Kaiser Sport & Ortopædi

Kaiser Sport & Ortopædi tilbyder sundhedsfaglig behandling til dig, der er skadet, og sportsudstyr til både mænd og kvinder. Du finder løbesko, løbetøj og sportsaccessories fra lækre mærker.

Sundhedsfaglig behandling og sportsudstyr

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er et tværfagligt hus. De er et topprofessionelt klinikunivers for sundhedsfaglig behandling og et specialiseret butiksmiljø for løb, sport og gang.

Hos Kaiser Sport & Ortopædi er de specialiseret i kroppens bevægelse og tilbyder både fysioterapi, osteopati og massage til alle slags skader som knæ- og rygsmerter, skinnebensbetændelse, hælspore, akillessenebetændelse mm.

De forstår, at mennesker er unikke, og at alle deres kunder har brug for individuel behandling. De spørger, lytter og giver dig den opmærksomhed og eftertænksomhed, som du fortjener.

Kaiser Sport & Oropædi er samtidig specialister i at lave dynamiske fodindlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på deres eget kliniske værksted med stor ekspertise af specialiserede fysioterapueter.

Sportsudstyr fra kendte mærker

Foruden Kaiser Sport & Ortopædis sundhedsfaglige behandlingstilbud finder du et stort og nøje udvalg af udstyr til sport.

Du kan finde de helt rigtige løbesko på deres website – perfekt til alt slags løb, både træning, konkurrence og trailløb. De tilbyder et væld af lækre produkter fra brands som Brooks, Hoka One One, New Balance, Saucony, Mizuno, Puma, Columbia Montrail med flere. 

Alle produkterne er håndplukkede ud fra biomekaniske aspekter i sparring mellem deres skoeksperter og sundhedsfaglige personale. På den måde sikrer Kaiser Sport & Ortopædi en høj faglig kvalitet i deres store sortiment af løbesko.

Lækkert og alsidigt sportstøj

Du finder også et lækkert og alsidigt udvalg af sportstøj på websitet. Både overdele som jakker, trøjer, t-shirts og veste, underdele i form af både lange og korte tights samt sports-bh’er, hovedbeklædning og handsker. Sportstøjet er fra lækre og kendte mærker såsom Garmin, Fusion og Saysky, Cep, Craft, Gore, Shock, Absorber og mange flere.

Find dit sportstøj hos Kaiser Sport & Ortopædi!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.