KIA

KIA

KIA Motors er en sydkoreansk bilproducent og bilmærke. De har et stort udvalg af forskellige bilmodeller, der passer til enhver personlig smag, behov og formål. Tjek deres fede udvalg af biler.

KIA Motors blev grundlagt tilbage i maj 1944 og er Koreas absolut ældste producent af motorkøretøjer. I dag er de verdens femtestørste bilproducent og producerer mere end 1,4 millioner biler årligt. Det har resulteret i, at de har forhandlere i mere end 172 lande og over 40.000 ansatte fordelt over hele verden. KIA arbejder konstant på at udvikle nye teknologier med henblik på at forbedre sikkerheden og køreoplevelsen. Deres research- og udviklingscenter beskæftiger sig blandt andet med udvikling af fremtidens brintbrændselscellebiler, samt højteknologiske genbrugsteknologier og -processer for biler. Med deres øgede fokus på forskning og udvikling bruger de i alt 6% af den samlede årlige omsætning på dette. Derfor har de også store researchcentre i USA, Japan og Tyskland. Bilmærket arbejder efter en filosofi, hvor det handler om at bygge en ny fremtid og virkeliggøre menneskers drømme gennem kreativ tænkning. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 6 PRODUKTER FRA KIA

KIA

Xceed Plug-in Hybrid

Testvinder. Finalist til Årets Bil i Danmark 2020. Og nu som plug-in hybrid. Oplev det bedste fra to verdener med en elektrisk rækkevidde på op til 48 km – og op til hele 71,2 km/l som hybrid. Dermed kan du opleve den unikke følelse af at køre på ren strøm til og fra arbejde, mens du stadig har rækkevidden til de lange ture på tværs af landet.

Forbrug: 71,4 km/l. CO2 32 g/km

Testvinder

KIA

Ceed Plug-in Hybrid

Kør op til 50 km på ren strøm. Uden at gå på kompromis med et stort bagagerum, god plads på bagsæderne og et højt udstyrsniveau. KIA Ceed Plug-in Hybrid kombinerer det bedste fra to verdener; du får en elektrisk motor med alle de fordele, det indebærer: lydløs kørsel, lav udledning under kørsel og lavt forbrug.

Forbrug: 76,9 km/l. CO2 29 g/km

Moderne

KIA

ProCeed

Den nye generation KIA ProCeed er her. Lav, slank og smidig. Ingen kompromisser. Masser af udstyr, gode køreegenskaber. Skabt til at være pro. Udtryk dig og efterlad et vedvarende indtryk. Den nye KIA ProCeed er designet til at vække opsigt. LED-forlygter med ”Ice Cube”-LED-dagskørelys giver bilen ekstra kant.

Forbrug: 20-13,5 km/l. CO2 131-169 – energiklasse: A+/A

Designperlen

KIA

Ceed SW

KIA Ceed SW tager rummelighed til et nyt og højere niveau. Designet til dig og din familie. Med stort bagagerum, der kan udvides til imponerende 1694 liter. Klap bagsæderne ned, og du løber sjældent tør for plads. Oplev, hvordan du får mere plads i din dagligdag, mere plads til bevægelse, mere plads til at gå på opdagelse.

Forbrug: 20,4-15,9 km/l. CO2 127-144 – energiklasse: A+/B

Rummelig

KIA

Rio

Sporty, rummelig, praktisk bil. Oplev den talentfulde KIA Rio – en perfekt følgesvend til din urbane livsstil. Med hightech-sikkerhedsfunktioner og det nyeste inden for opkobling. Du kører aldrig alene med et topmoderne informationssystem. KIA Rio tager komfort alvorligt – og der er sørget for det hele.

Forbrug: 17,2-15,6 km/l. CO2 131-146 – energiklasse: A+/A

Sporty & praktisk

KIA

Picanto

Ung, sjov og smuk – den helt nye KIA Picanto er fuld af energi, og det er ikke det eneste: den er også spækket med komfortfeatures, intelligente opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier. Derfor er den en perfekt blanding af ungdommeligt frisind og seriøs køreglæde.

Forbrug: 19,6-18,5 km/l. CO2 115-122 – energiklasse: A+

Den ultimative bybil

KIA HAR FOKUS PÅ MILJØ & UDVIKLING

KIA ønsker at skabe en innovativ fremtid. De har derfor gjort eco-management til den essentielle kerne i bilmærkets udviklingsstrategi. Dette er sideløbende med at de har fokus på udvikling af kvalitet og design. Disse områder har været i hovedfokus siden 2006. I 2014 lancerede de elbilen Soul EV, og inden for samme år blev KIA nr. 35 i Best Global Green Brand. Bilmærket fortsætter deres strategi om at stå i spidsen inden for elektrificerede køretøjer, og forventer fortsat at være førende i denne udvikling. Udforsk deres innovative univers og overvej at skift din nuværende bil ud med en KIA. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra KIA til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

OPLEV KIAS UNIKKE DESIGNKONCEPT

Bilmærket mener at design tilfører deres mærke sjæl. De mener ikke at design blot handler om former og linjer. Målet med deres designs er at skabe unikke og fantastiske designs, som går ind og definerer bilmærket. For at opnå en dybere forståelse af markeder og teknologier, har KIA planer om at samarbejde med forskellige mennesker rundt omkring i verden. Formålet er at gøre bilmærket klogere på disse områder, og gøre deres mærke mere spændende og sjovt. Tjek KIAs fede designs og modeller, og find den bil der falder bedst til din smag. Deres hjemmeside giver et godt overblik og gode forudsætninger for, at du kan finde den helt rette bil. 

