komplett logo

Komplett.dk

Komplett.dk sørger for gaming udstyr af høj kvalitet i hele norden. Da de selv er eneste mellemled fra forhandler til kunde, kan du finde produkterne til konkurrencedygtige priser.

De bedste gaming oplevelser med Komplett.dk

For at få de bedste oplevelser når du gamer, kræver det både god opløsning og en solid computer, der kan klare aktuelle og moderne spil. En god computer indebærer mange ting. Den skal både gave et godt grafik kort, en hurtig processor og meget mere. Har du brug for hjælp til at vælge en computer, der passer dig? Hos Komplett.dk er de eksperter i gaming, derfor kan du trygt kontakte dem, såfremt du skulle få brug for vejledning.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

produkter fra komplett.dk

Lad Komplett.dk hjælpe dig videre

Hos Komplett.dk stræber de altid efter at yde den bedst mulige service. Dette gælder både, når du handler nye varer, eller har brug for hjælp til det tekniske. For at skabe et overordnet vejledningsforum, kan du i kategorien ‘guide’, finde et utal af vejledninger til forskellige problemer indenfor: Hardware, gaming, PC & tablets, mobil, tv & hifi, komplett pc, smarte hjem, foto & video, bolig og sidst men ikke mindst ‘vi tester’, hvor du finder deres vurdering af alt fra VR-spil til vandtætte smartphones.

Udforsk sortimentet og forkæl gameren på hans eller hendes fødselsdag.

produkter fra komplett.dk

Læs mere om Komplett.dk

Komplett Group er den største e-handel i hele norden med 10 netbutikker fordelt over hele Skandinavien. Komplett Group er det eneste mellemled mellem producenten og kunden, hvilket gør det muligt at forhandle varerne til konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. Komplett.dk har mere end 1.800.000 aktive kunder, som de gør en dyd ud af at give en god oplevelse hver eneste gang. Deres netbutikker sælger til slutkunder, virksomheder, offentlige virksomheder og forhandlere.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

produkter fra komplett.dk

Ofte stillede spørgsmål hos Komplett.dk

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden står under hvert enkelt produkt, men som udgangspunkt er den forventede leveringstid 2-3 hverdage.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Komplett.dk accepterer følgende betalingsmidler: Visa/Dankort (kræver netbanksverificering), Visa (kræver netbanksverificering), MasterCard (kræver netbanksverificering), Visa Electron (kræver netbanksverificering). Komplett.dk tilbyder ikke mulighed for forudbetaling.

Hvor lang er leveringstiden?

De har et bredt sortiment af nøje udvalgte mærker herunder: Asus, Corsair, HP, intel, Lenovo, Samsung, Huawei & Svive.

Har de en chat?

Ja det kan du tro! Har du brug for et hurtigt svar, kan du kontakte dem via deres chat-funktion. Den finder du nederst i højre side af forsiden.

Hvornår kan man kontakte kundeserviceafdelingen?

Deres telefoner er åbne alle hverdage: kl. 09:00-17:00.

Er det sikkert at handle på Komplett.dk?

Ja, det kan du tro. Deres hjemmeside er e-mærket, hvilket betyder at du trygt kan handle hos dem.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på telefonnummer: +45 70 70 19 19 eller på E-mail:  komplett@komplett.dk.

Kan man købe gavekort derfra?

Ja, det kan man sagtens! Hvis du ikke er helt sikke på, hvad du skal købe til fødselaren, kan du købe et gavekort på et valgfrit beløb mellem 50,00-20.000,00 DKK.

Hvad hvis jeg fortryder?

Så har du 14 dages returret på din ordre, fra den dag du afhenter din pakke.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Det kan du tro. Du finder dem både på Facebook, Twitter, Youtube og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.