jysk logo

Jysk

I JYSK finder du altid et godt tilbud samt inspiration til boligen. Find lige det, du mangler i det store udvalg af møbler, madrasser, dyner, puder, gardiner og havemøbler.

Sov godt med senge fra JYSK

En god nats søvn kan gøre underværker. Efter en lang dag er det i soveværelset du genoplader dine batterier og bliver klar til den kommende dag. Forudsætningen for at vågne frisk er selvfølgelig, at du har en god seng, en lækker dyne og den rette pude, så du sover optimalt.

JYSK har alt, hvad du har brug for til soveværelset og det du behøver, for at opnå en god nattesøvn. Der er et stort udvalg af senge at vælge imellem: Kontinentalsenge, elevationssenge, køjesenge, boxmadrasser, topmadrasser, sengerammer, sovesofaer og gæstesenge. 

Husk at hold øje med de gode tilbud på siden og tilføj dine ønsker til din ønskeliste!

Skab en god atmosfære med Jysk

Selve atmosfæren og indretningen i soveværelset også vigtig. Hvis du har plads, kan du indrette med forskellige møbler som eksempelvis et sengebord. Så du har et sted at lægge bøger eller mobil, når du sover. Et garderobeskab eller en kommode er også godt at have, for at få plads til dit tøj og anden opbevaring. JYSK har mere end 40 års erfaring i indretning og møbler til dit soveværelse, og her er du garanteret at finde en madras, dyne, hovedpude eller sengetøj, der passer til dine behov.

En sengegavl er virkelig noget, der kan fuldende indretningen i dit soveværelse. Den giver dit rummet et personligt og mere eksklusivt præg. Og så er det en nem måde at give dit soveværelse et nyt look. Du kan også vælge et flot sengetæppe, der passer sammen med resten af interiøret, og matche det med pyntepuder i mange størrelser og motiver. 

Er dit soveværelse småt, kan det være en fordel at hænge et spejl op. Det får rummet til at se større ud. Du kan enten vælge et garderobeskab eller skydedøre med spejl, et spejl der kan hænge på væggen, eller et der kan stå stå frit på gulvet.

Har du husket din mor på mors dag? Giv hende noget fra JYSK til boligen. Det er vi sikre på hun vil sætte pris på.

Puder fra JYSK

Møbler til både små og store spisestuer

Står du og mangler nyt spisebord og spisestole? Et spisebord med tilhørende stole er en central investering, der er uundværlig i hjemmet. Hos JYSK har de et bredt udvalg af modeller i forskellige designs, materialer og prisklasser. Så kan du nemt vælge det, som passer ind i din personlige stil, uden at gå på kompromis med look, kvalitet og komfort. Der er blandt andet spisestuemøbler i forskellige træsorter som eg, bambus, teaktræ og massiv fyr. 

Et plankebord i træ kan for eksempel kombineres med spisebordsstole i metal, træ, stof, plast eller læderlook. Et rundt spisebord kan anbefales til en mindre spisestue eller et køkken-alrum. Vælger du et klassisk firkantet spisebord, kan du til nogle modeller købe tillægsplader og på den måde gøre plads til mange gæster. Bor du i en lejlighed uden meget spiseplads? Så kan det være den bedste løsning af vælge et klapbord og en klapstol, taburet eller en mindre stol, som ikke optager så meget plads.

Ønsker du et nyt look i spisestuen, men er glad for dit nuværende spisebord? Så kan en billig løsning være bare at opfriske spisestuen med nye stole. Alt efter hvilke spisebordsstole du vælger, kan du skabe mange forskellige udtryk.

Stole fra JYSK

Pift badeværelset op med flot tilbehør

De fleste ender med at bruge mange timer på badeværelset i løbet af et år, og det gør det til et vigtigt rum i hjemmet. Når man står op om morgenen, er det ofte det første sted man går hen. Og det er det sidste sted man går hen før sengetid. Derfor skal det også være et rart og komfortabelt rum at opholde sig i. 

Den nemme og billige måde at forny badeværelset på er ved at udskifte basale ting, som ikke kræver renovering. JYSK har et stort og billigt sortiment af alt fra håndklæder, badeforhæng, bademåtter og spejle, til toiletbørster og -spande. Alt sammen noget, som nemt kan friske badeværelset op og give et nyt look, uden det koster en formue. 

Badeværelse fra JYSK

Læs mere om JYSK

JYSK er en international boligkæde med danske rødder. Mange kender navnet Lars Larsen; købmanden, som grundlagde JYSK og åbnede den første butik i 1979. Egentlig navngav han virksomheden Jysk Sengetøjslager, men har siden 2001 heddet JYSK som led i virksomhedens internationalisering.

Godt købmandskab har fra begyndelsen været grundstenen i Lars Larsens virke. Og det ligger også til grund for JYSKs succes og udbredelse, som nu international boligkæde med tilhørende webshop. 

I dag findes der nemlig over 3.000 butikker og webshops i 51 lande, og JYSK beskæftiger 26.500 medarbejdere. Selvom Lars Larsen nu er død, lever hans mission om altid give et godt tilbud og kompetent service, stadig. Uanset hvor og hvordan kunderne ønsker at handle.

Ofte stillede spørgsmål hos JYSK

Hvor kan jeg købe produkter fra JYSK?

Du kan både købe møbler og andet boligtilbehør online og i de mange JYSK butikker landet over. 

Koster det noget at få leveret en vare fra JYSK?

JYSK leverer til hele det danske fastland. Mindre varer sendes som pakkepost med GLS og koster fra 39 kr. 
Store varer sendes med fragtmand, og her er maks prisen 299 kr. – uanset hvor store/tunge varerne er.
Leveringsprisen og metoden bliver beregnet når du foretager din ordre.

Kan jeg returnere mit køb? 

Ja, det kan du tro. Jysk refunderer det fulde beløb, på de barer som returneres med købsdokumentation. Det gælder både varer som er købt online eller i en af de mange butikker.

Hvordan og hvornår kan jeg kontakte webshoppens kundeservice?

Du kan kontakte JYSKs kundeservice på deres online chat i tidsrummet:
Man-fre: 09:00 – 19:00
Lør-søn: 09:00 – 17:00
Tlf. 70 80 81 90

Hvordan kontakter jeg JYSKs butikker?

Du finder telefonnumre, adresser og åbningstider på alle jysk forretninger på deres hjemmeside.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.