KIA HAR ET UNIKT UDVALG

Udviklingen af lavmissionsbiler forsætter. Bilmærket er fokuseret på at udvikle flere biler, som er lavt-emitterende under kørsel. Deres forsknings- og udviklingsafdeling arbejder hårdt på den næste generations lavemissionsbiler.

På nuværende tidspunkt udbyder de en række lavt-emitterende biler under kørsel med flere forskellige teknologier. Det er alt lige fra hybrid og plug-in til fuldt elektriske modeller. Ved at træffe det valg, har de været i stand til at sikre global konkurrencedygtighed, så de nu er bedre rustet til at reagere hurtigt. Derudover kan de udbyde konkurrencedygtige produkter til de lande, hvor der er efterspørgsel.

Tjek KIAs udvalg af både hybrid, plug-in og elbiler. De har mange moderne modeller, som efterlever deres filosofi om at skabe en ny og innovativ fremtid. På deres hjemmeside fremgår en grundig beskrivelse af alle modeller og designs.

HYBRIDBILER

En hybridbil drives af to slags motorer – en benzinmotor og en elektrisk motor. Bilens batteri oplades automatisk ved bremsning, og den kræver derfor ikke stik. Så bliver det ikke nemmere. Elmotoren bidrager til fremdriften af bilen og kan køre op mod 2 km. Udelukkende på el. Få meget mere information på deres hjemmeside.

KIA PLUG-IN HYBRID

En plug-in hybrid er efter bilmærkets egen mening den bedste kombination af benzin og elektrisk kraft. Elmotoren fungerer godt til bykørsel samt ture på omkring 50 km i timen. Benzinmotoren vil tage over på de længere strækninger. Eftersom at batteripakken i en plug-in hybrid er større end i en regulær hybridbil, skal opladningen suppleres med opladning gennem et ladekabel. På deres hjemmeside kan du tjekke de forskellige modeller, og finde den der passer dig.

ELBILER

En elbil drives, som navnet antyder, kun af en elektrisk motor. Opladning foregår derfor kun gennem et ladekabel. Hvis du køber en elbil fra KIA, får du mulighed for at få ubegrænset opladning fra Clever med Clever Unlimited. Det giver dig friheden til at køre og lade præcis som du vil. KIAs elbiler har elektrisk rækkevidde op mod 450 km på ren el. Så kan du være på farten uden at skulle tænke på at oplade din bil. Find din favorit elbil på deres hjemmeside. Overvej om du skal skifte din nuværende bil ud med en ny elbil fra KIA.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg lease en KIA?

Hos KIA kan du både lease en bil privat og gøre det gennem et firma.

Har de en guide, hvor jeg kan sammenligne deres modeller?  

Hvis du er i tvivl om hvilken bil du skal købe? Så har KIA en guide der kan hjælpe dig. Du kan sammenligne flere forskellige modeller, og finde den der passer dig. Læs mere her om deres guide: https://www.kia.com/dk/koebsguide/sammenlign-biler/

Hvad betyder deres 7 års garanti?

Der er 7 års garanti på alle KIAs biler. Det gælder dog kun biler der har kørt 150.000 km. Læs mere om deres 7 års garanti her: https://www.kia.com/dk/service/7-aars-garanti/

Hvilke aktuelle kampagne tilbud har de?

Find alle aktuelle kampagne tilbud ved at klikke på linket her: https://www.kia.com/dk/koebsguide/tilbud-og-kampagner/

Hvordan finder jeg min lokale KIA forhandler?

Du kan finde din lokale KIA forhandler ved at klikke på linket her: https://www.kia.com/dk/find-forhandler/#/

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte KIA døgnet rundt. Kontakt dem med en forespørgsel via. support på deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem ved at udfylde en kontaktformular.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes under support på deres hjemmeside, på telefon +45 75 92 25 44 og på deres kontaktformular.
Læs meget mere ved at klikke på linket her: https://kiaimportdk.zendesk.com/hc/da/requests/new

Kan jeg købe tilbehør til min bil?

Ja. KIA har et stort udvalg af tilbehør til alle deres biler.
Tjek nedenstående link og se et spændende udvalg af tilbehør: https://www.kia.com/dk/koebsguide/tilbehoer/

Hvor forhandles KIAS biler?

Deres biler kan købes i mange forskellige forhandlere fordelt rundt i hele landet.

Hvilke produkter kan jeg finde hos KIA?

KIA forhandler både nye og brugte biler. Du kan læse meget mere om alle deres forskellige biler på deres hjemmeside.
Tjek deres hjemmeside og få mere information om deres udvalg.