KAGEGRISEN LOGO

Kagegrisen

Kagegrisen.dk fokuserer på bagning, med stort udvalg af både råvarer og bageudstyr. Samtidig er der masser af tilbehør til boligen, for eksempel borddækning, og et fint sortiment af garn.

Er du glad for at bage?

Kagegrisen.dk er det helt rette sted for dig, som elsker at bage. På deres online shop finder du et stort udvalg af bageudstyr samt mange forskellige ingredienser, som du kan bruge i din bagning. Hvad end du skal bage et brød eller en kage, så finder du en lang række af højkvalitets redskaber hos Kagegrisen. Hvis du vil lave bolsjer eller andre søde sager, så har Kagegrisen.dk også råvarer og redskaber til dette.

Kagegrisen.dk tilbyder derudover et spændende sortiment af boligtilbehør, først og fremmest til borddækning og dekoration. Hertil findes også et fint udvalg af garn til strikning. Find garn i de fineste farver, så du kan kreere dit helt eget strik. Kagegrisen drejer sig om hjemlig hygge, hvor det er bagning, strik og dekoration af hjemmet, der er i højsædet. Hvis du falder over noget, som du bare må eje, så kan du hurtigt tilføje dine ønsker fra Kagegrisen til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse blandt de mest populære brands og lad dig inspirere til din ønskeliste. 

Stort udvalg på Kagegrisen.dk

Udforsk Kagegrisens online shop og find et spændende udvalg inden for bagning og fremstilling af søde sager til fastelavnsfesten. Det er tydeligt på shoppen, at du besøger en side, der har en høj grad af viden og ekspertise inden for bagning. Både tilbehør og råvarer finder du i den højeste kvalitet. Sortimentet rummer en lang række af forskellige brands, hvor du kan finde bageredskaber til ethvert formål. Eksempelvis kan du finde et stort udvalg af bagemåtter. 

Uanset om du skal bage rugbrød, pizza eller belgiske vafler, så finder du alle de nødvendige redskaber og en stor del af ingredienserne på deres online shop. Her kan du også finde et mindre udvalg af opskrifter, sød inspiration og guides. Find en masse inspiration i deres bageunivers, og kom godt i gang med at bage.

Når det gælder slik, er udvalget også omfattende. Du kan gå i gang med at lave flødeboller, bolsjer, vingummi, chokolade og lakrids, og der er hertil en kategori udelukkende for is. Så hvis du og din familie har en sød tand, tilbyder Kagegrisen masser af inspiration via sit udstyr og ingredienser af topkvalitet. 

Om kagegrisen

Kagegrisen.dk er en dansk webshop, der meget hurtigt har fået stor succes. Deres produkter er af den bedste kvalitet, priserne er mere end rimelige, og så er deres service helt i top. Du kan nemt kontakte deres kundeservice via chat, e-mail eller telefon. Hertil er du mere end velkommen til at komme med feedback og idéer til udvidelse af deres sortiment.

Kagegrisen hører hjemme i Ullerslev på Fyn, og det kan godt lade sig gøre at afhente ordrer på adressen. Dog skal du aftale det på forhånd. Kagegrisen leverer også over hele landet og i Sverige. De er hurtige og effektive, og du kan i Danmark forvente at modtage din bestilling inden for 1-3 hverdage. 

Er du vild med at strikke?

Hos Kagegrisen finder du et stort udvalg af garn til strikning. Webshoppen tager udgangspunkt i hjemlig hygge og samvær i familien. Ved afslapning med bagværk eller søde sager på mors dag, så passer strikketøjet helt perfekt ind. Garnet er fra mærket Mayflower, og de har en stor palette af farver, som du kan vælge imellem. Inden strikketøjet findes frem, kan hele familien samles i køkkenet. Her kan børnene være med, og webshoppen har en særskilt kategori med redskaber og ingredienser til børn, der vil bage og lave slik. Mange regnfulde eftermiddage kan udfyldes med bagning af donuts og fremstilling af vingummi. 

Brug Kagegrisen til dine arrangementer

Har du snart fødselsdag eller har du et andet vigtigt arrangement, der står for døren, hvor kager og slik skal serveres? Så er Kagegrisen det helt rigtige sted for dig. Find masser af flotte ting til borddækning. Kagegrisen har både stilfulde og pæne sager alt fra tallerkener, bestik og krus til brødkurve og dækkeservietter. Samtidig rummer sortimentet en del ting til dekoration og hjemlig hygge, for eksempel lysestager og urtepotteskjulere. 

Kagegrisen prismatcher

Priserne i webshoppen er bestemt konkurrencedygtige. Du kan finde produkter til gode priser, som på samme tid er af den bedste kvalitet. Nogle ingredienser kan virke lidt dyre, som for eksempel chokolade af mærket Callebaut, der koster 300 kr. Dette er kun indtil du ser, at det drejer sig om 2.5 kg chokolade af den fineste kvalitet. Derfor tilbyder Kagegrisen også prismatch, både på ingredienser og på alle deres redskaber. Du får ikke tilsvarende kvalitet billigere noget andet sted. Alle danskere kan derfor være med i den private bagedyst og i fremstilling af slik til familien. Webshoppen er udgangspunktet for masser af hyggelige aktiviteter. 

Mangler du Inspiration til dit næste kage-projekt?

På webshoppens forside fortæller Kagegrisen om webshoppens potentiale som inspirationsgiver. Du opfordres ganske enkelt til at navigere i menuen. Her vil du se de mange muligheder, der byder sig, via kategorierne og de forskellige redskaber og ingredienser. Herefter er det bare at gå i gang. 

Find inspiration i deres online shop via linket ‘Hvad skal du lave’. Her finder du en masse muligheder, alt lige fra festkage over karameller, til burgere og candyfloss. Klikker du på en mulighed, præsenteres du for de nødvendige redskaber og flere af ingredienserne, som du skal bruge til at lave netop dette. Er du til bagværk og søde sager, så er Kagegrisen.dk det helt rigtige sted for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Leverer de over hele Danmark? 

Ja, de leverer overalt i Danmark, desuden også i Sverige

Hvad koster fragten? 

Fragten beregnes ud fra vægten af din ordre. Du vil kunne se fragtprisen, når du bestiller.

Kan jeg få gratis fragt? 

Ja, de tilbyder fri fragt ved bestillinger på over 599 kr. Dog er det en betingelse for gratis fragt, at ordren ikke vejer over 20 kg.

Kan jeg returnere varer?

Ja, naturligvis. De giver hele 100 dages returret. Dog giver de ikke returret på råvarer. 

Skal jeg selv betale for returnering?

Ja, omkostninger til returnering skal du selv betale.

Hvordan returnerer jeg varer? 

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du meddele dette via e-mail,  Varen skal være returneret senest 100 dage efter, du har modtaget den. 

Kan jeg bytte en vare? 

Ja, de ombytter varer, forudsat at varen er ubeskadiget og ubrugt. Du betaler selv for returnering samt for fragt af en ny vare.

Kan jeg betale med MobilePay? 

Ja, de accepterer betaling med MobilePay, og desuden Visa/Dankort og MasterCard.

Kan jeg spore min ordre? 

Ja, du modtager med din ordrebekræftelse et nummer til Track & Trace, så du kan følge din bestilling.

Giver de prismatch? 

Ja, de giver prismatch på alle varer i Danmark. Men der er nogle forudsætninger. Se nærmere på sitet.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.