Klædeskabet

Klædeskabet er dit nye digitale klædeskab, hvor du finder modetøj til hele familien. Du finder alt hvad du skal bruge til årets fire sæsoner uanset om du søger nyt overtøj, sko eller andre tøjartikler.

Klædeskabet – tøj til hele familien

Hos Klædeskabet finder du tøj til hele familien uanset køn, alder, pasform eller personlig stil. De er ikke bange for at købe stort ind, hvilket gavner alle kunderne, idet prisen bliver lavere og sortimentet større. I værktøjslinjen på hjemmesiden finder du kategorier såsom dame, herre, basis, dame (plussize) og udsalg. Er du i tvivl om hvilke modetrends, der er aktuelle lige nu? Så bør du udforske deres Instashop, som er spækket med inspiration.

Modetøj til skarpe priser

Deres mål er at være stærke på udvalg, pris og kundeservice. Klædeskabet er derfor for dig, som ønsker at finde sæsonens aktuelle modetrends til skarpe priser. Med udgangspunkt i deres mere end 20 års erfaring med mode og salg af tøj har de i dag fundet nøglen til, hvordan de formår at sælge modetøj af høj kvalitet til skarpe priser. Og skulle det ske at du har set varen billigere? Intet problem. Klædeskabet gør en dyd ud af at yde kundeservice af høj kvalitet, hvorfor de naturligvis tilbyder prisgaranti.

Husk at tilføj dine favorit artikler til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Find en gave til en du holder af

Kender du en som har fødselsdag eller skal forkæles på valentinsdag? Det skønne ved at købe gaver hos Klædeskabet, er at du kan finde gode gaver, uanset hvem du ønsker at forkæle. Derfor er det også oplagt, hvis du leder efter noget fint til mors eller fars dag. Tjek webshoppen ud og find gaveinspiration livets festlige begivenheder.

Læs mere om Klædeskabet

Klædeskabet har mere end 20 års erfaring med at sælge tøj af høj kvalitet til lave priser. De forhandler både tøj til mænd og kvinder, og hjemmesiden rummer tøj til alle årets sæsoner. Deres vision er at være i stand til at supplere dig med alle artikler i dit klædeskab, så du kan være iklædt tøj fra Klædeskabet hver eneste dag.

Deres største passion hos klædeskabet er tøj, mode og aktuelle trends. Derfor rejser de rundt i Europa flere gange om året, for at indsamle inspiration til sæsonens farver, mønstre og snit. Derfor anbefaler vi at gå på opdagelse hos Klædeskabet, da de allerede har gjort forarbejdet og udvalgt sæsonens mest populære items til hjemmesiden.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Klædeskabet

Hvad forhandler de hos Klædeskabet?

De forhandler tøj og sko til hele familien.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa/Dankort, MasterCard, Anyday, ApplePay, Viabill og MobilePay.

Kan man købe gavekort dertil?

Ja, det kan du tro. Du køber gavekortet gennem hjemmesiden.

Hvor hurtigt bliver min ordre leveret?

Der er super hurtig levering, hvilket betyder, at du modtager din ordre 1-3 hverdage, fra den dag du placerer din ordre.

Hvad koster det at sende sin pakke retur?

Du kan få et returlabel fra GLS til kun 49 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer: +45 71 74 75 17, på E-mail: Info@klaedeskabet.dk eller via Messenger på Facebook.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med deres kundeserviceafdeling?

Klædeskabet.dk har telefontider fra:
Mandag-torsdag 11:00-16:00 
Fredag: 11:00-13:30.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Klædeskabet.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på både Facebook, Pinterest og Instagram.

Hvem leverer min pakke?

Klædeskabet samarbejder med fragtfirmaet GLS, som vil levere din pakke.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.