde af i rigtige mange år frem!

En kvinde har en perleørering i øret. Ved siden af ligger to runde øreringe med perlevedhæng.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.