Ketcherspecialisten

Hvad enten du spiller tennis, badminton, bordtennis, padel eller squash, byder Ketcherspecialisten på et stort og nøje udvalgt sortiment af udstyr fra førende mærker og til fornuftige priser.

Nøje udvalgt ketcherudstyr

Ketcherspecialisten tilbyder dig, som dyrker ketchersport, et nøje udvalgt sortiment fra verdens førende varemærker til meget konkurrencedygtige priser. Vi har tennisketchere, badmintonketchere, squashketchere, padelbats, pickleballbats samt bordtennisbats til både seniorer, juniorer og børn. Og selvfølgelig alt det andet, du har brug for inden for racketsport.

Fem mennesker står med hver deres ketcher og er iført sportstøj.

Alt udstyr til padelspilleren

Hos Ketcherspecialisten finder du et stort udvalg af udstyr til padel, som er af den højeste kvalitet. Du kan bl.a. finde padelbat blandt varemærker som Bullpadel, Dropshot, Babolat, Tretorn, Dunlop og Wilson samt padelbolde, padeltasker og alt øvrigt tilbehør, som en padelspiller har brug for.

En mand i hvidt træningstøj spiller padeltennis, han har et bat i hånden. Foran står der med blokbogstaver: Padel.

Stort udvalg af tennisudstyr

Ketcherspecialisten byder på et væld af produkter inden for tennis. Du kan med garanti finde din nye tennisketcher blandt verdens førende varemærker som Babolat, Head, Prince og Wilson. Derudover kan du også få et stort udvalg af tennisbolde, tennistasker, tennissko samt øvrigt tilbehør.

En mand står i træningstøj med en tennisketcher i hånden. Foran ham står der med blokbogstaver: Tennis.

Find alt til badminton

Ketcherspecialisten tilbyder dig også en masse produkter inden for badminton. Det gælder ketchere af verdens førende varemærker som Yonex, Carlton, Li-Ning, Babolat, FZ Forza og Wilson samt et bredt udvalg af badmintonbolde, badmintontasker, badmintonsko samt øvrigt tilbehør.

En badmintonbane med en badmintonketcher, der står lodret på gulvet. Ved siden af er en badmintonbold. Forrest i billedet står der med blokbogstaver: Badminton.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.