logo kop og kande

Kop og kande

Kop og kande er din lokale isenkræmmerforretning. Med over 100 forretninger og 550 faguddannede medarbejder er det gjort nemt for dig, der ønsker at handle lokalt.

Kop og kande er en isenkræmmerbutik, som blev stiftede tilbage i 1978. Dengang var der 65 selvstændige isenkræmmere i en indkøbsforening. Senere hen blev det til et mere ensartet koncept, som vi kender det i dag, hvor alle forretninger har samme sortiment, navn og logo. Kop og kande har over 100 fysiske forretninger fordelt over hele landet samt i Grønland, på Island og på Færøerne. I forretningerne finder du alt fra køkkenartikler som gryder, pander og el-produkter til boligartikler som vaser, figurer og tekstiler. Kop og Kande har mere en 550 faguddannede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

NYHEDER FRA KOP OG KANDE

Scanpan mini kasserollesæt med skifferfad

Scanpan mini kasserollesæt

Scanpan kasserolle Maitre D. 3 mini kasseroller med skifferfad.

669.95 DKK

Aldente skærebræt 19x45 cm akacietræ

Aldente skærebræt 19x45 cm

Aldente skærebræt med unik flot form. Kan også anvendes som serveringsbræt.

199.95 DKK

Aldente brødkurv sort læder 25 cm

Aldente brødkurv sort læder 25 cm

Aldente brødkurv i sort læder. Perfekt til at servere nybagte boller. Diameter 25 cm

299.95 DKK

Spring Copenhagen Baby sæl

Spring Copenhagen Baby sæl

Spring Copenhagen babysæl. Den kære babysæl er en dekorativ sæl fremstillet i egetræ.

299.95 DKK

Södahl sengesæt Edge 140x200 cm china blue

Södahl sengesæt 140x200 cm

Lækkert og blødt sengesæt i skønt mønster med en behagelig farve der gør det rart at sove.

499.95 DKK

OBH Nordica Precision stavblender 7713

OBH Nordica stavblender

OBH Nordica 2-i-1 stavblender/ stickmixer og blender med takeaway flaske. Nem at bruge.

799.95 DKK

Hammershøi lysestage 8 cm birk

Hammershøi lysestage 8 cm birk

De harmoniske og elegante Hammershøi lysestager står fantastisk smuk alene og sammen.

129.95 DKK

Lyngby Glas Brillante hvidvinsglas 23 cl. 4 stk

Lyngby hvidvinsglas 23 cl. 4 stk

Brillante serien har et diamantmønster, der fremhæver glassets glans.

399.95 DKK

OBH Nordica Saveur Slow Cooker 7976

OBH Nordica Saveur Slow Cooker

Med Saveur Slow Cooker er det nu nemmere end nogensinde før at lave lækre simreretter.

699.95 DKK

FIND PYNT TIL HØJTIDER HOS KOP OG KANDE

I forbindelse med højtider bliver der i mange hjem pyntet op og i nogle hjem til den helt store guldmedalje. Hos Kop og kande kan du finde alverdens pynt til forskellige højtider. Ønsker du at udvide din samling af julepynt, kan du finde alt fra juletræspynt og julestager til nisser og kalenderlys. Det kan også være, at du endnu ikke har en samling og derfor først skal til at samle årets julepynt. Hvad end årsagen er, så kan du finde et bredt udvalg at julepynt. Hos Kop og kande kan du også blive inspireret af deres udvalg af påskepynt eller pynt til fødselsdage. Vælg eksempelvis imellem Pynt til fødselsdagskagen eller find et flag til bordopdækningen. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Kop og Kande til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Bæredygtighed i hverdagen

Bæredygtighed er det nye sort. Flere og flere går op i at passe på vores miljø, men nogle gange kan det måske være svært at finde ud af, hvad du kan gøre for at hjælpe til og dermed blive mere bæredygtig. Kop og kande har lavet en guide til, hvordan du og din familie kan få en mere bæredygtig hverdag. Med 4 simple tips kan du hurtigt være med til at gøre en forskel uden, at det behøver at være besværligt. 

