jotex logo

Jotex

Jotex er Nordens største online-boligindretningsbutik. Brandet inviterer indenfor til et stort og eksklusivt univers af trendy tekstiler, møbler og dekorationer til hjemmet.

Bliv inspireret af Jotex smukke boligunivers

For Jotex er den røde tråd at tilbyde moderne, æstetiske og kvalitetsrige produkter. De sælger alt fra store møbler, tekstiler, belysning og til dekorationer. De forhandler til alle, der gerne vil være med, og som interesserer sig for smuk boligindretning. Går du på opdagelse under de mange forskellige kategorier i sortimentet, finder du et væld af stilarter, former og farver. De passer alle ind i Jotex’ moderne og stilrige designunivers. 

Hjemmesidens unikke univers giver dig også muligheden for at gå mere målrettet efter den stemning, du kunne tænke dig at udsmykke dit hjem efter. Det gælder for eksempel trendy boho-vibes, hyggelig nordisk atmosfære, middelhavsstemning, naturinspiration og meget andet. Mulighederne er uendelige hos Jotex, og der er massevis af unikke pieces og møbler at komme efter i det svenske onlinebolighus.  

Nordens største online-boligindretningsbutik

Jotex er oprindeligt et svensk indretningsselskab, der i 2017 også åbnede dørene for det danske marked og i dag kan kalde sig for Nordens største online-boligindretningsbutik med butikker også i blandt andet Finland og Norge. Jotex er hurtigt blevet det populære valg for alle bolig- og indretningsentusiaster, der gerne vil skabe et smukt og moderne hjem med kvalitetsmøbler – til gode priser. Det stilrene og æstetiske svenske design har udviklet sig til at indebære alt fra industrielle serier med belysning og møbler til eget tekstildesign og en bred palet af farver og stemninger.  

Bæredygtighed

For Jotex spiller bæredygtighed og klimabevidsthed også en stor rolle. Derfor tilbyder brandet også klimakompensering på alle leverede varer for at løfte ansvaret for, at man kan indrette sit hjem med grønnere samvittighed. Derudover er ressourceforbrug og grøn udvikling en vigtig del af agendaen for firmaets videreudvikling.

Teamet bag Jotex

Jotex har siden firmaets grundlæggelse helt tilbage i 1963 haft fokus på den personlige og hjemlige indretningsformidling. Derfor er Jotex også i dag et mindre og personligt foretagende, der drives af 20 dedikerede medarbejdere. Du kan derfor også altid forvente en nærværende og dedikeret service fra brandet, da det er en vigtig del af Jotex’ DNA at hjælpe sine kunder til at finde de helt rigtige møbler og items til netop deres hjem og ønsker. 

Historien bag Jotex

Historien bag Jotex som Nordens største online-boligindretningsunivers begyndte tilbage i 1963, da grundlæggeren, Sven-Åke Johansson, skulle hjælpe sin mor med at vælge gardiner til barndomshjemmet i Gnosjö i det sydlige Sverige. Her blev kimen lagt for idéen med at producere egne gardiner i virksomheden Jotex, hvor ”Jo” er taget fra efternavnet Johansson, og ”tex” står for tekstiler, nemlig gardiner, som var den allerførste produktrække, der blev lanceret. 

Den store onlinetilstedeværelse har gjort det endnu nemmere for brandet at række ud til sine kunder og at være med til at skabe et inspirerende og moderne bolighus online. På Jotex’ hjemmeside finder man et rigt udvalg af inspirationsartikler og -kataloger, som man kan gå på opdagelse i, og hvor man kan finde nye idéer til indretningen af sit eget personlige hjem.

Læs mere om Jotex

Jotex er et trendy, inspirerende og budgetvenligt boligindretningsunivers online. Hos Jotex finder du alt, hvad du skal bruge til at indrette dit hjem med stil og et personligt touch. Er du på udkig efter dekorative møbler til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i stuen med bløde sofaer, smukke sofaborde og velfungerende spisebordsarrangementer, er der masser af inspiration at finde på sitet. 

Det gælder også tekstiler og dekorationer, der er med til at sætte prikken over i’et og skabe en harmonisk sammenhæng i din indretning. Du kan finde idéer og produkter til alt fra børneværelse til udendørsindretning med havemøbler. Den røde tråd for Jotex er et stilrent og moderne design for alle. 

Ofte stillede spørgsmål hos Muud Store

Kan jeg tilføje og fjerne varer i min bestilling?

Du kan frit tilføje og fjerne varer i din indkøbskurv, inden du har afsluttet købet. Når du har trykket ”Udfør bestilling”, går vi i gang med at pakke. Du kan lave en ny bestilling eller sende varen retur, hvis du derefter ønsker det. 

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg benytte?

Du kan vælge mellem at betale med Elpy eller med kort. Elpy er et varemærke inden for Ellos Group, der ejer Jotex, som tilbyder nemme betalingsløsninger.

Hvornår modtager jeg min bestilling?

Med levering til almindeligt posthus eller pakkeshop kan du forvente din bestilling inden for to-fire dage.

Har de nogen fysiske butikker? 

De har ikke selv nogen fysiske forretninger, men deres produkter forhandles i flere butikker. Derudover forhandles samtlige produkter på hjemmesiden. Du finder Muud stores forhandlere på en oversigt, på hjemmesiden. 

Kan jeg returnere en vare?

Du har hos Jotex fuld returret i 30 dage.

Hvordan laver jeg en reklamation?

Kontakt Jotex, når du opdager en fejl på varen. Reklamationen skal foretages inden to måneder.

Hvad koster returfragt?

Returfragt koster 39 kr. for pakker leveret som normal postpakke, 39 kr. + 195 kr. for større/tungere pakker. 

Hvordan kan jeg få et tilbud/rabat på mit køb?

Jotex benytter sig af personlige tilbud og af generelle tilbud. Det gælder både for eksisterende og for nye kunder. 

Leverer I til Grønland og Færøerne?

Ja. Der tillægges et ekstra ekspeditionsgebyr i overensstemmelse med andre gældende gebyrer. Bemærk, at der ikke leveres speditions-, glas- eller porcelænsvarer til Grønland og Færøerne.  

Kan jeg bestille til andre lande?

Du kan bestille til Danmark, hvis du har adresse i landet. Ønsker du at bestille til andre lande, skal du gå til den respektive Jotex-hjemmeside for det ønskede land. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.