Kauffmann logo

Kauffmann

Hos Kaufmann kan du shoppe løs af herretøj, sko, tasker, slips, ure, solbriller mv. fra de store, kendte modedesignere samt mange mindre. De har noget til enhver anledning.

Tøj til enhver anledning

Kaufmann er kendetegnet ved kun at forhandle tøj af højeste kvalitet og altid at have de lækreste, nye modedesign. Der er fokus på kvalitet, som kan komme alle til gode. Derfor har de et meget bredt udvalg af herretøj og tilbehør online, som dækker et væld af stilarter til mange forskellige lejligheder.

Det betyder, at du hos Kaufmann kan finde præcis det tøj, der udtrykker din personlige stil. Hvad end du foretrækker et elegant og klassisk outfit til kontorbrug eller fest, om du vil udstråle din aktive livsstil gennem sporty tøj, eller du er på udkig efter et afslappet hverdagslook, så finder du det, du søger hos Kaufmann. Fællesnævneren for al deres tøj er, at det er håndplukket ud fra deres krav til kvalitet, materialer, tidens trend, design og god komfort.

Eksperter i herretøj

Kaufmann er mere end blot sælger af herretøj. For Kaufmann er herretøj et vigtigt fag og en videnskab, som de gladelig deler ud af. Deres ekspertise bygger på mere end 100 års erfaring med mode til mænd. Derfor er de i stand til at give dig den ultimative ekspertrådgivning samt den bedste service og vejledning inden for moderigtigt herretøj. 

Du kan få glæde af Kaufmanns tøjeksperter, når du kontakter deres kundeservice eller handler i en af de fysiske butikker. Så hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du vælger det rette outfit til den næste store fest og kommer til at se modebevidst ud på jobbet, så sidder deres kundeservice klar til at vejlede dig.

Kaufmann har alle de gode brands

I Kaufmanns onlinebutik bliver du præsenteret for et stort, eksklusivt udvalg af modetøj. Og du behøver aldrig bekymre dig om kvaliteten af det, du bestiller. Kaufmann har høje standarder for deres herretøj online. Det skal blandt andet være lavet i de bedste materialer, have god komfort og være af høj kvalitet.

Det afspejler sig især i deres udvalg af tøj fra de allerstørste, allerdygtigste, eksklusive og populære modehuse fra hele verden som Gant, Sand, Lacoste, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren og Tiger of Sweden.

Kaufmann til nedsatte priser

Alle elsker gode rabatter og favoritmode på tilbud. Kaufmann har en hel outlet-sektion, hvor du kan finde masser af mode og accessories til virkelig fordelagtige priser. Du kan spare helt op til 50 % og udvide din garderobe endnu mere for færre penge. Det er den ultimative rabatshopping med både jakker, sko, T-shirts og meget andet.

Bliv sommerklar hos Kaufmann

Vi går varmere og lysere tider i møde. Er din garderobe klar til det dejlige sommervejr? Nå, ikke? Så er det tid til at opdatere garderoben med nyt, lækkert sommergear. Kvaliteten er altid i orden hos Kaufmann. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er derfor at finde det tøj eller den accessory, som du leder efter i den stil, som falder netop i din smag. 

Kaufmann klæder dig på til sommervarmen med moderigtige T-shirts, smarte shorts, kortærmede skjorter i luftige materialer, fede sneakers eller sandaler og selvfølgelig en behagelig sommerjakke. Da er du sikret en solid sommergarderobe i høj kvalitet efter alle tidens trends, når du handler i Kaufmanns online webshop.

Husk på, at når du skal være klar til sommer, handler det om at finde outfits i det look, du foretrækker. Tænk også på at forny dine basisdele, der trænger til udskiftning. De dele, som du kan bruge år efter år uden at skille dig ud fra moden – fx simple T-shirts, jeans, sokker og boxershorts. Sørg derudover for at få styr på de vigtige køb, som har en stor indflydelse på, om du følger tidens trend – fx tasker, skjorter, jakker, sko og alt det rigtige tilbehør.

Læs mere om Kaufmann

Hvis du er på udkig efter herremode hos en butik, som altid har fingeren på pulsen og kun forhandler herremode af premium kvalitet, så er Kaufmann absolut et besøg værd. Her finder du både eksklusive produkter fra de dyre designermærker og lækkert tøj fra mere prisvenlige brands. Er du mest til det klassiske look, det sporty og aktive look eller det rå og upolerede outfit? Uanset hvordan du kan lide at klæde dig, så har Kaufmann et stort udvalg inden for herremode, som bare venter på, at du shopper løs af det. 

Kaufmann er eksperter inden for herremode og har en ekstraordinær kundeservice med stor viden om herremode, og de står klar til at hjælpe dig, som deres ekspedienter altid har gjort i de fysiske butikker. 

Ofte stillede spørgsmål hos Kaufmann

Hvilke produkter kan jeg finde hos Kaufmann?

Kaufmann har alt inden for herremode. Her finder du altså overtøj, sko, tasker, habit, undertøj, strik, bukser, bluser og meget, meget andet.

Har Kaufmann kun butik online?

Nej, faktisk er onlineshoppen det nyeste skud på stammen. Kaufmann har butikker over hele landet. 

Hvor lang er leveringstiden?

Der er 1-2 dages leveringstid på ordrer, der er bestilt på Kaufmann.dk.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kaufmanns kundeservice er meget hjælpsom med deres ekspertviden, som du kan få del af ved at kontakte dem enten på mail eller via telefon.

Tilbyder Kaufmann hjemmelevering?

Ja, Kaufmann tilbyder hjemmelevering med Postnord. Du kan også vælge click&collect, hvor du afhenter ordren i nærmeste Kaufmann-butik, eller levering til pakkeshop eller firmaadresse.

Hvordan sender jeg min bestilling retur?

Alle varer, der er købt på Kaufmanns webshop, kan også byttes eller returneres i de fysiske butikker. Ønsker du at sende varen retur, kan du bruge den vedlagte returlabel og indlevere pakken i nærmeste pakkeshop.

Kan jeg finde Kaufmann på de sociale medier?

Ja, du kan finde Kaufmann både på Facebook og Instagram, hvor de deler ud af deres ekspertviden inden for herremode.

Har Kaufmann outlet?

Ja, Kaufmann har en fantastisk outlet, hvor du kan spare op til 50 % på lækkert modetøj og tilbehør til mænd.

Kan jeg købe et gavekort?

På Kaufmanns webshop og i butikkerne kan du købe gavekort på et beløb, du selv vælger. Gavekortene kan indløses både i de fysiske butikker samt på Kaufmanns onlinebutik.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.