Krusedulle

Hos Krusedulle finder du skønt børnetøj og -sko i velkendte mærker og lækre materialer. De byder også på legetøj i høj kvalitet, og du kan være sikker på at finde dine børns favoritter.

Lækkert tøj, udstyr og legetøj til børn

Krusedulle er et univers med lækkert børnetøj, sko, udstyr og legetøj til de mindste i alderen 0-6 år.

Det fine udvalg af beklædning og legetøj til børn bygger på tanken om, at det er fantastisk at kunne sammensætte sæsonens trendfarver med lækre basisstyles, som aldrig går af mode. Derfor finder du altid den helt rigtige sortimentssammensætning i både Krusedulles webshop og fysiske butik i Aarhus C. Filosofien er, at det skal være lækkert og moderigtigt, men også til priser, som alle kan være med på. Og man skal ikke mindst kunne genbruge og mikse styles fra tidligere sæsoner med nye farver og kvaliteter!

Lad dig inspirere af det fine sortiment til børn på Krusedulles website!

Krusedulle – et hyggeligt børneunivers med plads til alle

Krusedulle synes, det er fantastisk at finde inspiration i små hyggelige butikker i udlandet – og dermed finde frem til varer, der ikke nødvendigvis lige kan købes i enhver butik eller webshop i Danmark.

Du kan hurtigt fortabe dig i alt det fine baby- og børnetøj samt børnesko på shoppen. Det er i hvert fald deres mål at tilbyde dig et stort udvalg af tøj og sko fra alle de populære mærker, der kommer i de fineste designs og tilmed holder i kvaliteten. Du finder skønne og velkendte mærker som eksempelvis MarMar, Angulus, WHEAT, Konges Sløjd, Maileg & Liewood.

Legetøj til store og små

Hos Krusedulle finder du legetøj til både store og små. Deres udvalg af legetøj er vokset støt gennem tiden, og du kan eksempelvis købe udklædning fra Great Pretenders og sikre, at rollelegen derhjemme bliver et endnu større hit. Eller forkæle din søde prinsesse derhjemme med Mailegs mus og kaniner, eller måske et par nye smukke møbler til dukkehuset.

De fleste forældre foretrækker at give deres børn legetøj, der tilmeld kommer i den bedste kvalitet. Hos Krusedulle lægger de stor vægt på at give forældre et udvalg af legetøj, hvor kvaliteten er helt i top. Samtidig skal legetøjet gerne være sjovt og tiltale børnene, så man som forældre ikke investerer i dyrt legetøj, der blot ender i skabet.

Gå på opdagelse i Krusedulles sortiment af legetøj, og find frem til dine børns favoritter.    

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.