Just Halal

Just Halal har det største udvalg af islamisk litteratur på dansk og byder samtidig på halalprodukter, islamisk legetøj, bedetæpper og helseprodukter til altid konkurrencedygtige og attraktive priser.

Største udvalg af islamisk litteratur og halalprodukter

Just Halal er en islamisk webshop med Danmarks største udvalg af islamisk litteratur på dansk. På Just Halals website kan du også finde nyheder og informationer om det sidste nye inden for halalprodukter, spisesteder og butikker. De tilbyder bl.a et stort udvalg af 100% halalslik, helseprodukter samt Eid- og Ramadan-produkter. De byder også på kalligrafi, islamiske dekorationer, legetøj, tasbih og bedetæpper.

Tre billeder fra stuer med produkter fra Just Halal.

Koranen på dansk og islamiske børnebøger

Just Halal har både et kæmpestort udvalg af islamisk litteratur på dansk, men også et stort udvalg af islamisk litteratur på engelsk. Leder du efter koranen på dansk, kan du også finde den i deres webshop. Den har arabiske tekster og oversættelser på tyrkisk. En stor del af deres koraner kan købes som flotte gavesæt, som kommer i smukt dekoreret bokse.

Hos Just Halal har de også et rigt udvalg af islamiske børnebøger, opgavehæfter og malebøger, der giver børn i alle aldre den perfekte introduktion til Islam. Deres store udvalg af bøger dækker emner som salah, zakat, hadith, spiritualitet, ramadan, hajj, paradis, islam og familie og kærlighed til Allah. Hos Just Halal får de også løbende sammensat spændende bogpakker til attraktive priser.

Gå ind på Just Halals webshop, og bliv inspireret af deres store udvalg af islamisk litteratur.

En stor bogreol med et væld af bøger fra Just Halal.

Bedetæpper

Foruden bøger til både børn og voksne kan du også finde bedetæpper hos Just Halal. Bedetæpper er en vigtig del af bønnen for alle muslimer. Man kan i princippet bede stort set alle steder, hvis bare den bedende har et rent bedetæppe med sig og kan pege den i retning mod Mekka.

Just Halal har et af Danmarks største udvalg af bedetæpper fra hele verden til konkurrence dygtige priser. De har blandt andet velour-, rejse-, bløde, børne-, håndlavet samt designer-bedetæpper.

Et billede af et bedetæppe fra Just Halal.

Halalslik

I webshoppen kan du også f¨å alskens halalslik i poser importeret fra bl.a. UK, Tyskland, Spanien og Tyrkiet til konkurrencedygtige priser. Når du handler slik hos Just Halal, kan du være sikker på, at slikket hverken indeholder alkohol, svinegelatine, E120 eller andre animalske ingredienser, som ikke er halal.

Foruden udvalget af halalvingummi finder du også lakridser, karameller, slikkepinde, marshmallows og et udvalg af både glutenfri og vegetarvenligt slik.

Få stillet den søde tand i det store udvalg af halalslik hos Just Halal!

Et billede af vingummibamser fra Just Halal.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.