Kaja Skytte

Hos Kaja Skytte finder du dekorative og håndlavede produkter til hjemmet. De byder på lamper, planteplaneter, skulpturer, vaser og flere æstetiske ting i smukke materialer såsom marmor og mundblæst glas.

Galaxy Globe

Hos Kaja Skytte finder du blandt andet kollektionen Galaxy Globe, som er en samling af lette messingringe, der langsomt bevæger sig rundt om hinanden med en marmorkugle i midten, der ligner små solsystemer. Den kommer i forskellige størrelser og med marmorkugler i forskellige farver.

Tjek webshoppen ud, og bliv inspireret af de æstetiske produkter fra Kaja Skytte.

Messingringe med en marmorkugle i midten – lavet af Kaja Skytte.

Lamper i mundblæst glas

Hos Kaja Skytte finder du også kollektionen Aurora, som består af smukke lamper af mundblæst glas. Da de er håndlavede, skal du være opmærksom på, at farven kan variere.

Farvekombinationerne er alle forskellige og unikke, så de tilbyder kun få af hver.

Gå ind på websitet og find de dekorative lamper.

Lamper af Kaja Skytte i smukke farver og i mundblæst glas.

Vaser, planteplaneter og podier

Til det grønne hjem er der også lidt af hvert at finde hos Kaja Skytte. Leder du efter vaser til dine blomster, kan du finde de fineste vaser i forskellige former, farver og materialer som marmor og glas.

Leder du efter dekorative måder at bringe planter ind i dit hjem på, så er Kaja Skyttes webshop også en god idé at kigge mod. Her finder du bl.a. de såkaldte planteplaneter – små håndlavede design-“planeter” af jord med sukkulenter, der vokser ud af dem. De er lavet til at hænge fra vinduer, lofter, møbler m.m.

Du finder også plante-podier i messing, som du kan sætte dine planter på. Det er håndlavede, smukke designs til det grønne hjem.

Vaser til venstre i flere farver, i midten hænger en plante fra loftet, og til højre står en plante på et bord i en messignskuptur af Kaja Skytte.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.