Julie Sandlau

Julie Sandlau er et dansk smykkefirma, der er kendetegnet ved deres smukke ædelsten og krystaller sammensat i elegante smykker. Udforsk deres udvalg og forelsk dig i de smukkeste styles.

Julie Sandlau er et moderne, bevidst og ansvarligt smykkefirma, som skaber essentielle go-to-smykker, med fokus på hvert enkelt design og dets relevans i en kvindes garderobe. Med smykker til enhver lejlighed designet ud fra ideen om at skabe moderne luksussmykker, der er lette at elske, bære og mixe og matche, giver de enhver kvinde muligheden for at føle sig unik og elegant på sin helt egen måde. Deres smykker er kendetegnet ved et organisk formsprog, smukke farver og udsøgt håndværk.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA JULIE SANDLAU

Sophia Chain Earings

Kædeøreringe i guld der falder smukt, og har en funklende Emerald og Zirkonia øverst.

1.400,00 DKK

Link Mini Bracelet

Smukt armbånd fra Link kollektionen. Kæden er lavet i 22 karat guld og ser meget ekslusiv ud.

1.500,00 DKK

Sophia Earstuds

Smukke ørestikker besat med Emerald og zirkonia. Lavet af 100% genanvendt 22 karat forgyldt.

900,00 DKK

Fina Earstuds

Enkle forgyldte øreringe med zirkoner. Øreringene er fra Fina kollektionen.

850,00 DKK

Bamboo Hoops

Smukke 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv øreringe fra Bamboo kollektionen.

1.350,00 DKK

A Necklace

Elegant halskæde med en enkel zirkon på. Fås i flere længder.

1.200,00 DKK

Fina Chain Earstuds

Flotte forgyldte ørestikker med fine hængende kædedetaljer. Øreringene er fra Fina kollektionen.

1.450,00 DKK

Fina Bracelet

Elegant, enkelt og feminint armbånd fra Julie Sandlau’s kollektion, Fina. Passer til ethvert outfit.

1.600,00 DKK

Fiona Hoops

Enkle hoops med hængende kæder, hvor der er zirkoner tilsat. Perfekt til festlige begivenheder.

1.750,00 DKK

FEMININE SMYKKER FRA JULIE SANDLAU

Tilføj et strejf af elegance til din garderobe med et af Julie Sandlaus fine smykkedesigns. Hos Julie Sandlau finder du uendelige muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser. Dyk ned i et udvalg af smykker i udsøgt håndværk og unikt design. Smykkerne kan både bæres alene eller kombineres på kryds og tværs. Miks og match smykkerne og skab dit helt eget unikke look. Hvad end du ønsker at pifte et minimalistisk outfit op eller vil tilføje lidt ekstra personlighed til dit look, så kan du finde et stort udvalg af feminine smykker til enhver kvinde. Hvert enkelte smykke udtrykker elegance og er fremstillet i et gennemtænkt design. Derfor har du mulighed for at fremhæve din stil og skønhed på din helt egen unikke måde. Lad dig inspirere til dit næste smykke køb på deres online shop eller i en af deres butikker. 

ANSVARLIG SMYKKEPRODUKTION

Siden 2002 har den danske smykkevirksomhed opbygget en virksomhed, der skaber smykker med omtanke for vores planet. Dette ses blandt andet i deres fokus på bæredygtig produktion og forbrug, hvilket de arbejder med på mange måder. Brandet har egen fabrik i Vietnam, hvor de har fuld kontrol over alle dele af deres processer. CSR er en af Julie Sandlaus kerneværdier, hvor de prioriterer medarbejderes trivsel, sundhed og uddannelse utroligt højt. For at reducere spild af overskydende materialer, har de designet kollektionen ’Conscious Collections’. Kollektionen er lavet af overskydende perler og sten, så de sikrer optimal udnyttelse af deres ressourcer. De benytter sig af materialer såsom ædelsten, ferskvandsperler, diamanter og ædelmetaller. Derudover bruger de kun genanvendte ædelmetaller for at spare på jordens ressourcer. Deres smykker bærer et bæredygtigt budskab, og du kan derfor bære deres smykker med god samvittighed.

EN UNIK GAVE

De bedste gaver kommer i små æsker, og der findes ikke noget mere udtryksfuldt end et fint smykke. Dette er også årsagen til, at et smykke har en helt særlig værdi for dig, når du får det i gave. Julie Sandlau har smykker i tidsløse og smukke designs af den højeste kvalitet, der fremhæver din feminine side. Derfor kan du bære deres smykker i dag og mange år frem. Bliv inspireret af deres smykkeunivers og tilføj ønsker fra Julie Sandlau til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Hvis du er på udkig efter noget helt ekstraordinært, kan du udforske Julie Sandlaus Fine Jewelry kollektion. I forbindelse med deres 15-års jubilæum lancerede Julie Sandlau Fine Jewelry, et univers af smykker lavet af 18 karat guld og hvidguld med smukke ædelsten af den mest udsøgte kvalitet. Derudover er smykkerne lavet med certificerede Top Wesselton diamanter. Smykkerne er en unik gaveidé med en helt speciel betydning bag. 

SMYKKER TIL ENHVER 

Find alle Julie Sandlaus kollektioner samlet et sted. På deres webshop finder du smykker til enhver begivenhed og smag. Deres “Tree Of Life” kollektion har været en stor del af deres identitet fra starten af, hvor det handler om at give tilbage til naturen. For hvert smykke der bliver solgt, planter de et træ i Nordvietnam. Dette er en effektiv måde at absorbere CO2 på, hvorfor de er med til at bidrage til et bedre miljø. Med et smykke fra kollektionen er du derfor med til at skabe en bedre fremtid.

Gå på opdagelse i Julie Sandlaus univers og find smykker, der komplimenterer din stil. Deres kollektioner byder på smykker i smukke designs, der vil understrege dit look. Hvad end du er til den minimalistiske stil eller elsker smykker, som skiller sig ud, så kan du finde det blandt deres univers.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan aktiverer jeg en rabatkode?

I indkøbskurven skal du udfylde det tomme felt med koden.

Der er en fejl på mit smykke, hvad gør jeg?

Du har 2 års reklamation på dine smykker. Hvis du ønsker at reklamere, skal du kontakte nærmeste butik eller kundeservice på telefon +45 33 93 39 29. 

Jeg ønsker at sende mit smykke retur, hvordan gør jeg det?

Der er 14-dages returnering på alle smykker, så længe varen er ubrugt. Ved returnering skal du vedlægge en returformular og kopi af ordrebekræftelsen. Du skal selv afholde udgifterne ved retur.

Hvilket fragtfirma benytter de sig af?

Dit smykke bliver leveret med GLS.  

Hvad er deres smykker lavet af?

Alle deres smykker er fremstillet i rhodineret og 22 karat forgyldt recycled 925 sterling sølv samt ædelsten og krystaller. 

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice mandag til fredag mellem 9.00–16.00.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kontakt kundeservice på telefon: +45 33 93 39 29 og e-mail: customerservice@juliesandlau.com.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er estimeret til 2-3 hverdage.

Kan jeg købe deres produkter i en butik?

Ja. Du kan købe deres smykker online og i en af deres butikker i Danmark. 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Julie Sandlau?

Hos Julie Sandlau kan du finde et stort udvalg af smykker til kvinder. Find armbånd, ringe, øreringe, halskæder og meget mere.