kld logo

Kitchen Living Dining

Kitchen Living Dining er forum for inspirerende produkter til køkkenet og boligen. Kvalitet er en kerneværdi i virksomheden, og de lever af at glæde deres kunder med produkter til hjemmet.

Kitchen Living Dining – Bitz, Blomsterberg og Holm

Hos Kitchen Living Dining sætter de en stor ære i at videreformidle dansk design til deres kunder. Derfor har de etableret et samarbejde med tre af Danmarks dygtigste mennesker indenfor madlavning. De har hver især udviklet et bredt udvalg af forskellige redskaber til madlavning i hjemmet. Træd et skridt ind i Blomsterbergs bageunivers og lad dig inspirere af hendes mange skønne opskrifter. Christian Bitz har udviklet en kollektion, som formår at være elegant og rustik på samme tid. Kollektionen består af stel, skåle, glas, bestik og meget meget mere! Mangler du nye redskaber i køkkenet? Så bør du tjekke produkterne fra HOLM ud. Han mener, at alt kan lade sig gøre, når du har gode, solide redskaber ved hånden. Derfor har han udviklet et bredt sortiment af køkkenredskaber i fantastisk god kvalitet. 

Gå på opdagelse hos Kitchen Living Dining og iblandt vores mange populære brands.

Grillsæsonen er over os        

Hvad er bedre end en god grillaften med venner og familie? Hos Kitchen Living Dining er de eksperter i grill og tilbehør dertil. I dag er der et utal af muligheder, når du skal have ny grill. Hvad end du ønsker dig en stor gasgrill til terrassen, eller du hellere vil have en praktisk lille elgrill til altanen, har Kitchen Living Dining en løsning!

Morsø Balcone Elgrill passer perfekt til altanen, båden eller på campingpladsen. Du behøver ikke at spekulere på at bære tunge gasflasker op ad trapperne i din lejlighed, idet den blot skal sættes i stik. Det bliver ikke nemmere! Er du mere til en stor gasgrill til haven, bør du tjekke den lækre Videro G6-S gasgrill fra Rösle ud. Det er den perfekte grill til grillnørden eller familiefaren! 

Skal din far forkæles ekstra til fars dag i år? Så bør du gå på opdagelse hos Kitchen Living Dining og deres kategori: Grill & Tilbehør. 

Gå i køkkenet med Kitchen Living Dining

Kitchen Living Dining kalder alle madnørder! Du finder et stort sortiment af forskellige køkkenredskaber samt udstyr, som du kan nørde med i køkkenet. Du finder blandt andet et stort udvalg af forskellige gryder og pander til alle henseender. Det er ydermere det perfekte gaveunivers, hvor du kan finde inspiration til ham eller hende, som elsker at lave mad. I deres bageredskabskategori finder du alt, du skal bruge for at blive den helt store mesterbager. Om du skal bruge forme, sprøjteposer eller tærteforme er lige meget. Udvalget er overvældende!  

Husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

Bliv inspireret i forretningen i hjertet af København 

I hjertet af København ligger ’Kitchen Living Dining’ Concept Store. Det er en to etagers stor boligforretning spækket med inspiration til køkkenet og hjemmet. Du finder alle danske mærker, som er repræsenteret på hjemmesiden i fysisk form. De gør en dyd ud af god service og til tider afholder de interessante arrangementer og events i forretningen. Butikken byder til hverdag på alt fra interiør til artikler til køkkenet, badet og bordet. Du møder et æstetisk og stilrent udtryk i butikken, som går godt i spænd klassiske danske designerbrands.

Psstt… Få et godt tilbud i deres outlet store!
Kitchen Living Dining har en outlet forretning i Danmarks eneste outletby. Den er billigende i Ringsted lige i nærheden af E20. Så hvis du er en ægte tilbudshaj, er det et besøg værd! 

Læs mere om Kitchen Living Dining

Konceptet bag Kitchen Living Dining lægger sig op ad navnet. Det er nemlig et inspirerende univers af livsstilsprodukter til køkkenet, bordet og hjemmet. Det er det oplagte sted at finde gaver til dem du holder af eller blot til at forkæle sig selv. Butikkens fundamentale værdier bygger på kvalitet og funktionalitet. Det afspejles i høj grad i deres udvalg af mærker og derudover også i deres serviceniveau.

For at lade deres æstetiske sans komme til udtryk afholder de løbende arrangementer i deres konceptbutik i indre København. Her har de mulighed for at udfolde deres kreativitet og udstille de produkter, som de har valgt at forhandle. Bor du ikke i nærheden af København, er der også inspiration at hente på deres Instagram profil. Kitchen Living Dining er det oplagte sted at blive inspireret!

Ofte stillede spørgsmål hos Kitchen Living Dining

Kan jeg afhente min bestilling? 

Det er desværre ikke muligt at afhente sin bestilling i en fysisk forretning. 

Hvor lang leveringstid er der?

Når du handler hos Kitchen Living Diving, vil du oftest modtage din bestilling indenfor 1-3 hverdage. Såfremt du placerer din ordre inden kl. 14.00 på en hverdag, bestræber de sig på at sende din bestilling afsted samme dag. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeservice afdeling, kan du gøre det på E-mail: info@kitchenlivingdining.dk eller telefonnummer: +45 88 16 76 26 

Hvor lang fortrydelsesret har jeg?

Du har hele 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager pakken.

Kan jeg bytte mine vare i butikken?

Nej, desværre ikke. Du kan dog altid sende dem retur indenfor 30 dage. 

Kan jeg annullere min ordre, hvis jeg fortryder købet? 

Hvis du fortryder din bestilling, skal du kontakte dem hurtigst muligt via deres kundeserviceafdeling. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at de behandler ordren hurtigst muligt. Derfor kan de desværre ikke garantere, at ordren kan annulleres.

Er der muligt at tracke ordren? 

Du vil have mulighed for at tracke din ordre, såfremt den valgte leverandørform giver mulighed for det. Hvis det er aktuelt, vil du modtage et sporingsnummer via mail, når ordren er blevet afsendt. 

Hvornår trækker de pengene fra mit kort? 

De vil først trække pengene fra dit kort, når varerne bliver tilsendt fra lageret. Når ordren bliver sendt fra lageret, vil du modtage besked på mail. 

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Facebook og Instagram. 

Hvilke betalingskort kan jeg betale med?

Hos Kitchen Living Dining kan du betale med Dankort, alle VISA kort, MasterCard, Maestro eller MobilePay. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.