Kirstineholm Rideudstyr

Besøg Kirstineholm Rideudstyr og oplev et univers af lækkert rideudstyr. Her finder du et stort udvalg af produkter fra kendte mærker til både hest og rytter. Gå på opdagelse og find det perfekte udstyr.

Italienske Vestrum – luksus til den kvalitetsbevidste

Kirstineholm Rideudstyr forhandler lækkert rideudstyr fra populære og eksklusive mærker. Blandt andet kan du finde produkter fra brandet Vestrum. Det er et eksklusivt italiensk mærke, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd.

Fra Vestrum finder du et stort udvalg af ridebukser, jakker og ulddækkener. Derudover har Kirstineholm Rideudstyr altid rigtig mange underlag fra Vestrum i forskellige farver til dressur og spring. De er tidsløse, elegante og vil med garanti blive lagt mærke til ved både træning og ridestævner.

Kvinder med rideudstyr fra Kirstineholm Rideudstyr.

Cavalleria Toscana til både hest og rytter

I webshoppen kan du også finde skønne produkter fra mærket Cavalleria Toscana. Det er et italiensk mærke, der producerer højkvalitetsrideudstyr i egne fabrikker i Italien. Det er testet og godkendt af verdens bedste ryttere, og du finder et bredt udvalg af bl.a. jakker, bukser, stævnetøj og underlag. Cavalleria Toscana er elsket for sine lækre materialer og komfort.

Find rideudstyret her!

Hest med grime og ridetøj fra Kirstineholm Rideudstyr.

Stilfulde ridehjelme

Samshield er et fransk mærke, der er kendt for sine lækre ridehjelme og smarte rideudstyr til mænd, kvinder og børn. Kirstineholm Rideudstyr har altid et stort udvalg af Samshield-hjelme på lager, men kan også bestille specialdesignede hjelme. Du kan vælge mellem to linersystemer til forskellige hovedformer. Samshield er også kendt for sine jakker, bukser, stævnejakker og stævnebluser.

I webshoppen kan du også finde ridehjelme af absolut højeste kvalitet fra det italienske mærke KEP og fra mærket KASK.

Bliv inspireret på websitet!

En hest med grime, en kvinde med ridehjelm og en kvinde med en rød vest fra Kirstineholm Rideudstyr.

Kvalitetsprodukter til hesten

På websitet er der et stort udvalg af rideudstyr til din hest – fra underlag og gamacher til grimer og uldtæpper. Kirstineholm Rideudstyr forhandler mærker som Pikeur, Cavalleria Toscana, Samshield, Finesse, Marie Bags og Vestrum.

Gå på opdagelse i deres mere end 1.000 artikler for at finde det perfekte udstyr til din hest.

To heste med grimer fra Kirstineholm Rideudstyr.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.