kopk logo

KopK

KopK er én af Danmarks største isenkræmmere, hvor du finder alt inden for dansk design. Isenkræmmeren er stiftet af familien Krogh tilbage i 1994 og de har siden spredt inspiration over hele landet!

Find gode tilbud hos KopK

Hvis du er lidt af en tilbudsjæger, er det bare med at holde øje med KopK’s webshop eller fysiske forretning. Her vil du i tide og utide støde på fantastiske tilbud, som du umuligt kan gå glip af. Det kan for eksempel være, du i øjeblikket er på udkig efter et nyt strygejern, hårtørrer, billedrammer, ure, lysestager eller andet til boligen eller personlig pleje. 

Hos KopK finder du alt det, du skal bruge i en isenkræmmer. Faktisk er KopK én af de største isenkræmmere i Danmark, hvilket betyder for dig, at du finder et utal af velkendte danske mærker blandt deres sortiment. Bag isenkræmmeren står familien Krogh, som har drevet isenkræmmeren et helt årti. De har desuden vundet intet mindre end to Børsens Gazelle-priser for deres vækst. Derfor kan du være helt sikker på, at KopK tilbyder god service og kvalitet blandt deres brede udbud.  

Webshop og fysisk forretning med et bredt udvalg

Du kan enten besøge KopK’s webshop eller fysiske butik i Rønnede, der byder på alt lige fra køkkengrej til boligting, service, krus, glas, el-produkter, belysning, tasker, legetøj, spil, bøger, kontorudstyr og meget, meget mere. Derudover finder du også mærker som Aida, Anne Beate Design, Arne Jacobsen, Babyliss, Canon, Costa Nova, Eva Trio, Eva Solo, Holmegaard, Jamie Oliver og mange flere. Her er alt, hvad hjertet begærer til boligen.

Du kender måske allerede KopK som en del af isenkræmmerkæden Kop & Kande. i 2019 valgte KopK dog at bryde med Kop & Kande og dermed stå på egne ben. Det betyder ikke, at der er skruet ned for den gode kundeservice eller det brede sortiment. Du kan stadig shoppe løs i KopK’s fysiske forretning eller ty til webshoppen, hvis du ikke bor i nærheden af Rønnede. 

Oplev god service og faglig ekspertise

KopK er generelt kendt for at tilbyde en eminent kundeservice og faglig ekspertise, hvis du undervejs får brug for deres hjælp. Det kan være til alt lige fra hjælp til valg støvsuger, legetøj, bøger eller praktiske oplysninger om for eksempel reklamation. Uanset hvad du måtte have behov for hjælp til, skal du ikke tøve med at tage kontakt til KopK. Det er en god mulighed til dig, der ikke ved, hvad du skal forære i gave. 

Her kan der indimellem være behov for at forhandlerens råd og erfaringer med de respektive varer. Måske kan de guide dig i den rigtige retning og for eksempel hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din søster?

Udover den gode kundeservice har KopK skruet gevaldigt ned på at smide pap og plastik ud. I dag bliver 90 % af deres pap og plastik genanvendt, og derfor er isenkræmmeren blevet langt mere grøn, end hvad de tidligere har været. De har desuden valgt at fokusere mere på den personlige betjening og ikke mindst de mindre brands, som også er blevet en fast del af deres sortiment. 

Shop hos KopK allerede i dag

Hvis du brænder ind med en ustyrlig shoppetrang hos en af Danmarks største isenkræmmere, så er det bare med at få besøg KopK hurtigst muligt. Du bestemmer selv, om du vil besøge deres fysiske forretning eller deres webshop. Besøger du deres webshop, vil du hurtigt opleve overskueligheden og det gode overblik. Her kan du nemt afgrænse din søgning ved at vælge imellem de forskellige kategorier, yderligere underkategorier og valg af filter. 

Vælger du samtidig at melde dig ind i KlubKPlus, vil du modtage en velkomstkode, der giver mulighed for at få 5 % rabat på en ordre. Hold dig derfor ikke tilbage med at shoppe løs eller finde nye ønsker til din ønskeseddel. God fornøjelse. 

Ofte stillede spørgsmål om KopK

Hvordan returnerer og ombytter jeg?

Hvis du har købt en eller flere varer hos KopK, som du ønsker at ombytte, kan du gøre det inden for 90 dage. Ønsker du fuld returret, skal du gøre det inden for 14 dage fra den dag, du modtager varen. Du kan købe en returlabel på KopK’s webshop, der giver mulighed for at sende varen direkte tilbage til shoppen. Først når KopK har modtaget varen, vil du få udbetalt pengene eller få mulighed for at ombytte varen. Du har også altid mulighed for at returnere og ombytte dine varer i KopK’s fysiske butik i Rønnede. 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker reklamation for en vare?

Reklamationsretten hos KopK gælder i to år på alle varer. Her er der selvfølgelig en række betingelser og krav, du bør læse op på inden. For eksempel er ét af kravene, at du ikke selv må have foretaget skaderne på varen. Stemmer reklamationen overens med reklamationsretten, kan du enten få varen repareret, ombyttet eller få pengene refunderet. Der er også mulighed for at få nedslag i prisen ved nogle tilfælde. 

Hvordan kan jeg se, om min ordre er på vej?

Når du har bestilt din ordre på webshoppen, har du mulighed for at holde øje med, hvor langt din ordre er i leveringsprocessen. Det kan du gøre under ”Track din ordre her”, som du finder på KopK’s webshop. Det Track and trace-nummer, du modtager i en e-mail efter varen er blevet afsendt, kan du bruge til at tracke, hvor i landet den befinder sig. 

Hvornår kan jeg besøge KopK’s fysiske butik?

KopK’s fysiske butik i Rønnede holder åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 17. Butikken har lukket lørdag og søndag. 

Hvad er KopKPlus, og hvordan tilmelder jeg?

Der er mange medlemsfordele ved at tilmelde dig KopKPlus. Du tilmelder dig ved at oprette et medlemskab på KopK.dk. Her skal du være 18 år for at være medlem. Når du har tilmeldt dig, vil du efterfølgende optjene point, hver gang du køber noget ved KopK gennem KopKPlus. Pointene kan du efterfølgende bruge som forskellige rabatter, hvis du vælger at gøre brug af dine point. Hvert point har en værdi af 6 %. Det koster ikke noget at være medlem. Ønsker du at vide mere om KopKPlus, kan du læse meget mere på webshoppen.

Hvem er familien Krogh?

I dag er det Anita og Jan Krogh samt deres datter, Natasja Søndergaard, der står bag KopK. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Hvis du ønsker at komme i kontakt med kundeservice i KopK, kan du gøre det ved at kontakte dem pr. telefon i hverdage fra klokken 10 til 14. Derudover kan du skrive en mail, som typisk vil blive besvaret inden for 24 timer i hverdagene. 

Hvad vil Klik & Hent sige?

Hvis du bor i nærheden af KopK’s fysiske butik i Rønnede, har du mulighed for at afhente din online ordre fra webshoppen i den fysiske butik. Her vil du modtage en SMS, lige så snart du kan afhente din ordre. Som regel vil det allerede være muligt senest to timer efter, du har bestilt. På den måde kan du altså spare den tid, det tager at skulle ind i forretningen og finde det, du leder efter. 

Hvor lang er leveringstiden på online køb?

Har du købt en ordre på KopK’s webshop, kan du forvente en leveringstid på mellem 1-2 hverdage. 

Kan jeg købe et gavekort til både webshop og fysisk butik?

Du kan sagtens købe et gavekort hos KopK. Her kan du selv vælge beløb fra 100 kroner og til 2000 kroner. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.