Kaffeexpressen

Besøg Kaffexpressens webshop og bliv inspireret af de mange kaffe- og espressomaskiner. Du finder et stort udvalg af alt, hvad du har brug for, når du skal lave den perfekte kop kaffe.

Elegante kaffemaskiner designet til den kvalitetsbeviste kaffeelsker

Hos Kaffeexpressen ved de hvor begejstrede, de fleste danskere er for kaffe. I Danmark er vi glade for kaffe og dermed også vores kaffemaskine. Det er det første apparatet, vi tænder for om morgenen, og det sidste, vi slukker for, når vi går i seng. For mange er dagens første kop kaffe et nærmest religiøst ritual. Et kort øjeblik, hvor alt er centreret omkring den rygende varme kop, som vi holder i hænderne, før den travle hverdag tager fat. En simpel, mørk drik, som vi først lærer at elske som voksne – og siden har svært ved at klare os uden.

Hos Kaffeexpressen elsker de kaffe og har et stor udvalg af kaffebryggere, kaffekværne og alt ,hvad kaffehjertet begærer, når det kommer til kaffetilbehør.

Kaffemaskiner fra Wilfa

Opgrader dit kaffehjørne med håndbyggede espressomaskiner fra Italien

Drømmer du om at brygge din yndligskaffe, hvad enten det er espresso eller en lækker Cappuccino? Så er Kaffeexpressen det rigtige sted at kigge mod.

Med en kvalitetsespressomaskine kan du skabe den perfekte caféstemning hjemme i dit eget køkken. Hos Kaffeexpressen forhandler de nogle af markedets bedste espressomaskiner. Kendetegnet for deres espressomaskiner er, at de er håndbyggede og fra Italien. Espressomaskinerne er af høj kvalitet, og de er samtidig udført i et lækkert stilrent design, som vil vække opsigt i ethvert køkken eller i husets kaffehjørne.

Espressomaskiner fra Rocket og La Nuova Era

Kaffekopper til hverdag og fest

Få den ægte caféoplevelse hjemme hos dig selv. Med de elegante og farverige cappuccinokopper og espressokopper, er der helt sikkert en kaffekop, som vil blive din foretrukne.

Kaffeexpressen er drevet af kaffenørder, som har testet og udvalgt de bedste kaffekopper. Kaffekopperne er derfor både elegante, slidstærke og tåler maskinopvask. Se Kaffeexpressens store udvalg og find din nye yndlingskop.

Kaffekopper i flere farver fra Kaffeexpressen

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.