JoDis Shoes

Hos JoDis Shoes finder du stilfulde sko i de lækreste materialer – alle sammen håndlavet i Portugal. Deres mission er at inspirere til individualitet ved at arbejde med og hylde forskellige meddesignere.

Innovative skodesigns

JoDis Shoes er et dansk skomærke med produktion i Portugal. Jodis mener, at der ikke findes én ultimativ stil eller mode, og at hemmeligheden ligger i mangfoldigheden og at finde sin egen stil. Derfor drejer JoDis-konceptet om co-designede sko, som gør det muligt for mærket konstant at levere nye, innovative og forskelligartede designs.

JoDis’ mission er at inspirere til individualitet ved at samarbejde med forskellige co-designere med forskellige baggrunde og stil. JoDis har en vision om en fremtid, hvor alle kan gå på gaden og føle sig sikre på, hvem de er, og hvordan de ser ud. 

Sko fra JoDis Shoes.

Kvalitet og godt design

JoDis Shoes’ skokollektioner rammer bredt og er det perfekte valg til dig, der elsker kvalitet og godt design. De elsker at lave sko, som er anderledes. Men de holder også af klassiske modeller med små detaljer. Fælles for skoene er, at de er håndlavet i kvalitetsmaterialer, hvor komfort, kvalitet og design går op i højere enhed. De elsker, når mennesker tør skille sig ud, og deres sko er derfor et must-have i alles garderober.

Ekstraordinært håndværk

JoDis’ sko produceres i små mængder, og der lægges vægt på kvalitet. JoDis tror på at købe mindre og købe bedre, så du ikke behøver at købe to gange. Derfor arbejder JoDis sammen med ekstraordinære håndværkere, som håndlaver deres produkter, på en mindre, familieejet skofabrik med stor opmærksomhed på detaljer. Her kommer kvalitet altid før kvantitet.

Sko fra JoDis Shoes.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.