FIND DEN HELT RIGTIGE GAVE HOS KOP OG KANDE

Hos Kop og kande finder du inspiration til dine gavekøb. Under kategorien gaver, på deres hjemmeside, er der oplistet forskellige mærkedage og anledninger, så du hurtigt og nemt kan finde en gave til den rigtige anledning eller få inspiration til, hvad du skal købe.

Står du og mangler en gave til din kæreste og endnu ikke ved, hvad han/hun skal have, så har Kop og kande en række forslag til, hvad du kan gå efter. Det kan også være, at du snart skal til bryllup, barnedåb eller jubilæum. Uanset hvilken begivenhed der snart er på trapperne, så kan du søge inspiration til dine gavekøb lige her. 

DÆK DET SMUKKESTE BORD

Står du og skal holde en fest i den nærmeste fremtid? Og har du endnu ikke besluttet dig for, hvordan du skal gribe borddækningen an? Kop og kande giver dig en række forskellige forslag til, hvordan du kan dække dit bord til dit næste arrangement. Der er både gode råd at hente til formel og uformel bordopdækning. Du kan også se deres guide til, hvordan man folder smukke servietter, så borddækningen ser ekstra lækker og indbydende ud. Med deres guide er du garanteret inspiration til et smukt bord til din næste fest. Du kan finde inspiration til bordopdækning på Kop og kandes hjemmeside. 

Få Kop og kandes lækre opskrifter

Mangler du inspiration til madlavningen? Har du også svært ved at komme på nye ting, når det gælder madlavningen eller mangler du måske en lækker ret, som kan imponere dine gæster? Her kan du gratis få lækre opskrifter på både cocktails, Gourmetmad eller nem aftensmad.

Kop og kande tilbyder et stort inspirationsunivers, hvor du kan finde inspiration til, hvad der skal på menuen hjemme hos dig, hvad end det er forretten, hovedretten eller desserten, der skal kokkereres, så er der masser af inspiration at hente lige her. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fortryde mit køb? 

Ja. Du har altid 30 dages fortrydelsesret på dit køb på www.kop-kande.dk regnet fra den dato, du modtager varen.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis der er fejl på din vare, bedes du udfylde kontaktformularen og give en detaljeret beskrivelse af fejlen. Du kan returnere din vare hos en af Kop og kandes fysiske butikker eller sende den retur til Kop og kande på adressen: Prime Cargo A/S, C/O Kop og Kande, Nordager 28, terminal 3, port 77-80, 6000 Kolding.

Koster det noget at returnere? 

Nej det gør det ikke. Der er vedlagt en forudbetalt returlabel sammen med din forsendelse, som du kan bruge, så du ikke skal betale for returfragten.

Kan jeg returnere en vare jeg har købt på nettet i en af kop og kandes butikker? 

Hvad end du har købt din vare online eller i en fysisk butik, er det altid muligt at bytte din vare i alle deres fysiske butikker.

Hvordan sender jeg retur til Kop og kande?

Hvis du ønsker at sende din vare retur, så skal du sende en meddelelse om fortrydelse af købet, og returnere varen senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Du skal sende pakken til deres adresse: Prime Cargo A/S, C/O Kop og Kande, Nordager 28, terminal 3, port 77-80, 6000 Kolding. 

Hvornår kan jeg kontakte Kop og Kandes kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag fra kl. 08.00-14.00.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan enten kontakte dem via deres kontaktformular, som du finder på hjemmesiden under kontakt. Du kan også ringe til dem på telefonnummer: +45 88 77 72 33

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs meget mere om dine leveringsmuligheder her. https://www.kop-kande.dk/kundeservice/forsendelse

Har de kun en online butik?

Nej. Udover deres webshop har de også mere end 100 forretninger fordelt over hele landet samt i Grønland, på Island og på Færøerne.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Kop og Kande?

Hos Kop og kande kan du finde et stort udvalg indenfor isenkræmmer som for eksempel køkkenartikler, bordopdækning og boligindretning.