KetcherXperten Logo

KetcherXperten

Find din nye ketcher hos ketcherXperten og få topprofessionel hjælp og vejledning. Ketcherxperten tilbyder også opstrengning af alle slags ketchere. Find dem online eller i deres butik på Frederiksberg.

Meget mere end ketchere hos KetcherXperten 

Hvad end du skal til at starte til en ketchersport og dermed skal købe nyt udstyr, eller blot skal have opgraderet dit udstyr, så har KetcherXperten et udvalg, der er værd at kigge nærmere på. Det er nemlig nemt og overskueligt at finde rundt i de forskellige kategorier. På trods af navnet KetcherXperten har de også meget andet end ketchere. Du kan både finde tøj, sko, tasker og diverse bolde. Hos KetcherXperten slipper du altså for at skulle hoppe fra webshop til webshop for at finde alt, du mangler for at komme i gang. Her kan du blot nøjes med at shoppe på en enkelt hjemmeside eller i deres butik. 

Vælg din sport

Hos KetcherXperten.dk får du hurtigt et overblik over de fire sportsgrene: badminton, tennis, padel tennis og bordtennis. Under hver kategori finder du alt, du skal bruge til hver sport. Skal du for eksempel begynde at spille badminton med vennerne, så kan du under kategorien badminton finde blandt andet tøj, sko, greb, sokker, tasker og fjerbolde. Eller er det måske tennis, du skal begive dig i kast med? Under kategorien tennis finder du tøj, sko, greb, sokker, tasker og bolde lige netop til dette formål. Uanset hvilken sport du har kastet din kærlighed over, så er det nemt og ligetil at finde udstyr og tilbehør på KetcherXperten.dk.

Opstrengning af ketchere

Hos KetcherXperten kan du få hjælp til at opstrenge din ketcher. KetcherXperten har mere end 10 års erfaring inden for området og er de førende og de bedste på markedet inden for opstrengningsservice. Du er altså sikret dig et topprofessionelt stykke arbejde og service udover det sædvanlige. Når du skal have din ketcher strenget op, så skal du bestemme dig for, hvilken hårdhed du ønsker. Jo tyndere strengen er, jo mere styrke er der i strengen, men dette giver også en kortere holdbarhed. Så alt efter hvilket niveau og hvad du er til, skal du finde frem til din ønskede hårdhed. Du kan selvfølgelig få hjælp af deres kyndige personale til at finde den hårdhed på dine ketcherstrenge, som passer bedst til dig og dine behov.  

Få hjælp til at vælge den rette ketcher

Har du besluttet dig for at starte til en ketchersport? Og har du ikke lige helt styr på, hvilken ketcher der vil passe til dig? Du finder svaret lige her. Det første du skal tage stilling til er din ketchers vægt. Vægten har stor betydning for din evne til at styre ketcheren. Vælger du en lettere ketcher, giver det dig mulighed for at bevæge ketcheren hurtigere, hvilket typisk er for de rutinerede spillere. En lidt tungere ketcher giver en mere stabil føring og følelse, og derfor er denne type ketcher god til nybegyndere.

Den anden ting du skal tage stilling til er balance. Ønsker du en langsommere ketcherføring, så skal du gå efter en ketcher der er hovedtung. Dette giver mere fart på bolden og giver spillere mulighed for hårdere slag. Ønsker du derimod en hurtig ketcherføring, skal du enten gå efter en ketcher, hvor vægten er jævnt fordelt eller en hovedlet ketcher.

Det sidste du skal tage stilling til, når du skal erhverve dig en ny ketcher er stivhed. KetcherXperten har lavet tre kategorier, som du kan tappe ind i alt efter dit niveau: motionsorienteret ketchere, ketchere til de øvede og turneringsorienteret ketchere. En tuneringsketcher er meget stiv og dermed svær at bøje/flexe. Dette giver dig en kontrolleret ketcherføring, men det kan også være svært at få fart i bolden. Hvorimod en motionsorienteret ketcher giver mere fart.

Om KetcherXperten

KetcherXperten sælger ketchere og tilbehør til ketchersport. De har en butik placeret i København på Frederiksberg, og du kan også finde dem online. KetcherXperten har et stort og bredt udvalg af ketchere og tilbehør til diverse ketcher sportsgrene. Du kan med sikkerhed altid få god og kyndig vejledning både i deres fysiske butik og online shop. De to ejere, Carsten Mogensen og Mikkel Enghøj, har begge mange års erfaring inden for området og står klar til at hjælpe og vejlede dig i deres fysiske butik. Så hvis du står og mangler udstyr til enten badminton, tennis, padel tennis eller bordtennis, så er du det helt rette sted. Tilføj dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen, så du altid har dem samlet ét sted! Hvis du er på udkig efter mere inspiration, kan du tjekke Ønskeskyens mest populære brands ud lige her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos KetcherXperten?  

På KetcherXpertens hjemmeside finder du blandt andet ketcher, tøj, sko og bolde til badminton, tennis, padel tennis og bordtennis.

Har de nogle fysiske butikker? 

Ja. Du finder deres fysiske butik på Peter Bangs vej 97 på Frederiksberg

Kan jeg låne en ketcher hos KetcherXperten?

Hos KetcherXperten kan du låne en ketcher imod et depositum på 200 kr. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Du kan kontakte kundeservice via e-mail: Mo@ketcherXperten.dk eller på telefon: + 45 60 22 75 53.

Har de sociale medier?

Ja. Du kan finde KetcherXperten på Facebook og Instagram.

Har de en kundeklub?

Ja, hvis du tilmelder dig deres kundeklub, får du en masse fede fordele. 

Hvor lang er leveringstiden?

1-5 hverdage.

Har de fri fragt og retur?

Fragt er altid gratis, hvis du køber for over 800 kr.

Kan jeg få opstrenget min ketcher?

Ja, hos KetcherXperten kan du få opstrenget din ketcher.

Hvilke brands finder jeg hos KetcherXperten?

Hos KetcherXperten finder du brands som Yonex, Wilson, Stiga og FILA.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.