KENNY ANKER

Vil du opnå perfekte men naturlige bryn? Så skal du besøge KENNY ANKER Brow Studios. Læg dig trygt i stolen hos KENNY ANKER Brow Studio og lad dem tage sig kærligt af dine bryn.

Book tid til din personlige behandling hos KENNY ANKER

Læg dig trygt i stolen hos KENNY ANKER Brow Studio og lad dem tage sig kærligt af dine bryn. Hos KENNY ANKER Studios finder du nogle af det mest populære bryn-behandlinger på markedet. Prøv for eksempel Kennys Signature Brow Lift, som er én af de mest efterspurgte behandlinger i Danmark i øjeblikket. Målet med behandlingen er at opnå det perfekte men naturlige bryn-look, som komplimenterer dine øjne og ansigtsstruktur på bedste vis. 

Før din behandling vil du, i samarbejde med en af KENNY ANKERs professionelle stylister, lægge en plan for din personlige bryn-behandling. Dine bryn vil blive rettet til og formet med pincet og en blid voks samt blive behandlet med farve i et perfekt match, hvis du ønsker det. Hos KENNY ANKER Brow Studios finder du også behandlinger målrettet specifikt til mænd, teenagere samt behandlinger til vipper.

De perfekte produkter til brynstyling derhjemme

Kenny Anker har også sørget for, at du kan vedligeholde eller style dine bryn på egen hånd derhjemme. Han har nemlig udviklet KENNY BROWS, en serie af luksuriøse bryn-produkter til hjemmebrug. Serien består af en Brow Gel, en Brow Sculptor og Precision Brow Tweezers. 

KENNY BROW Brow Gel er en transparent gel, der er udviklet til at give dig et velplejet og fyldigt look, der holder hele dagen. Selvom gelen er så let, at du ikke bemærker den, vil den sørge for, at dine bryn bliver, hvor de skal. Brow Sculptor er et dobbelt-specialiseret brynværktøj med en blød, farvet brynblyant i den ene ende og en brynbørste i den anden. Brynblyanten er udviklet til at markere og udfylde områder med sparsom hårvækst. KENNY BROW Brow Sculptor fås i farverne Taupe og Dark Brown. Til sidst, men bestemt ikke mindst, kan du med KENNY BROWs Precision Brow Tweezers holde den perfekte form på dine bryn. Den skrå vinklede pincet er udviklet til nemt at gribe om selv de mindste uønskede hårstrå og fjerne dem i én hurtig bevægelse, der hverken knækker håret eller skaber irritation. 

Bryn så unikke som dig

Bryn har en enorm effekt på at forme dit ansigt. De både indrammer dine øjne og skaber balance i dit udtryk. Kenny Anker har formået at dygtiggøre sig indenfor behandlinger af bryn, og du kan være sikker på, at du vil blive mødt med en forståelse for, hvad der netop passer til dine bryn. Ingen mennesker er ens, og det er vores bryn heller ikke. Derfor findes der ikke standard løsninger hos KENNY ANKER Brow Studios. Hver behandling og hvert unikke sæt bryn kræver totalt præcision og en kunsters blik at arbejde med. Hos KENNY ANKER Brow Studios er det derfor deres mission at hjælpe dig med at opnå et naturligt bryn-look, der passer netop til dit ansigt.

Læs mere om KENNY ANKER

Med sin passion for at skabe perfekte og naturlige bryn, åbnede Kenny Anker sit første Brow Studio i København i 2016. Kenny Anker var blot 18 år gammel, og selvom andre blev ved med at fortælle ham, at han ikke kunne leve af at lave bryn, fulgte Kenny alligevel sit hjerte og iværksætterdrøm. I dag er Kennys brynbehandlinger meget efterspurgte og særligt hans Signature Brow Lift er en favorit blandt både kendisser og private kunder. Kenny ejer i dag saloner, der går under navnet KENNY ANKER Brows Studios, der befinder sig på eksklusive locations i København og Aarhus. Samtidig har han også udviklet sin egen serie af brynprodukter, som blandt andet forhandles hos Magasin.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Ofte stillede spørgsmål hos KENNY ANKER

Hvordan kontakter jeg KENNY ANKER?

Du kan kontakte KENNY ANKER på telefon +45 8863 8882, mail info@kennyanker.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden. Du kan også kontakte de enkelte Brow Studios på mail:
Strøget: emma@kennyanker.dk
Lyndby: mia@kennyanker.dk
Aarhus: caroline@kennyanker.dk

Hvor hurtigt kan jeg forvente at modtage min vare fra deres webshop?

Leveringtiden er 1-3 dage hverdage.

Hvad koster fragt?

Fragten fra koster mellem 40 kr. og 45 kr.

Kan jeg opnå gratis fragt?

Ja. Hvis du køber for over 450 kr., får du gratis fragt.

Hvor finder jeg KENNY ANKER Brow Studios?

Du finder KENNY ANKERS 3 Brow Studios på følgende adresser:
Amagertorv 15, 2 sal, 1160 København
Lyngby Torv 3, st. th, 2800 Kongens Lyngby
Salling, Søndergade 27, 8000 Aarhus

Hvordan bestiller jeg tid?

Du kan enten bestille online via deres bookingsystem eller ved at ringe på telefon: +45 8863 8882

Hvor længe holder et Signature Brow Lift?

I løbet af en måned vil dine brynhår gradvist begynde at vokse ud og farven vil falme i takt med at dine bryn udsættes for sol, vand, makeup osv. Derfor anbefaler de hos KENNY ANKER, at du levet et touch-up af dit Signaure Brow Lift efter højst 4 uger.

Er der en aldersgrænse for at booke behandlinger?

Ja, du skal være minimum 13 år for at modtage en behandling hos KENNY ANKER. Hvis du er mellem 13 og 17 år, skal behandlingen bookes af en forælder eller værge, som skal oplyse, at du er modtageren af behandlingen. 

Kan jeg aflyse min tid til behandling online?

Ja, du kan sagtens afbestille din tid online. Du skal dog gøre det seneste 24 timer før behandlingen. Du kan også ringe og afbestille din tid.

Kan jeg finde KENNY ANKER på sociale medier?

Ja. Du kan finde dem på både Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.